Hon lyckades ändra Ridförbundets beslut !

Läs HÄR om ni veta hur det gick.

SUPERSNYGG DUNVÄST !

Den här dunvästen är bara så snygg ! Älskar det ''randiga'' asså att det är tre olika färger och inte bara en. Superskön verkar den också, Ett litet minus är att luvan är lite ihoptryckt typ, men så kanske det inte är i verkligheten :) Den är dessutom på Hippoteket 's mellandagsrea ! Nu kostar den 1200 :-.

Slutar aldrig skratta !

HAHAHAH !

Världens bästa ponny ♥

Testade att göra en liten film på min bästa ♥ (allt hänger inte ihop men jag lär mig ^^)

31 December

Har gjort massor med tidsinställda inlägg så om ni har en tråkig nyårsafton så kan ni ju kommentera massor på min blogg ! :D
Men hade bra ! C 'ya


NYÅRSAFTON

Hej på er ! Åker till Dusty och rider ut eller till ridhuset, vet faktiskt inte haha. Idag var det stenhårt på banan så jag vet faktiskt inte ^^ Men det ordnar sig ;)
BÄSTAAAAAAA♥

Amanda dissar !

Den här västen föll mig däremot inte i smaken alls. Det var fint med den röda färgen vid axlarna men inte så fina spännen på den. Nä dom gillade jag inte så mycket och den vita färgen kommer ju bli brun haha ! Men om ni gillade den så kan ni köpa den för 899 :-Hippoteket.

Outfit [marinblå & Grön]

Gjorde en outfit till mig och Dusty, tyckte att det vart väldigt stilig [om jag får säga det själv]! Och jag har ju allting så var säger ni ? Skulle inte det här vara snyggt på Dusty ?! :D

Boots Equi-Guard

Dom här bootsen verkar kanske inte vara dom bästa om man tänker långsiktigt men dom är snygga och man ser ofta dressyrryttare som har vita på prisutdelning/framridning vilket är supersnyggt. Det står att det är konstläder på utsidan och då är det väl lätt att torka av smuts eller är det inte det ? Det är rea på dom också !
Nu kostar dom 94 :- och man kan köpa dom på Hööks.

Har någon av er sånna boots ? Är dom bra ? :)

DAGENS BLOGG - video

GRATTIS MAJA !
Skicka ett mail till mig så kan vi skriva lite mera där, [email protected]

Vill ni att jag ska ha dagens blogg någon mer gång ? ^^

Men oj..

.. haha, vet inte riktigt vad jag ska kalla det härm vet ni vad det är för ''gång'' som dom rider ? Ser ju helt knas ut !

You know you are beautiful ♥

Hejsan svejsan !
Hemma från stallet nu, Dusty skötte sig jättebra när vi red ut ! Mamma hängde med och gick. Man känner att hon är säker då, svårt att förklara men hon blir mycket finare i formen när mamma går före ! Annars vill hon kolla runt lite i skogen haha, men vi skrittade en bit och travade lite och hon lyssnade super! Jag gjorde några halter och lite sånt ställde och böjde på henne vilket gick kalas, så jag är jättenöjd ! :D Nu sitter jag här och väntar på att Sannis ska komma och sen ska vi åka ner till Dustys förra stall där min kompis har sin häst Hippie. Sara heter hon :) Några som kanske kommer ihåg att jag skrev lite om henne att vi red ihop och så, men i alla fall så sk jag ner till det gamla staller och hälsa på lite ^^
min söting♥

MICHIGAN TRÄNS MED STENAR SCHOCKEMÖHLE

Jag älskar Schockemöhle 's träns, dom är så snygga! Håller ni inte med ?
Nosgrimman är ganska bred, vilket är bra men den kunde vart bredare. Men jag gillar det !
Det kostar 1 999 :-Charlies Häst & Hund.

Jamba till salu

Ni vet Julia som var med i ponnyakuten 1, hon har en blogg! (det var någon som ville ha tips på dom som var med i ponnyakuten, alltså deras bloggar) Men det var inte det jag skulle säga, det jag skulle säga var att hon ska sälja Jamba :/ väldigt synd, jag tyckte att dom passade jättebra men någongång måste det ju sluta.
Annonsen.

30 December

Hej, åker till stallet tidigt idag sen så ska jag vara med Sanna, ska bli kul ! :D
Så ni vet vad jag gör lixom ;)

busiga sanniiis
bästa ♥

Mellandagsrea hos Hippoteket

Hippoteket har mellandagsrea just nu, dom har väldigt fin utrustning så passa på !
klicka HÄR om ni kill komma till hemsidan.
(gick inte att få bilderna större)

Du är min andra halva ♥

Idag åkte jag till stallet väldigt sent eftersom vi åkte hem senare än tänkt. Men när jag var i stallet började jag med att göra all mat sen mocka och byta vatten. Idag var Dusty en riktig liten lortgris så jag borstade henne ganska länge så hon blev ren och sen hade vi lite pusskalas också ! ♥ Snart ska jag göra videon hade jag tänkt, vänta bara .. ! :D
finaste i världen♥

förlåååt...

Bara för att ni har fått vänta så länge så får ni dagens blogg i en video !
.. Det kommer ikväll ! om youtube vill sammareta då ;)

Göteborg Horse Show 2012

Nu är det bara 55 dagar kvar till Göteborg Horse Show 2012. Så jag har tänkt ut lite vad jag vill ha, kom inte på alls mycket men lite i alla fall !
Typ så, kommer säkert hitta mera men känns som att jag har allt nu faktiskt ! ^^
VILKA AV MINA FINA BLOGGLÄSARE SKA TILL GÖTEBORG HORSE SHOW 2012 ? :D

Nordsvensk säljes akut !


