Ovisad film

Tror jag inte har lagt upp den här filmen än, bjuder på den !

hoppträning

Som rubriken lyder ! idag är det hoppträning på Dusty, har inte tränat för nickals förut men hoppas att det kommer gå lite bra iaf :) har den nya huvan idag, och hela den röda outfiten ;)

the only for me

hemma från stallet nu, mamma och jag cyklade dit och hämtade Dusty direkt för att kolla på det där under magen, och för att borsta och gosa med henne ! dom i stallet tror att jag spänd sadelgjorden för hårt, men jag får in en he hand mellan, lite konstigt :p hoppas det inte är något men det tror jag inte, en annan häst i stallet hade oxå så.
hon stog och sov när jag borstade henne, sötan ♥
sen så var mamma så snäll och mockade och gjorde allt mat, tack !
sen så fick hon gå in i sin box, sen åkte vi hem !
imorrn är det hoppträning som står på schemat :)

höstig tröja

Kikade in på Hööks hemsida och hittade denna läckra tröjan !
Tyckte den var jättefin, speciellt att ha på hösten. jag gillar den startkt !
tycker ni också om den ?


bästa ponnyn ♥

hejsan, nu har jag kommt ihem från skolan och har ätit, vet faktiskt inte om jag ska rida barbacka idag eller om jag ska låta henne vila :p men vi får se, ska prata med mamma innan.
ska i alla fall mocka och allt sånt så jag åker ner snart till stallet !


Amanda hissar !



jag gick in och kollade dressyrmupparnas blogg och såg att Linn hade lagt upp kingsland nyheter och då såg jag den här übersnygga jackan som jag satt och dregla över typ haha, jag älskar den röda färgen !
kanske inte är det röda i verkligheten men på bilden ser det jätte skön ut och väldigt snygg enligt mig !
så en mega stor hiss från mig ! :)
eller vad tycker ni ?

ge mig den någon ? :o

Dagens ridpass på Dusty

När jag kom til stallet så började jag med att gå ut till hagen och ge henne en morotsbit :)
Sen gick jag och gjorde betfor och packade hö. och sen så mockade jag, det var jätte lätt mockat så tog inte alls lång tid men sen när jag var klar så hämtade jag sötan i hagen och började borsta henne, sen så gjorde jag henne klar och gick vidare till banan för ett dressyrpass ! hon var sjukt fin ! hon är så himla fin i munnen, å fin rund form och åå vad fin hon är ! ♥
kände lite på henne idag bara, men det gick super ! ska rida barbacka imorrn (eller så ska hon vila) för att hon har fått något konstigt under magen så mamma tyckte det.
men nu ska jag kolla tv, ses !

Ciao


Veckoplanering

Måndag : Banan
Tisdag : vila
Onsdag :
ut
Torsdag :
Träning 
Fredag :
ut / banan
Lördag :
banan
Söndag :
klättra

Det kommer säkert inte se ut såhär, om jag rider ut vill jag gärna ha sällskap med någon, och klättra vill jag göra men vet inte vart man kan rida då ^^ det är så det ligger till ;)

bästa ponnyn

you are my dream

hej, slutade skolan för 1 timme sedan och har hunnit äta lite och nu har jag suttit och gosat med det bästa sällskapet man kan ha när man är hemma själv, Leja, världens bästa hund ♥ men snart ska jag snart åka till min bästa ponny ♥
rider henne på banan tror jag, rider igenom henne lite :) sen så mocka och fixa allt i stallet.

finaste bästa

mysig uteritt

Idag när jag kom till stallet så började jag med att mocka och byta vatten och allt sånt :)
sen kom Cassandra som jag skulle rida med och vi hämtade hästarna och började borsta dom.
Sen så när vi var klara med det så red vi ut en ganska lång runda, det var supermysigt ! bara skritt och trav, inget krävande men det verkade som Dusty tyckte att det var kul i alla fall !
Hahah jag vill ju inte att hon ska äta gräs men när vi är i skogen där det var massor med grenar överallt då började hon äta hela tiden haha och sen klappar jag henne ?! haha fattar inte vad jag tänkte med xD
asså det är ju inte så att hon drar ner huvudet när man rider, utan hon sträcker sig åt höger eller vänster för att nå träd haha ^^

fina hästen ♥

så hemskt !

vet att alla andra skriver det på sina bloggar men jag måste få lägga upp det !

På tyska stuteriet Falkenhorst har någon dödat tre föl under en vecka. Ägaren Gwendolyn Gregorio har hittat fölen brutalt ihjälslagna i hagen.

I förra veckan hittades det första fölet dött i hagen med stora skador på kroppen. I måndags morse upptäcktes ännu ett dött föl, som fått ta emot våldsamma slag mot huvudet.

Ägaren anmälde händelserna till polisen, som inte var särskilt intresserade då det "bara handlade om hästar". Gregorio försökte på tisdagen att stalla in alla sina hästar, men hade inte tillräckligt med halm till hela flocken med avelsston och föl.