AKUT!
6 månaders nordsvensk hingst söker nytt hem igen pgd av oseriösa köpare! Trevligt lynne och trevlig att handskas med. Har gått med mig i grimma och grimskaft senast idag funkar bra, lite osäker men nyfiken och följer gärna med en.. Annars trevlig, kommer i hagen och hälsar.. Har pass och är chipad. Ej verkad för tillfället då de ej har behövts, har fått 38p på fölmönstring i höstast.
Ägaren
har blivit gammal och orkar inte längre lika mycket som han gjorde när han betäckte sitt sto..
Svante är efter Lipton 1984 u. Petronella 23205.
Måste bort omgående, annars får han gå till en annan värld, då mitt stall e fullt och jag försöker hitta en lösning till denna fina grabb!
Hör av dig/er om de finns intresse, så kan v prata mer på telefon så får ni nummer till ägaren sen! Han kommer troligtvis bli runt 160 och bruks typen.
pris 7. 000 :-  0721 832392 /Amanda

(hoppas att det var okej att jag la upp det!)

29 December

Hejsan !
Inte bästa uppdateringen idag, lottar ut dagens blogg när jag komemr hem istället, mycket lättare !
Dusty vilar för övrigt idag och ja, gör allt kul i stallet annars ^^

''Du älskar inte en häst för att den är vacker, den är vacker för att du älskar den.''

Årets lotterihäst i scandinavium


I år heter lotterihästen Czardaz!

Årets lotterihäst heter CZARDAZ, fux, valack, född 2007, ca 167 cm . Han är som vanligt född och uppfödd på Bollerups Lantbruksinstitut, Tomelilla.

Czardaz är efter Coriall 1100, som tyvärr avled efter en olycka i december 2006. Pappa till Coriall är Couleur Rubin som framgångsrikt tävlats av Ludger Berbaum. Mamman heter Symfoni och har stamboksnummer 24391. Hennes pappa heter Stanford 687, sedan kommer Indus 530 och Herkules 504.

Czardaz är en harmoniskt byggd häst med bra framåtbjudning. Han rör sig luftigt och vägvinnande i både skritt trav och galopp. Han visas på Scandinavium av Bollerups beridare Linda Jacobsson.


Vad tycker ni om att lotta ut en häst, till vem som helst ?


Helskodd ridbyxa från John Whitaker

Så himla snygga är dom, och jag är ju en sån person som måste ha helskodda ridbyxor. Jag måste ha det, annars känns det helt knas haha ! Och jag älskar ju rött så jag kan ju inget annat än att älska dom här ^^
Dom kostar 879 :- på Cheval Ridsport

vad tycker ni om dom ? :)

Vill ni ta er en tjuvtitt .. ?

Shockemöhles Spring/summer collection 2012 ? Då kan ni klicka HÄR. (det är en film, men den gick inte att bädda in)


HÖÖKS SHOPPING

Nu ska ni äntligen få bilder på det jag köpte på Hööks !
Ett par marinblåa ridbyxor från Mountain Horse och ett grönt schabrak med marinblå passional, jag är jättenöjd ! :D tror ridbyxorna kommer bli ett av favorit ridbyxorna.. ;)
Alltid lika kul att shoppa ;D

Piké Kortärmad Equestrian Sports CRW

Den här pikén är riktigt snygg i alla färger tycker jag ! Och nu är det dessutom rea på den, nu kostar den 84 :- och förut kostade den 169 :-.
Har någon av er en sån ? Vilken färg har ni ? :)

FÖR MIG, ÄR DU PERFEKT.

Idag vad Dusty HUUUR duktig som helst ! Lyssnade toppen !
Började med att ta in Dusty, borstade henne och allt sånt, på med sadel och träns och lite reflexer sen red jag faktiskt ut idag, själv. Och det gick sjukt, mega, grymt, jättebra ! :D Visste inte hur jag skulle förklara det så det fick bli så !
I alla fall så skrittade jag bara vilket var bra, jobbade henne lite försiktigt men hon blev lite vinglig så jag lät henne på på lång tygel. Sen efter ett tag när vi var lång ifrån stallet så stannade hon bara och backade något steg men jag behövde bara lägga till skänkeln och hon gick fram, vilket är stora framsteg så hon fick väldigt mycket beröm!
Sen när vi red hem så skötte hon sig exemplariskt ! Hon skrittade hem ! :D men i alla fall så red jag in på banan och ställde och börjde på henne i skritten sen lite trav och galopp, så jag kan säga att mitt humör är på topp ! :D
världens bästa ponny♥

Slut på karriären ?

Nä nu fattar jag ingenting ! Ska Roffe sluta sin karriär ?
Läs HÄR. Så synd :/
(konstiga bildstorlekar)

Årets KWPN - häst

Just nu kan ni rösta på årets KWPN- häst HÄR. Bland dom nominerade är blandannat Roffes fina häst Ninja la Silla med och även überfina Scandic som Patrik Kittel har!

''Hästar är som luft.. utan dom kan man inte leva.''

Svettäcke från Schockemöhle

Väldigt snyggt och stilrent täcke från Schockemöhle, nu är det dessutom rea på det på Ride With Style så passa på ! Nu endast 650 :-, förr : 1350 :-.
(gick inte att då bilden större)
Vad tycket ni om det ? ^^

Dressyrgjord Anatomisk Equi-Guard

Riktigt smart sadelgjord !
Inte så snygg, föredrar läder men den är lite cool för den har ''rullspännen''. Alltså vi säger att du har köpt en sån sadelgjord och är själv när du sitter på hästen och måste spänna sadelgjorden, då är det så smart så om man ska spänna så är det bara att dra i stropparna på sadeln och så hoppar det i sig av sig själv. Lite smart, jag är inte så bra på att förklara men ni kan kolla Hööks hemsida där ni kan köpa den också för 389 :-.

28 December

Hej ! Idag ska jag göra samma sak som igår hade jag tänkte, idag ska jag även åka till min mormor och morfar och sova där men jag har med mid datorn + att jag har gjort tidsinställda inlägg ! :)

Dagens fina Dusty !

Hej på er ! Hemkommen från stan för 1 timme sen, hade jättekul med ja vad ska man säga, vi var tre stycken :/ Lite synd men kul hade vi som var där!

Men till stalldagen nu då. Började med att mocka, packa hö, byta vatten, göra betfor + skrubba krubban :)
Sen tog jag in min lortgris från hagen hihi ! Borstade henne länge så hon blev ren och det blev hon tillslut !
Sen på med sadeln och tränet, sen skrittade jag hela alén fram och tillbaka. Skulle rida ut idag med det blåste så så jag gjorde inte det :( Lite synd men jag skrittade alén och sen red jag in på banan och skrittjobbade henne. Sen när jag började trava så var hon stel i vänstersidan, alltså när jag red i höger varv så är hon stel i vänster, Lite svårt att förklara men hoppas att ni fattar ! :)
Men i alla fall så försköte jag få loss ganaschen på henne och tillslut blev hon riktigt fin ! gjorde lite slalom kan man säga -->
typ så ^^ Så i varje sväng ställde jag om henne så hon blev jättefin tillslut, riktigt fin ♥
Sen skrittade jag av henne och gick in i stallet igen :)
Sen åkte mamma och jag till Hööks, köpte 2 saker men dom lägger jag ut imorgon.. ;D
världensfinaste&bästapålle♥

Svar på fråga !


SVAR : Tack så mycket ! :D Jag vet att Olivia har en, sen vet jag faktiskt inte någon mer :/

Fleecetäcke Swirls Showmaster

Asså gud, typ dog när jag såg det här täcket på Hööks. Så himla snyggt ! (på bilden i alla fall)
Jag totalt älskade det, alla färgkombinationer passade som handen i handsken !
Aa, å snyggt och det är dessutom rea på det, förr : 379 kr NU : 189 kr.


gee mig någon ? :D

SISTA CHANSEN !

Nu är det sista chansen att vara med i dagens blogg på min blogg, perfectpony.
klicka HÄR om du också vill vara med, lottar ut den imorgon!

Rea på grimmor

Nu när Hööks har sin Rea så har dom en hel del grimmor som dom rear ut, bland annat dom här -->

Förr : 69 kr
NU : 34 kr Förr : 89 kr NU : 44 kr

Förr : 49 kr NU : 24 kr

Förr : 49 kr NU : 24 kr Förr : 279 kr NU : 139 kr

Förr : 89 kr NU : 44 kr
passa på nu, bra rea !

''Rid aldrig fortare än din skyddsängel kan flyga.''

MANDIS ÄR GLAD ! :D

MÅSTE BARA FÅ SÄGA DET !
Det blir inga förändningar i TR angående loggor ! :D
Läs här eller här om ni vill veta mera !
Lalalalala, jag är happy girl ! :D

This day

Hej ! Nu ska jag byta om och åka ner till Dusty, tänkte rida ut. Hoppas att det är någon där så kanske vi kan ta sällskap ! ^^
Sen idag halv 5 så ska jag träffa DIV 2,5 laget. Vi ska kolla på bio och äta tillsammans, det ska bli jättemysigt ! :D

♥ foto : Emma

VECKOPLANERING V. 52


Wonderful pony ♥

Träningen idag gick jättebra, hon var väldigt pigg men hon tycker ju att det är kul så hon taggar ju verkligen till !
I uppvärmningen var hon lite sisådär, lite stretig i munnen tyckte jag allt så det får vi träna mera på. Men galoppen var jättefin ! Vi började ganska direkt efter jag hade värmt upp med bommar på ena långsidan typ 8 st på rad som hon bara flög över, det gjorde hon riktigt bra. Jämt och fint ! :)
Sen gick vi in lite mer på hoppövningar som också gick väldigt bra, hon drog lite efter hindren men det gick bra sen !
Det är så svårt att förklara HUR vi red, alltså vart alla hinder stog och så men ett hinder stog lite längre upp på medellinjen och det hoppade vi. Det var en oxer. Sen innan det hindret så skulle vi lägga en volt för att träna lite på att hästen måste vara förberädd i den situationen som det kommer i eller vad han sa, nått sånt! Å det är ju bra !
Men det gick jättebra i alla fall och han tyckte att Dusty hoppade jättefint, så det är kul att höra ! :D
inga bilder tyvärr, blir inga bra i ridhus :/


fina ponnyn♥

26 December

Nu är jag hemma från stallet och träningen, träningen gick kalasbra ! Nu kommer mina kusiner så hinner inte skriva mera men senare ikväll skriver jag träningen mer i detaljer !
Ciao !