I går morse gjorde hon ännu en hemsk upptäckt - hennes mest dyrbara föl låg död i hagen med ett träspett rakt genom kroppen.
Polisen är fortfarande passiva i fallet enligt ägaren, som nu försöker få in sina hästar på stall.
Källa

Asså jag fattar inte hur man kan göra såhär ? det är sjukt ! och polisen var inte intresserad för att det handlade om hästar ?! djurplågeri är de värsta som finns.

såhär ska dom ha det !

Dagens ridpass med finaste ♥

idag när jag kom till stallet så cyklade jag först och främst till Dusty och sa hej ! hon verkar stortrivas i det nya stallet, så skönt. Det känns som att hon har funnit sig till rätta !
sen så gick jag in i stallet och skubbade rent krubban som jag gör varannan dag så den ska vara ren, sen så började jag mocka och sen så bytte jag vatten och gjorde maten till henne :)
sen så hämtade jag henne, borstade henne och sen så hämtade jag sadel och tränset och satte på henne det, sen så skittade jag fram en lite bit i deras alé, sen så gick jag in på banan och fortsatte skritta fram.
och sen när jag hade gjort det så kortade jag upp tygeln och redan från början så kändes så så himla rund och fin i formen, sen så började jag trava igång henne och gud vad fin hon var ! så rund och mjuk i sidorna.
övade på att föra väldigt små volter i trav, och hon gjorde det super bra !
Det gick jätte bra i vänster varv nu också ! och galoppen var också bra. så jag kan inget annat än att vara super nöjd med henne idag, trots att det var så varmt. Red inte alls länge men hon var så himla duktig och det var ju så varmt somsagt så hon fick sluta lite tidigare ;)
sen så spolade jag av henne och släppte ut henne i hagen och då rullade hon sig direkt som hon alltid gör haha, skönt sa hon ! :D
sen så sopade jag och fixade lite till.


mitt allt ♥

ridpasset

mer om det senare, nu ska jag till min granne :)

27 augusti

idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med Dusty, rida ut eller på banan.
men det om är det dåliga är att jag vet inte vart man kan rida ut haha men vi får se om någon annan också ska göra det ;) sen ska jag nog hjälpa mamma idag också men vi år se vad jag hinner.
först och främst dusty !

Foto : Emelie jansson

Hööks, hööks, hööks

i veckan var ju mamma och jag på Hööks och kollade runt lite, skulle lämna tillbaka en sak så då kollade vi lite snabbt och hittade det här -->

Rosa reflex boots :D och tre svampar.
Sen var vi på hööks idag igen för jag skulle hämta John Whitaker huvan som jag köpte av Emma men då hängde detta med hem också -->

En sån fast i blå ;)




och JW huvan jag köpte av Emma, hoppas den passar nu då !

Uteritt

Idag skulle jag träna för någon som hette Daniel som kom till stallet, han var från skåne och skulle träna i Täby för massor med personer så då skulle en i stallet hämta honom på tågstationen och sen kommat till stallet så då skulle jag ha varit med och tränat innan han åkte till täby men tåget var försenat så vi hann inte :( det var väldigt synd men det blir nog Erika nästa vecka :D

anyway så red jag ut med Bella och Sofia i stallet, inte så långt men mysigt var det ! vi skulle galoppera på ''travrakan'' som vi kallar det typ längre än 1 km lång stäcka som vi brukar skritta, trava & galoppera på, men idag var det en stor traktor som kom så vi hann bara trava till halva innan vi fick vända igen och galoppera hem igen :)
shiiit vad hon drog trodde verkligen att jag inte skulle få stopp på henne !
haha men det fick jag tillslut, så inget krävande ridpass men kul var det ! :)


Min fina ponny, kan aldrig sluta säga det, du är för underbar ..♥

hoppning med Dusty 25/8

idag så hoppade dusty och jag, det var jättekul ! :D hon verkar gilla det verkligen !
det känns, för när jag ska ta förhållningar så tar hon dom inte och då gasar hon lite haha ;)
men det får vi jobba på. hoppade lite olika hinder idag, lite svårt att förklara men en grind och en oxer och en långsida med två hinder som jag hoppade.
hoppade fram på långsidan och det gick bra, hon kom väldigt nära en gång så då rev hon men det gör ingenting, vi kämpade på !
sen så började jag hoppa grinden, så söt som hon är så ska hon ju sakna ner lite och lukta på det i farten haha !
så söt men hon hoppade allting. sen så hoppade jag oxern vilket gick super det med !
sen satte vi ihop allt så det blev förs långsida och sen stog grinden och oxern som serpentinbågar och hoppa, första gången gick det lite fort så hade inte så mycket kontroll men testade en gpng till och då gick jätte jätte bra !
så jag är nöjd med min sammarbetsvilliga ponny ♥
Sen hade vi den röda outfiten idag ^^








Failbilden idag haha !


men hon hoppade, bäst om hon är ♥



Rulla sig efter vaje ridpass får man ju inte glömma ;)

släppte ihop henne med en annan häst idag också :) hälsade en gång sen gick dom åt två håll.

½ år med världens bästa ponny idag ♥ älskar dig.

Hoppa Dusty !

idag ska jag hoppa med Dusty tror jag, får se hur det går !
måste sticka nu men ni får veta mera senare ;)

Dusty 24 Augusti

idag när jag kom till stallet så började jag med att mocka, sen tog jag in dusty så hon fick stå inne för det började regna, sen så fortsatte jag med maten och bytte vatten och allt det ;)

idag körde jag lite tempoväxlingar kanske man kan kalla det ? galopp trav halt , galopp trav halt och väldigt mycket galopp ! det jändes superbra ! vänster varv i traven känns mindre bra, sitter och tänker på det hela tiden, kanske därför ? :p
jaja jag vet inte höger varv i traven är så klockren ! så himla bra ! :D





min fina ponny ♥

I don't want to

Har ingen lust att blogga när man inte får några kommentarer längre, statistiken är ju samma men kommentarerna bara försvinner.. Vilket är jättetråkit när man försöker ha en bra uppdatering, tycker jag skriver som jag brukar :p
eller .. ? har bilder från dagens ridpass och FILM och lite saker som jag köpte på hööks idag men ingen idé att lägga tid på det om någon vill se det :( men jag lägger gärna upp det om ni vill det såklart ! :)

perfect pony


Idag ska jag rida på banan, rida dressyr :) trimma lite !
och sen så ska jag ju mocka och fixa alla mat, ses senare ikväll :p


Stallet

nu är jag hemma från stallet, böjade med att packa hö och göra betfor sen så bytte jag vatten och sen så mockade jag :) gjorde inte så mycket men det var det lilla ^^

min fina

VART TOG KOMMENTARERNA VÄGEN ?

nyfiken Amanda ;)

jag ska skriva en bok om hur mycket jag älskar dig ♥

haha slutade inte tjugo i fyra idag vi slutade kl 2 men jag har bara slappat hemma tills nu, ska lämna min brorsa på fotbollsträning och sen så sticker jag till stallet, Dusty ska ju vila idag som sagt.
mockar och gör allt foder till henne :)


Foto : Emma Andersson

filmen



ni får filmen
;) Nu får ni kommentera lite hörre ni tycker jag !

Dusty 23 augusti

Idag får Dusty vila, men på onsdag kör vi igen ! ett dressyrpass på banan :)


[bild från karlsdal]

Dusty - 22 Augusti

Idag när jag kom till stallet så började jag med att mocka och sen så packade ja hö gjorde betfor och bytte vatten.
sen så sopade jag stallgången, sen hämtade jag Dusty och började borsta henne, hon var jättelerig !
så hon blev ren ;) sen så hämtade jag saden och tränset och satte på det, sen så gick vi ut till banan och jag skulle bara skritta lite där men det blev ett lite ridpass i alla fall ! trimmade henne lite, hon var pigg, men så fin ♥


Dusty idag, mamma tog kort med sin iphone därav den dåliga kvalitén.
imorrn så slutar jag tjugo i fyra så jag hinner inte skriva innan då men vi ses på kvällen :)
Ni ser stallet lite bakgrunden ! det vita ^^

Mera bilder !

Nu får ni lite mera bilder på min fin fina älskling ♥











Nu drar jag till stallet, ses senare !

adolfsbergsskolan

dagen började med tråkig skola, har verkligen ingen lust att gå i skolan... ny klass, allt är nytt.
slutar 20 i 4 som senate dag :/ vilket vi gör imorrn.
men bara att bita ihop :) idag ska jag bara rida runt lite med bästa ponnyn ♥
kolla och fixa lite i nya stallet, smörja lite saker kanske, som alltid ? ;D

älskling på hoppträning hemma hos Lusth, nya stallet.

ryttarkamraterna kumla - resultat

Tävlingen idag gick så himla bra ! Dusty var cool lugn redan från börjas i stallet, hon stog och käka hö medans vi borsta henne,  gick rätt in i transporten gjorde hon också !
när vi var på tävlingen så lastade vi ut ganska så direkt och började rida fram.
Och hon kändes så grymt fin ! ♥ så mjuk och fin i sidorna blev då och då lite spänd i traven men det var bara ibland ;)
inne i collectingring så var hon så avslappnad och megafin ♥ sen så var det min tur och det gick så sjukt bra !
fast mitt i allt så ska hon börja gnägga och jag typ whattt ? nu ? haha men hon kämpade på som bara den och galoppen kändes hur bra som helst !
vi fick ihop 67.78 % och jag är så nöjd som jag bara kan vara  !
det var tre placeringar och jag kom 5:a, så igen placering men det var hon värd tycker jag ♥ för så duktig som hon var !
och sen så gick hon rätt in i transporten igen så en toppendag har det varit !
hon dog lite på banan men det gick ju bra i alla fall :D
fick en 8:a på sitsen vilket jag är väldigt nöjd med och domarens kommentar : ponny som ser mjuk & följsam ut i kroppen. Stundtals för dagen lite ouppmärksam vilket såg ut att påverka bjudningen. Du rider med en föredömlig hand !




har mer bilder om ni vill ha ? :) och en film som kommer ta hundra år att ladda upp haha x)

RKK

resultat kommer inom kort.