''Det finns något i hästens yttre som är bra för människans inre.''

ULLTERMOSTRUMPA I 3-PACK CHARLIES DESIGN

Så mysiga ullstrumpor från Charlies Häst & Hund, så sköna ser dom ut att vara och ganska snygga var dom allt !
Nu kostar dom 119 :- och det är dessutom i 3-pack !

Tidsinställt inlägg

Hejhej på er, just nu så sitter jag nog på min underbara pålle och rider, bloggar mera sen när jag kommer hem. Ciao !
(kommer inte bli den bästa uppdateringen men några inlägg kommer)

Träning

När jag la upp mina julklappar som jag hade fått så var det en bild med en chokladtomte och två lappar på. Och på den ena så stog det att jag skulle få åka på träning för en kille som heter Ulf Johansson, och han kommer redan imorgon ! Så jag har tänkt ut en liten outfit till mig och Dusty och vi kommer se ut såhär ! -->

Tror det blir bra, träningen ska i alla fall innehålla markarbete. Jag vet inet så mycker så det åtestår och se hur det går imorgon !

Baby you light up my world like nobody else ♥

Tack hörrni, för att ni kollar bloggen! Det betyder guld ♥

Åkte ju till Dusty när jag kom hem från Linköping som jag skrev i ett annat inlägg. Började att mocka sen tog jag in Dusty ♥, borstade henne sen på med sadel och träns sen vidare till banan !
Började skritta fram och sen började jag jobba henne som vanligt i skritten. I skritten så gjorde jag mycket volter, sen red jag också upp på kvartslinjen och medellinjen och gjorde skänkelvikningar som vart ovanligtvis jättebra ! :D
Blev lite förvånad faktiskt men min lilla stumpa kan bara hon vill ! Se började jag trava lite smått och jag kände mig som en tant, överlivet åkte fram kändes det som och benen bak xD Kändes jättekonstigt men det blev bra sen.
I traven försökte jag få loss ganaschen och jag fick loss den lite i alla fall så jag fortsatte travarbetet med att lägga volter byta varv ofta och det gick också bra ! Sen saktade jag av till skritt och skulle frå skritt fatta galopp utan att formen skulle åka upp (som den alltid gör).
Så det tränade jag lite på. Och det gick jättebra ! :D är jättenöjd över passet !

Sen efteråt så fick hon lite godisbitar och massa gott ! Sen smörjde jag hoppsadeln, hopptränset och dressyrtränset. Och sopa, packade höpåsar och gosade med världens finaste ponny ! ♥

älskar dom här bilderna ♥ foto : Sanna Tilljander
Hoppas ni orkade läsa ! ^^

JULKLAPPARNA 2011


♥ Almanacka

♥ Presentkort på hööks

Träns från Hööks

Chokladtomte
Pengar till scandinavium (fick biljetter också, fast jag visste att jag skulle åka ^^)
En träning för Ulf Johansson

Tröja från H&M

Världens skönaste byxor från Rut m.fl


Grimma från Hööks

♥ Tröja från H&M, ser jättestor ut haha !

♥ Boots från Catago


♥ Lite armband, hårnålar, örhängen och en brosch som jag ska ha när jag tävlar dressyr !

♥ Senskydd från catago

♥ En påse från HV polo

Jag är galet nöjd med alla mina julklappar, bättre kunde det inte bli !
Tyckte ni att något vad snyggt ? ^^

Feliz Navidad

Hej, nu ska jag dra ner till stallet, fixa och greja där och rida Dusty på banan hade jag tänkt ! :D
Mer inlägg kommer senare med tex alla mina julklappar m.m

''Den som sa att man inte kan köpa lycka för pengar visste inte att man kan köpa en häst.''

''Ha koll på logotypen 2012''

Det är väl bara att slänga all utrustning då..
Läs Ridsportsförbundet 's dumma nya regler HÄR.


Väst Tracy CRW

Surfade runt lite på Hööks hemsida och klickade mig vidare till västar och såg den här snygga västen, snygg och stilren !
Jag gillade texten väldigt mycket som står på den, det gör så mycket.
Den kostar 349 :- på Hööks.

Eskadron skydd

Dom här skydden från Eskadron finns väldigt billigt på Börjes !
Dom är väldigt dyra på vissa andra ställen, dom finns HÄR för 714 :-
Men på börjes kostar dom endast 579 :-

Dom verkar väldigt bra, är det någon av mina läsare som har sånna ?

Julkort - del 2








usch kolla inte på mig..


Det var alla julkort, hoppas ni har en bra julafton !

GOD JUL !


''Ge en häst vad den behöver och den ger dig sitt hjärta.''

Julkort - del 1








fina pållen ♥

Skara hästsports egna ridbyxor

Ja, Skara hästsport har ett par egna ridbyxor som dom har designat, riktiskt snygga ! Lite annorluna, inte det snyggaste med dragkedjorna kanske men jag tycker ändå om dom. Dom verkar ha en bra passform, thats my style !
Helskodda : 719 :-
Oskodda : 649 :-



Charlies julkalender

I lycka nummer 24, sista luckan 2011 så är det ett par ursnygga uggs som nu kostar 599 :- och dessutom finns det massvis med olika färger !

Charlies Häst & Hund.

Charlies julkalender


I lucka nummer 23 såhär dagen innan julafton så är de en väst från självaste Gersemi. Nu kostar den 799 :-.


J. VAN D.

Jag har alltid varit lite imot deras schabrak pga padden men! Sadeln ligger ju på den så då syns det ju inte lika bra, och då är ju schabraket riktigt snyggt, bortsätt från padden. Men om vi kommer till den mindre bra biten nu så finns det inga sånna dära saker där fram som man kan sätta sadelstropparna i occh då kanske schabraket glider bak och det ser väldigt glidigt ut med padden. Eller så är den gjort i sånt material så att den inte ska glida bak. Jag vet inte det är väldigt snyggt men verkar inte så bra, det kostar 1 298 :- på SEG company.

Vad tyckert ni om det ?

PANNBAND SVÄNGT BLING BLING PÅ SVART LÄDER

Snygga pannband i många olika färger, Charlies har just nu lågpris på alla pannbanden så passa på nu !
Nu kostar dom 249 :-.



Filmtajm !

Ni vet den bilden som jag har på min header, när vi tog alla dom korten så filmade vi lite också så jag tänkte att det var lite kul att se i rörlig bild också så enjoy ! :D


''En häst är som en bästa kompis. Alltid där för att stötta dig och gör livet värt att leva.''

Svar på fråga



På den här bilden är den en Bates innova, jag brukar rida i det varje dag för att jag älskar dressyrsadlar !
Det är faktiskt inte alls klumpigt, det ser ut som det men den är så himla skön !! Man sitter verkligen där man sitter, jag är jättenöjd med den ! :D Vi köpte den på Marietorps Ridsport.

23 December

Tjenare tjenare !
Idag ska jag rida ut med Bella, ska bli mysigt ! :D Sen ska jag slå in lite paket till Dusty, lite nyfikna va ? ^^

Fint att jag blundar haha, kolla på fina Dusty istället ! ♥

Hästmodet kommer in utanför stalldörren.

Ja, som det står på rubriken så kommer det faktiskt in mer och mer ''hästmode'' (eller vad man ska kalla det) in i vardagen, speciellt dom här skorna som man kan köpa på Charlies Häst & Hund. Jag tycket att skorna är väldigt snygga men jag som hästmänniska skulle nog inte ha sånna i vardagen, då känns det nog som att man har glömt att ta av sig ridskona nästan. Om någon av er är intresserade av ett par skor så kostar dom 1 495 :-.


''Om förhållandet bygger på förtroende så lyder hästen även utan bett och tyglar.''


We made it all this way

Stalldagen har varit helt perfekt, grym !
Började med att mocka, packa höpåsar, göra betfor, byta vatten och städa lite bland mina saker. Sen fyllde ja på vatten i hagen och då kom Dusty i hagen gåendes till mig och började pussa mig :') hihi !
Sen när jag var klar med det så tog jag in henne från hagen och började borsta och sätta på henne all utrustning. Sen gick jag in på banan och skrittade fram henne ett tag och sen borjade jag jobba henne lite smått :)
Ridpasset gick grymt bra ! Det var mest jag som satt lite konstigt i sadeln eftersom jag har ont i svanskotan men det funkade ! :D
Skrittade runt lite och försökte böja henne lite försiktigt och det funkade super, lite stelare i höger så det ska vi träna lite extra på ! Sen började jag trava lite försiktigt på fyrkanspåret och bytte varv och volter, halter övergångar och lite sånt. Och det gick jättebra ! är supernöjd ! :D sen var jag bara tvungen att fatta galopp en gång, ett varv på volten i båda varven och hon var så grymt fin, så klockren ! Sen efter det så travade jag av henne och skrittade av henne i alén som också gick super !


bästastesomfinns♥

Bloggtorka

Just nu har jag lite bloggtorka känner jag, all utrustning kommer från Charlies Häst & hund. Inga kommentarer kommer in i inkorgen nästan, statistiken minstar. Väldgt tråkigt :(
Men vad vill ni läsa om ?
Jag vet att jag brukar fråga det och inte så många brukar svara men eftersom det är ni som läser så tycket jag att ni ska dela med era åsikter, till mig ! :D
Så sätt fart, jag gör vad som helst !


Bästa ponnyn ♥

Charlies julkalender


Idag i lycka nummer 22 så är det faktiskt ett hund-täcke, lite praktiskt sådär ^^
Nu kostar det 429 :- på Charlies.

Bak dags !

Hej hörrni ! Kom hem från stallet nyss men nu ska jag baka med familjen så skriver mer sen, Ciao !

22 December

Hej på er, idag ska jag rida lite på banan med Dusty hade jag tänkt. Får se hur det går ! :)
Tänkte inte jobba så hårt eftersom hon inte är igång helt än. Men vi tar det försiktigt ^^

strass armband

Såg att Hööks hade fått in lite strass armband ! (Väljer att kalla det strass eftersom dom inte är äkta) Men jag tycket att dom var fina, kanske inte lika snygga som dom äkta men dom här är ju mycket billigare än dom äkta. Man kanske kan spraya på lite pälsglans på armbandet så glänser det lite mer, jag vet inte men jag skulle gärna vilja ha ett sånt här (istället för ett äkta) från Hööks !
Har ju skrivit tidigare att jag vill ha ett äkta men det känns ändå bättre att köpa på Hööks på någon sätt haha !

Finns att köpa för 189 :-.

VERA DUNVÄST DAM KINGSLAND

Asså jag bara älskar kingsland, ni har kanske märkt det ? haha !
Jag tycker speciellt om deras dunvästar som dom tillverkar, dom är för det första såå himla snygga. Och för det andra så verkar det vara väldigt bra kvalité på dom, vilket är super ! Men snygg är den (på bilden) i alla fall och skulle inte sitta så fel! Lite dyr dock men ja, den finns att köpa på Charlies Häst & Hund för 2 499 :-.