RYTTARKAMRATERNA KUMLA

idag är Dusty och jag på dressyrtävling därav uppdateringen, LC:1 ska vi rida :)


LC:1

just nu har mamma och jag tränat på programmet så det sitter som en smäck, komemr ihåg när jag red i Gyttorp.
stog i collectingring och jag glömde programmet...
så hemskt rent utsagt haha men det gick i alla fall ! ;D

Flätad & klar

nu är Dusty flätad och klar, sätter upp knopparna imorrn, för hon står ute ;)
ridpasset gick väl okej, inte jätte bra inte dåligt.
men jag är ganska nöjd i alla fall, gjorde lite skritt galopp skritt övningar :)
har inte så mycket att säga om det men red med Sara idag, skrittade ut i skogen och myste idag !

sen så badade jag henne och satte på ett fleece täcke och tog ut henne i hagen (tog av henne det sen)
medans så åkte jag hem och åt mat, sen så åkte jag ner igen med mamma och transporten och vi testade lasta henne och det gick jättebra ! hon hade lite bråttom ut bara haha men det gick okej ;D
sen så flätade mamma och jag manen och satte på henne ett regntäcke så hon inte skulle bli smutsig.
sen så åkte mamma och jag till nya stallet och lämnade av lite saker, imorrn ska jag klippa kronranden och fixa lite men önska mig lycka till ! :D

REA PÅ HÖÖKS


klicka på bilden för att komma till hööks hemsida

20 Augusti

imorrn så kommer det hända saker, flytta all min utrustning till nya stallet, fläta Dustys man bada henne, rida och massa mer ! så det kommer nog inte vara bästa uppdateringen men det får ni stå ut med haha ! ^^


Dusty hos Lusth, dit vi ska flytta.

Elinne gästbloggar !

hejhej :)
vann amandas minitävling och får nu gästblogga :)

mitt namn är Elinne och jag är 13 år.
Jag bor i en liten ort som heter Pålsboda :)
Jag har 4 hästar,1 hund & 3 kattungar:)
jag har ridit sen jag var 2 år och köpte min helt egna häst år 2008 och hon heter Dolly Deluxe och är 24 år gammal, sen har jag även Min tävlings ponny jag köpte/fick 2010 i september.
under alla åren har även 2 hästar kommit med,en som heter flinta och är nordsvensk och aron som är fjording.
tänkte jag skiver lite om ponnyn jag tävlar.

hon heter cinderella star och är ett travsto f.01.
Hon är slutmätt till 147.5 i manköjd.
Och vi har tillsammans kommit ut på 3 lokala och en massa p&jer.
Vi blev placerade i 2 av dom lokala och då kom vi 2:a & 3:a.
Vi kommer hem med rosett nästan varje gång vi är ute på P&Jer!
Vi tävlar just nu på 80 & 90 hinder men ska snart göra debut 1 meter :)

Jag är inte direkt personen som skriver så mycket i gästbloggningar, men ni kan ju kika in på mina bloggar :)
http://myphotholife.blogg.se & http://arios.webblogg.se :)
// Elinne :)

Simply the best ♥

Little Dusty wind ♥
idag hängde min granne Frida med till stallet som sällskap, först så gjorde jag betfor och sen så hämtade jag min stackars blöta ponny, borsta och satte på sadeln och ett ländtäcke, och sen så tränsade jag och himlen öppnade sig typ, det bara öste ner regn !
jag som ville rida ut i skogen :( men då fick det bli ridhuset istället, och där är det ju massor med halm så kunde inte rida programmet :( men jag red igenom henne lite bara, hon var väldigt spänd i början eftersom det smattrade som bara den på ridhustaket ! så då blev hon lite okoncentrerad men det släppte när jag började jobba henen i skritten, jobbade i slutet med låg form i traven, men trimmade mest lite :) stundtals var hon helt grymt fin
Så just nu står hon inne i sin box och smaskar på hö.
Bästa ponnyn man har !


så sant !

finaste

Startlista


Jag startar 10.38 !

REA

kollade runt på Cheval ridsport och såg att dom hade rea på den übersnygga kingsland pikén !
849 : NU 509 ! jag skulle inte tacka nej ;)

Hovslagaren

Hemkommen från en ganska läskig och rolig övernattning hos min kompis, vi kollade på wallander och massa annat !

idag ringde klockan 8 och vi gick och åt frukost och sen så åkte jag till stallet för idag kom ju hovslagaren, det gick jätte bra, och nu sitter jag här och gör inte så mycket haha, mamma och jag ska ner till Dusty senare och rida :)
ska nog rida ut, ridhuset är det massa halm i så kan inte rida igenom LC:1 men vi får väl försöka på något sätt ;)

Vinnaren..

Vinnaren av min minitävling är ... Elinne !

Hon svarade 110 - 120.
och Dusty hoppade 110 utan att riva, vi höjde till 115 men då kom hon fel så jag sänkte ett hål ;)
så 110 är det rätta svaret !