Charlies julkalender


Ojojoj, snygga saker Charlies bjuder på ! Idag är det en mysig tröja frön Mountain Horse som nu kostar 299 :-.


Ajajaj !

Jag sa inte det förut men jag ramlade på cykeln när jag cyklade till stallet, jag kollade på Dusty och sa massor med fina ord till henne hihi. Sen så fortsatte jag att kolla på henne och jag tänkte ju inte på att det var halt så jag kollar på henne och skulle cykla över på andra sidan vägen men så ramlar jag istället och landar rakt på benet/svanskotan och det gjorde väldigt ont ska jag säga er, kan knappt gå nu för att det gör så ont. Men jag vill verkligen rida imorrn, ingen sätter stopp för det!
Men det var mitt fel haha, hon var så söt så jag kunde inte kolla bort ♥
Så kan det gå ! ;D

ointressant inlägg men jag är ju lite klantig så nu vet ni det
! :D

People don't cry because they're weak,It's because they've been strong too long.

Hej ! Nu är det äntligen jullov, väldans skönt asså !
Åkte till stallet ganska direkt när jag hade kommit hem från skolan, började med att ta in min fina och börja borsta på henne. Sen tog jag på massor med reflexer och sånt. Sen skrittade jag iväg,hade med mig ett spö idag faktiskt så om hon skulle börja med sina vändahemmåsvängar så hon faktiskt slutar någon gång. Och hon började en gång och då var jag på direkt med spöt och skänklarna, men det räckte med att jag tog spöt på bogen, hon hade sitt reflextäcke så sen reflexen runt halsen kom spöt på så det blev ingen smäll typ men hon gick fram ! Sen började hon igen efter typ 2 steg med det var samma sak där behövde bara ''dutta'' lite med spöt så gick hon fram snällt. Sen gick det skitbra hela vägen tills jag skulle rida hem igen då funkade ingenting, hon taktade hem hela vägen...
Men hon är ju pigg, hon har vilat länge men jag ville få henne lugn men det funkade inte bra alls :/
så jag bestämmde mig för att rida in på banan i typ 10 minuter och då gick det super ! :D

sista dagen i skolan 2011 !

foto : Louise Brantsberg

Idag ska jag rida ut med Dusty är det tänkt, får se hur långt jag kommer. Hoppas hon inte dummar sig då ! :) 


H2go Bag

Har kollat på den här lite till och från och den verkar rackarns bra alltså. Jag är ju så klen så jag orkar ju inte bära på vattenkannan som vi har i stallet, den är ju tung och man får ju inte med sig lika mycket vatten på samma gång även om vi har massor med vatten hinkar i stallet så känns den här så mycket bättre på något vis. Att ha en sån. Vi har slangar men dom är frysta haha !
80 L står det att det ryms så det är ju toppen !
Den kostar 179 :- på Hööks.

HÖÖKS HÄSTSPORT

FRI FRAKT JUST NU !
Shoppa loss nu dom sista dagarna innan julafton !

Remontträns Hannover Claridge House

Något som jag kan vara lite imot är remontnosgrimmor, men det här tyckte jag faktiskt var väldigt snyggt !
Stilren och snygg, det ända som var lite dåligt kanske var att det inte fanns i svart. Jag tror och har hört lite att det är bra att byta nosgrimmor också och inte bara bett eller har jag fel nu ? Lite osäker på det men jag tror inte att Dusty har ett sånt huvud så att hon skulle passa i remont. Men man kan ju alltid tycka att det är snyggt ! ^^
Det var inte så dyrt heller, det kostar 269 :-.

Det finns att köpa på Hööks.

För mycket uppdatering ?

Såhär skrev Linn som bloggar på Teamsl förra veckan och jag fick nästan en liten chock när jag såg den här, jag brukar ju ha mer inlägg än 4 st, per dag. Tycker ni att det är för mycket inlägg ?
Ska jag ha mindre ? :)

charlies julkalender


I lycka nummer 20 så är det en jättecool filt med många fina färger från Lamicell. Nu kostar den 599 :-


konstig bilder men aja, hemsidan : Charlies Häst & Hund.


All i want for christmas is you ♥

Nu kan jag äntligen sätta mig och skriva lite, just nu har jag ont i huvudet också men ska skriva lite om den långa dagen.
Skolan först sen hem och byta om och käka lite, sen drog jag och mamma till stallet. Mamma har faktiskt tagit kort idag ! :D julkort till och med !
Red barbacka, jättemysigt ! Men Dusty var inte på sitt bästa humör, ville inte riktigt stå still hela tiden men det värsta var att hon började med sina dumma vändahemmåtsvängar och började backa ner i ett dike nästan och jag försökte ju bara få fram henne, hon stegrade inte men var nära på. Och det hjälpte inte att mamma var med och tog i tygeln och försökte få med henne, nejnej. Det är så himla tråkigt när hon gör så, dumheter !
Och jag vill ju ''vinna'' över henne men jag fick hoppa av och leda henne en bit bort, sen vände jag igen och då funkade det ju alltid, när jag hoppar av. Men hon har aldrig gjort det när mamma är med, aldrig !
Men anyway så fick vi många fina kort det började skymma lite men det funkade ändå, vill ni ha några ? :D
Då vill jag ha några kommentarer !!



smakprov på finaste ♥

Wihiii ! :D

Hejsan, idag ska jag ÄNTLIGEN få sitta på min underbara ponnys rygg igen ! :D Har längtat så mycket !
Kommer bara skritta ut lite bara lugnt och då :)

Picture

HAHA, Cajsa har gjort bilden och jag tror jag döööör !