Erika träningen

Dagen började med att jag försov mig.. xD klockan ringde kl 8 men somnade om och vaknade kvart över 9 = amanda få panik haha och slänger på sig det jag ska ha, äter 1 sked youghurt och sätter mig på cykeln och cyklar till stallet, hämtar Dusty, som tur va hade hon regntäcket på sig så behövde inte borsta så länge, men det var ganska lungt när jag kom till stallet så behövde inte stressa vilket var skönt ;)
satte på skydd fram och linda bak, tog på sadeln och tränset, sen gick jag ut och satt upp och skrittade fram i skogen, sne så började jag hoppa henne lite när jag kom tillbaka på stallplanen :)
träningen gick jättebra, jag är nöjd !
vi tränade mest på att hon skulle sppa efter i bettet och i slutet gick det skitbra ! ♥
riktigt nöjd i slutet, hon var så fin i traven :') sen så smörjde jag sadeln och spolade av henne för svett det var hon om man säger så ! lilla gumman♥


My love ♥

Dusty 17/8

Idag när jag kom till stallet så var Ronja och Ebba där (Sara red inte med oss) så vi gick och hämtade hästarna och ställde upp dom på gången och började borsta väldigt länge ! sen när vi var klara så hämtade vi sadlarna och tränsen och satte på dom det.
Det blev ganska mycket ändrade planer idag, vi skrittade bara ut i skogen, hon hoppade ju så högt igår så hon inte skulle bli svullen om benen eller så.
Så då skrittade vi bara :) men det var riktigt mysigt, det var varmt ! solen tittade fram då och då när vi red genom skogen :p
sen så fick hon gå in i sin box och äta sin betfor :) sen så släppte jag ut henen i hagen.
Sen smörjde jag sadeln också ! är beroende av det xD och så fixade jag lite till i stallet.
imorrn är det träning, kör det svarta outfiten :) inga bilder imorrn men...

Mullhyttan 28/5

To do - byta stall - fixa

hjälp vad mycket jag har att gör ju dom här dagarna ! Kan skriva upp lite vad jag ska göra.

TORSDAG : träna Dusty för Erika & fixa i stallet, på kvällen ska jag och bästa ha poolparty :D och jag sover där.

FREDAG : upp tidigt och rida Dusty, sen kommer hovis kl 10 och gör Dusty fin om fötterna, eller så rider jag Dusty efter men vill hinna inann ^^

LÖRDAG : trimma Dusty innan tävlingen, packa alla mina saker jag har i stallet då vi ska byta stall. köra alla saker till det nya stallet och bada, fläta Dustys man :)

SÖNDAG : tävling ... :D riktigt taggad men jag hoppas bara att dusty också kommer vara det :p
köra Dusty till det nya stallet.


känns som jag inte kommer hinna men det kommer jag haha !

Stallet i bilder

Idag ska jag rida med Sara & Ronja, vi ska nog rida ut och klättra lite till haha och sen så tänkte jag rida igenom några delar från LC:1 haha men det kommer nog bli lite svårt för just nu ser det ut såhär -->

så det blir nog lite svårt men jag ska försöka ! Jobbade ju aldrig Dusty igår hoppade ju inte så länge heller men vi får se hur hon är idag ! :)

Tog lite bilder på stallet, Dustys box också så slänger upp dom också !

Dustys box

prinsessans skyltar ♥


Inne i boxen

Boxen

Stallet utifrån

BILDERNA !

Här kommer bilderna som ni ville ha ! :D





Sanna

















Världens bästa ponny ♥, ni får fortfarande gissa vilken höjd ni tror !

Dusty 16/8 - Löshoppning

Idag var det ju löshoppning som stog på schemat, Dusty var jätte duktig, sprang runt där som hon skulle !
Hon var jättttttte duktig ! :D Den som gissar rätt på vilken höjd som hon hoppade får en fet länk !

hon var jätte duktig iallafall, har inte så mycket mer att säga mer än att hon var duktig, vill ni ha fler bilder så får ni kommentera !


Little Dusty wind ~


Gjorde en film, haha första med et programmet ^^

Löshoppning

Imorrn står löshoppning på listan ! har aldrig gjort det med Dusty förut, så vi ska se hur det går, kamran hänger med så bilder kan ni nog förvänta er ! Om ni vill ha det förstås :p

Ridpasset idag

Idag åkte jag till stallet vid 1 och mötte upp Sanna, Sara kom senare, och vi fixade lite och sen så åt jag mat och sen så hämtade vi hästarna och började borsta och fixa med dom.
Sen när vi var klara så red vi ut en stund, inte så krävande då men :p
sen så gick vi in i den lilla dungen och klättrade idag igen, haha så mysigt tycker jag !
sen så gick vi in i ridhuset och red lite, det gick jättebra ! hon var så fin ♥
galoppen vet jag inte vad jag ska säga om, helt ljuvligt underbar ! jag satt bara där och hängde med typ, kändes det som !
så fin, och formen som jag hade idag den var hon så stadig i och rund och fin i ! ska försöka ha den hela tiden :)
Sen så smörjde jag sadeln och ridstövlarna också !

Jag : Dusty kolla inte ditåt nu xD
Dusty : Jo men kameran är ju åt det hållet !
Jag : Dusty !!
min älskling ! ♥


Veckoplanering !