Fleecelindor från hööks

Fleecelindorna från hööks tycker jag är superbra ! dom har många färger, jag tycker att dom har en bra passform och det är bra med ''knäppet'' som är klipp bart. Alltså så kan man klippa av som så dom inte hänger och far överallt. (kolla på bilden, den röda benlindan) Dom är prisvärda, dom kostar bara 99 :- !

Har alla färger förutom röd och marinblå för det har jag redan i andra märken ^^

Amanda frågar !


You can lie here in my arms.

Just nu så sitter jag och gör Fanny glad hihi, jättebra humor man kan ha asså haha !

Men i stallet idag så började jag med att göra all mat och sånt. Sen spolade jag av lite leriga senskydd och boots m.m. Sen tog jag ut Dusty på gången och borstade henne lite och gosa ♥
Sen sopade jag som vanligt och nu sitter jag här och gör ingenting typ ^^

♥ foto : Louise Brantsberg

I love you so much ♥

Idag vilar Dusty helt och hållet, fixar i stallet och allt som jag brukar. Städar lite hade jag tänkt :)


Charlies julkalender

I dagens julkalender hittar du en rosa kingsland tröja i en liten annorlunda färg. Den kostar nu 799 :-


JESSICA JUNIOR RIDBYXA VIT KINGSLAND

Är typ galet kär i dom här ubersnygga ridbyxona, så snyggt med den vit/röd/marinblåa lappen på rumpan, Ååå så galet snyggt ! Skulle lätt kunna köpa ett par sånna om jag var hoppryttare haha ;) Dom passar inte i dressyren men i hoppningen så ! Så himla snygga. Dom kostar 1 299 :- Charlies Häst & Hund.


Mummmmma !

VECKOPLANERING V. 51


Typ såhär kommer det se ut för mig och Dusty denna julvecka, någon gång i veckan ska mamma och jag ta julkort med Dusty också så får hoppas att snön är kvar !

Amanda hissar !


Den här jackan är så skön ! Har en som som jag köpte förra vintern när vi skulle åka och provrida Dusty faktiskt hihi. Men i alla fall så är det nog den skönaste jackan jag köpt, bra passform och väldigt varm. Den är inte så jättedyr heller för att vara en sån bra och skön jacka, 699 :- kostar den. Den finns att köpa på Charlies Häst & Hund.


FJÄRDE ADVENT









slarviga kort, by me.

THERE'S ONLY 1 THING, 2 DO, 3 WORDS 4 YOU: I LOVE YOU

Nu har alla sköna stalltjejor åkt hem för ett tag sen och nu sitter jag och kollar på lite gamla ponnyakutenklipp ^^

Dusty lyssnade sååå bra idag, helt klockren !
Började med att mocka, packa hö, göra betfor, byta vatten och sopa lite. Sen tog ja inte Dusty och borstade henne, hon var en liten lortgris idag så jag borstade ett tag så hon blev ren ^^
Sen tog jag en liten tur med henne i ca 40 minuter och jag körde lite ledarskap. När vi skulle hem så gick hon fortare och då försökte jag ha ett lugnt tempo och försöka få henne att lyssna på mig bättre och aa jag vet inte hur jag ska beskriva det, det gick sjukt sjukt bra ! :D så jag är jättenöjd !

foto : Louise Brantsberg

Charlies julkalender


Idag hittar du en riktigt snygg väst av charies egna mäske som nu kostar 479 :- !


Charlies Häst & Hund.

DAGENS BLOGG !

Tänkte köra dagen blogg nu ! [har inte gjort det tidigare då det är dags nu]
Det är så enkelt så att ni kommenterar eran bloggadress, som måste (annars räknas inte den kommentaren) vara med och sen lottar jag ut 1 som blir dagens blogg. Och den får ett litet pris... :)
jag kommer lotta ut dagens blogg på onsdag.

K O M M E N T E R A  N U  D Å ! :D

GUMMISNODDAR

Haha, har ni sett på Charlies Häst & Hund 's hemsida så säljer dom rosa silikonsnoddar ?
Tänkt i Dustys man haha, nä, inte tänka så ! 39 :- kostar dom.

LACKBÄLTE PATENT JOHN WHITAKER

Riktigt coolt bälte, inte det snyggaste kanske men coolt var det ! Det finns att köpa på Charlies Häst & Hund, bältet kommer från John Whitaker. Såg ett sånt bälte i rött när mamma och jag var i globen och det var väldigt tjusigt ! Inte woooww men coolt haha ;D
Det kostar 349 :- vad tyckte ni om det ? :)

perfect pony nyheterna !



Nu äntligen ! :D 1 vecka sen men bättre sent än aldrig !
jag var mega trött oh kände mig jättetaskig mot Cajsa när jag kollade på den nu men, så är jag inte !
Cajsa, gud vad vi skrattade ! Måste göras om, du är bäst ! ♥

what doesn't kill you makes you stronger

Hej på er !
statistiken är på topp, ni är så bra !