Måndag : klätta + dressyr
Tisdag : löshoppa
Onsdag : klättra + dressyr
Torsdag : Träning ?
Fredag : klättra + dressyr
Lördag : trimma + uteritt
Söndag : tävling

ganska mycket klättra men jag tyckte det var superkul haha !  och sen ska hon vila nån dag men vet inte vilken än :)


15 augusti

Hejsan, idag ska Sara, Sanna och jag rida samma runda som igår tror jag, jag tyckte det var jättehärligt !
i ridhuset så ska jag nog köra lite tempoväxlingar tror jag, galopp skritt galopp osv :)
ska möta upp Sara och Sanna i stallet och då har vi med oss mat, mysigt hihi :D

Söta Sanna & bästa Dusty ♥

Saras söta häst Hippie, med lila grimma ♥

Dusty är bäst

har precis kommit hem från stallet nu och just nu kollar jag på ponny sm från grevagården.
Ridpasset idag gick riktigt bra ! :D
Jag och Sara red ut i skogen först, skritta och trava lite :) sen så hittade vi en dunge som vi klätta i, det var hur kul som helt haha ! tror Dusty också tyckte det ! sen gick vi in i ridhuset och travade lite och galopperade.
Det gick jätte bra ! Dusty vad hur duktig som helst ♥ galoppen var underbar !
sen så smörjde jag sadeln och sadelgjorden och fixade lite i stallet :p

bästa ponnisen ! ♥

Örebro fältrittklubb

Idag ska vi åka till ÖFK och kolla på hoppningen, därav uppdateringen !

sist jag var där :)

uppdatering..

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft lust att blogga, kommer imorrn :)

wittvång , 14/5

Sara & Sanna

nu har jag fixat mig så nu drar jag till stallet och möter upp Sara & Sanna sen då åker vi vidare till Mc donald's och äter ^^
haha, sen så åker vi tillbaka till stallet och rider :) så inte så mycket uppdatering idag men :/
ska fråga någon som kanske kan gästblogga ?


Puss på er sålänge !

Anna scarpati

Kikade runt lite på lite olika sidor och såg det här übersnygga schabrak från Anna scarpati !
Tyckte det var lite fränt, men den oranga passoalen. Finns också i brunt med grön kant, såå snyggt !

eller vad tycker ni ?

JAG VANN !



Tack snälla Evelinn

Dagens mysiga ridpass ♥

Idag när jag kom till stallet så var det några som skulle hoppa så hjälpte jag dom att höja sänka hinder osv och fick även rida Chico, En i stallets häst !
Sen så kom Ronja och vi hämtade hästarna i hagen :)
och så började vi fixa i ordning dom för en skogstur ! skrittade fram dom ett bra tag, sedan så gick vi in i deras hage och red och det gick bra, skrittade och fattade galopp och höll på så lite grann.
skritt galopp skritt osv, och det gick faktiskt bra ! jag är jättenöjd, sen så ökade jag volten och minska så det blev ganska liten i alla fall ! hon kämpar på ♥
sen så travade jag henne lite och det gick också bra ! :D så jag är jättenöjd med henne idag :p
Sen skrittade vi av dom i skogen igen !

bästa pånin ♥

GRATTIS !

IDAG FYLLER BLOGGEN 1 ÅR !


grattis ? :D

Dressyrövning - lösgörande


såhär såg den ut :)

serpentiner & volter

hejsan, hemma från stallet och har ätit mat nu :)

Idag kom jag på en jätte bra övning som jag travade, lägger upp den senare !
Jag tänkte såhäääääär mycket på mina händer idag, haha !
och jag lyckades ! *nöjd* Tänkte på Erika !
anyway så skrittade jag ganska länge och sen så började jag trava när det kändes bra :)
i höger varv är hon jättefin men se när man kommer i vänster varv så går det inte alls typ, red den övningen som jag kom på hela tiden, red några mer varv på volterna (ni kommer fatta snart när övningen kommer upp) i vänster varv så det skulle kännas bra men det gick väl lite bättre men inte lika bra som i höger, galoppera inte så mycket men när jag väl galopperade så kortade jag upp steget och försökte jobba henne i kort galopp.
Och det gick bra, Dusty var så duktig, jag är jättenöjd med min älsk ♥
sen skrittade jag av i skogen, och sen fick hon sig ett bad lille lortgrisen !
sen så sopade jag lite och smörjde sadeln, och sen åkte jag hem :)

puss på dig !

Veckoplanering !

Onsdag : vila
Torsdag : dressyr
Fredag : skogen
Lördag : dressyr
Söndag : skogen / dressyr

tror vi kör på dethär ! nu är det hårdträning !

Erikaträning :D

DOGGEN

Nu ska jag ta en sväng med hunden, hörs senare !


Scapa sports


Jag har nog sagt det förut men säger det igen !
jag tycker det här scapa shabraket är så snyggt, färgen tror jag skulle passa Dusty såå bra !
Eller vad tycker ni skulle det inte göra det ?

eller ?

11 augusti

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag var med Elin hela dagen.

Men nu är jag här och ska blogga :D
idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska göra henne riktigt lösgjord, serpentiner, ställa in och utåt och få henne stadig !
var hos henne på mogonen och släppte ut henne, sötan !
har inte så mycket mer att säga, det blev ett ganska tråkigt inlägg men nu vet ni vad jag gör ;)

Första veckan med älsklingen

Talangen !

Hej, nu är jag hemma från stallet och ska käka, snart kommer Elin och vi ska ha fett najs ;D vi ska till talangen !
Jag blev så glad när Dusty stog där i hagen och åt gräs och lyfte på huvudet när jag ropade på henne.. ♥
jag hällde upp hennes betfor i krubban och sedan hämtade jag henne :)
ställde henne i boxen och tog av henne regntäcket och satte på ett fleecetäcke.
gav henne lite hö oxå för att hon ska stå inne hela natten :)

Tack bästa Viktoria ♥

Uppe med tuppen ;)

Tjenare tjenare, har vaknat och har ätit frukost.
Ska åka ner till Dusty snart och idag så får hon vila, just nu regnar det och jag vet inte om det åskar, men inatt skulle det göra det och dusty har stått ute, men hon gör det för att i stallet så har vi en höskulle så om det skulle slå ner i stallet skulle det ju börja brinna på 2 sek, men hoppas jag blir glad när jag kommer dit... ♥
hon har nog lite träningsvärk. Hon har ju gått rätt hårt ! så idag så får hon vila :)


i ♥ u

:D

TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER ! :D


Dusty 9 augusti

idag när jag kom till stallet så gjorde jag betfor och sedan så hämtade jag henne i hagen, hon var så söt som vanligt ♥
sen så började jag borsta henne och sadla, fixade iordning allt.
och skrittade fram ganska länge och seda kortade upp tyglarna och tänkte väldigt mycket på mina fula händer som lägger sig på manken hela tider x) och det gick jättebra i höger varv men i vänster så pajade allt typ :p
så det tänkte jag på, att ha henne kvar i en rund och fin form med en höjd hand, jag ska träna på det väldgt mycket.
sen så började jag trava lite och gjorde inte det så länge men det var samma sak här, höger perfekt, vänster gick inte hon vill inte ta stöd på tygeln och då blir jag lite osäker i handen och då kan jag förstå att hon blir virrig !
men jag täkte på skulderpladen och det som Erika sagt men aja så blev det idag, stretschade henne också i båda sidorna :)

Provridning av älsk ♥

Svar på frågor


SVAR : jag kan hålla med dig helt och hållet att jag lutar mig lite långt bak, men hon var lite seg så jag skulle trycka på henne lite ;) men absolut håller jag med dig !


SVAR : Jag har köpt den på Skara Hästsport ! jag vet inte faktiskt jag fick det i julklapp ^^


SVAR : sånt här glädjer mig så otroligt mycket ! tack :D jag är riktigt nöjd med det, bästa Emma som gjort !
<3<3

Vilken outfit ?

Vilken outfit på Dusty tycker du är snyggast ?

SVART

RÖD

TÄVLING

MARINBLÅ

VIT

BRUN

GRÖN
tror det var alla ^^

9 augusti

Hejsan, hemma från fråda nu hon skulle äta så jag hinner blogga lite ;)
sov hemma hos henne inatt, kollade på en film och har nyss bakat ^^
Det har regnat en hel del idag och Dust har inte täcke men just nu regnar det inte.
Mamam och jag ska ner nu efter lunch ch rida, tror jag inte rider så länge mest skritt och trav och kanske någon galopp !
hon fick sig ju ett redigt pass igår !

igår !

Dagens dressyrträning :]

Gick väl sådär, det var ingen wow träning men det gick väl helt okej för att vara första träningen efter sommarlovet !
jag är nöjd, stundtals kändes det verkligen jättebra !
medans ibland inte men vi ska träna vidare nästa vecka tror jag !
Vi körde lite skänkelvikningar och förvänd galopp om är i LA:1 och det gick väl okej ;)
sen så skulle vi få fram henne och jag var tydligen lite för snäl i handen och släppte dom lite så hon går inte så stadigt (känner det själv) så det jobbade vi på ! :D
men jag är nöjd att Dusty försöker och är så positiv ändå !
Svettig var hon iaf !

favoritbilden !




Haha det är kul att träna :D







Dutti ponni !




Det var några bilder från idag, inte alla men några ! ^^

VAD TYCKTE NI OM OUTFITEN ?


Outfit - grön



Såhär kommer vi se ut idag på träningen, jag kommer nog ha en grön tröja eller en svart ^^

HISS/DISS ?

Bloggtävling


klicka på bilden för att vara med eller här !

Dressyrträning

Imorrn är det dressyrträning, riktigt taggad ! hoppas Dusty oxå är det :D ♥

mini hopp :D

idag när jag åkte till stallet så hängde Frida med igen och hjälpte mig att bygga ett hinder, Sara och Sanna var där också så sanna hjälpte till oxå för Sara skulle hem precis :p men började att ta in henne i spöregnet, täcket hänger på tork just nu och torkar och sen jag började borsta henne, sen så hämtade jag hoppsadeln och tränset + skydd & boots.
sen så vämde jag upp med att jobba henne i låg form, och det fick gå dåligt idag för att det regnade så mycket = att det smattrar i ridhuset och så blir hon okoncentrerad men inte idag !
Det gick faktiskt över förväntan, det gick bra ! :D hon lyssnade jätte bra !
sen så började vi hoppa lite och slutade på 70-80 cm, ingen höjd men bara känna på henne lite ^^
imorrn blir det dressyrträning tror jag !



DIV 3 hästdressyr. Foto : jag

Rida ut eller ridhus ?

hejsan, idag vaknade jag vid tio och har suttit här sedan dess, det regnar ute så tror täcket gav lite nytta ;)
har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, om jag ska rida ut eller i ridhuset :p om det regnar så vill jag ju helst rida inne men jag är galet sugen på att hoppa ! var länge sen ... men vi får e tror det blir ett dressyrpass idag igen ^^ i skogen eller i ridhuset, det märker vi ;)

Du är luften jag andas , ♥






Regn-dags ^^

Haha mamma och jag åkte ner till stallet vid 7 och gav hennes betfor och lite hö som hon fick tugga på i hagen, satte på henne regntäket också eftersom det skulle spöregna imorrn.

så då fick hon på sig det ^^




Första dagarna med Dusty ♥ glömmer dom aldrig.

Amanda hissar !



N Y  L O G G A*


kollade runt lite på Cheval ridsport och klickade på Shockemöhle sports och såg dom nya schabraken som dom ska få in den 12 augusti, tyckte det vita med brun kant var ljuvligt snyggt ! *dregel*
haha, älskade det !
469 :- kostar det.

VAD TYCKER NI ?

stallet

Idag åkte jag till stallet ungefär vid 12, och då hängde Frida med dit.
Började med att hälla upp hennes betfor i hennes krubba som hon skulle få men så glömde jag att ge den -.- haha !
men kanske sticker ner sen igen, men i alla fall så hämtade jag henne sen och började borsta och greja ♥
skulle rida i skogen men då var det två rådjur (kollade innan jag red) i skogen så då skulle hon vara okoncentrerad så då gick jag med henne istället, men satte på henne tränset och jag hjälmen.
Sen så kom vi upp till en liten grus parkering som jag red lite på barbacka :D
det gick väl hyffsat ^^ sen så hoppade jag av oh gick med henne, sen så har det kommit en till ny häst i stallet som inte ville gå in från hagen som jag hjälpte till med sen :)


hemmaplan, ÖTR andra plats med 63.79% ♥

Svar på tal



SVAR : på första hoppträningen hoppade vi 1 meter oxer :D
Haha trodde jag skulle dö, flög som en vante !


hoppträningen

har jag skrivit om hoppträningen på ridlägret ?
- kom på det nu att jag kanske inte har det ! xD



hängde inte med i språnget helt haha ^^

hmm...

Jag har verkligen ingen lust att blogga :/
inte just nu i alla fall, kommer nog imorrn mer inlägg.

Red Dusty igår och idag, har gått väldans bra !
igår så körde ja lite förvänd galopp om gick hyffsat,  traven var riktigt bra !
Idag så körde vi lite galopp ombyten och skänkelvikningar och lite sånt gick ockå jätte bra ! :D ♥
så är riktigt nöjd med bäbisen !

.

inlägg kommer !

Amanda frågar !



VAD ÄR BRA MED MIN BLOGG ?

Amanda hissar !


Jag måste bara så hissa dom här underbart snygga ridbyxorna från John Whitaker !
Jag tycker att dom är riktigt snygga ! så snyggt med det dära ''bling blinget'' vi dragkedjan tror jag att det är.
jag skulle inte tacka nej haha !
1 089:-Cheval ridsport.

Amanda frågar !



VAD ÄR DÅLIGT MED MIN BLOGG ?

läste på GHS sida

och klickade på ''visste du att'' och läste detta -->

… underlaget på arenan sparas varje år? När det inte är tävling ligger sandblandningen lagrad i väntan på nästa års tävlingar.

… isen ligger kvar under sanden i arenan?

Göteborg Horse Show.

borta

imorrn så blir det nog ingen uppdatering heller tror jag, jag ska upp tidigt och rida Dusty sedan så ska vi åka till Norrköpings håller i två nätter så ingen uppdatering :( men har gjort lite tidsinställda som ni får kommentera ! :)



ÖNSKA PÅ BARA !


svettigt ridpass ;)

hejsan, förlåt för den usla uppdateringen idag !
men nu är jag här och ska ge er några inlägg :D
idag på förmiddan så var hela familjen ner till stranden och badade, riktigt skönt var det !
en så åkte vi hem och jag åkte direkt till stallet och skulle hjälpa några i stallet när dom red :)
sen så hämtade jag mitt hjärta ♥ och började borsta med henne och sedan gick vi in i ridhuset för ett dressyrpass !
vilket gick suveränt, lite tjafsig i galoppen men annars jätte bra ! :D
red igenom LC:1 och det gick super !
Vi var redgt svettiga efteråt kan jag säga, haha !


RSS 2.0