Nu har jag städat lite hemma och ska snart sticka ner till in älskling ! Ska fixa och ta en promenad i snön som äntligen kommit, inte så mycket men ändå ^^
Sen ska hela stallet upp till oss här hemma för vi ska ha julklappsbyte, det ska bli jättemysigt !
Har gjort massor med tidsinställda inlägg så nu har ni att läsa !
gullifjun ♥


hästens bön

''Tag mig ej från min moders sida är som nyfött föl jag går. Vänta med att på min rida till mitt fjärde levnadsår.
På min rygg ska jag dig bära i galopp på solskensritt. Men tillbaks till stallet, kära, låt mig då få gå i skritt. Ge mig foder, rykt och vatten, ha tålamod om jag är stygg. Och i den kalla vinternatten, lägg ett täcke på min rygg.
Rengör sadel, träns och rem, för ej oljud i mitt stall. Tänk på att det är mitt hem, stäng min dörr mot vinden kall.
Jag vill leva för dig bara, om min bön du nu förstår. Då ska jag föralltid vara din bästa vän i många år. Och när min levnads slut är nära, tag mitt liv med en vanlig hand. Led mig sista biten, kära, till hästens evigt gröna land''


Charlies julkalender


I lycka nummer 17 så är det ett utetäcke, ett 300 gram. Som nu kostar 299 !

Städat, check !

Nu har jag städat klart hela rummet, snyggt blev det ! Och det är ju huvudsaken ;)
Tog bara några random kort, skrev lite konstigt ville skriva något men aja, bjuder !




seven days left..

.. Ja nu är det inte långt kvar alltså till julafton, och ingen snö är det :/ Det måste komma nu, orkar inte vänta längre !

Men nu är jag hemma i alla fall, från wittvång och stallet. Var på wittvång i typ 3 timmar, byggde hinder och allt sånt som man gör på en P&J. Sen åkte jag vidare till stallet och fixade där, pussade på Dusty och borstade henne lite ! :)
Det var jättemysigt ! Anyway, nu ska jag städa hela mitt rum och ställa upp lite tomtar och troll, nä men så vi får in lite julstämning här i världen någon gång ! ;)
ses senare !

Så snygg kingslandtröja !

Ååå jag tycket bara att den här tröjan är så snygg ! Älskar kronan som är i mitten och färgen och allt ^^
Mamma och jag hittade sånna i globen men dom kostade 300 :- så vi köpte dom inte, lite synd men nu hittade jag dom på Charlies Häst & Hund ! så jag får säga det till mamma att jag gärna vill ha den blåa ;) hihi !





Vad tyckte ni om dom ? :D

Geee mig !



Det här skulle jag inte tacka nej till !

Örebro Ryttarteam

Idag är det dags för Pay & Jump på hemmaklubben igen ! Så nu ska jag arrangera funktionär, kommer hem lite senare och bloggar mer ! :)
Annars får ni ha't bra !

Min knasiga ponny ♥

Sweet dreams

Tjenatjena ! Har gjort några tidsinställda inlägg tills imorrn så ni har lite att läsa, inte dom roligaste men slängde ihop lite på 10 minuter men men, vi ses senare imorrn ! :)



Hansam

Ikväll ska jag och Sanna på konsert, ska bli himlans kul ! Det är Hansam som ska sjunga. Nu taggar vi gärnet ! :D


Cheval erbjuder !

har redan lagt upp några saker men men, klcika på bilden för att komma till deras hemsida.

baby, you're all that i want

Tjena tjena !
Idag tänkte jag ta en promenad med Dusty, och mysa gärnet !

Charlies julkalender

I Charlies Häst & Hund 's julkalender idag så är det en jättesnygg jacka från kingsland !
Nu kostar den 1 999 :- förr : 2 999 :-


Helskodda ridbyxor

Är jag ensam med att jag inte kan rida utan helskodda ridbyxor ? Jag måste ha helskodda ridbyxor när jag rider dressyr, annars känns det helt knas asså. Man sitter mycket bättre i sadeln om man har helskodda tycker jag men alla har ju olika åsikter. Dom som jag brukar rida i är ett par svarta med swarovskistenar på rumpan, såå snygga och dubellt så sköna ! Finns att köpa HÄR. Mina kostade dock inte alls så mycket ^^

You are all that i need ♥

Nu har jag kommit hem från bästa Dusty, började att göra det vanliga. Mocka, packa hö, göra berfor och byta vatten. Sen tog jag ut henne på gången, kratsade hovarna, borstade och slängde på alla reflexer jag hade !
Sen gick vi ut på en liten promenad. Hon är så mysig, öronen frammåt och så söt & snäll :') ♥
Gjorde lite andra saker idag, när jag gick fortare så skulle hon det också och när jag gick saktare så skule hon det också. Det funkade sååå bra ! hon görstog verkligen vad hon skulle göra. Sen testade jag att göra en halt, sen tog jag ett steg och då skulle hon ocksp ta ett steg och sen stanna. Sen tog jag ett steg till och då skulle hon också göa det osv och det funkade också till 100 % så jag är jättenöjd ! :D

Jag har verkligen världens bästa kompis, hon är trygg med mig jag känner det. När vi gick på vägen så var det mörkt och hon såg någonting men istället för att stanna och kolla så gick hon bakom mig och hade nosen i ryggen på mig. Och när hon stog på gången, jag gick ju fram och tillbaka för att ta in allt i skåpet igen och då hade hon öronen frammåt hela tiden och rörde på huvudet för att försöka nå mig ♥ jag blev nästan tårögd, jag ville bara krama om henne i timmar, jag älskar dig så mycket ♥


DM Limited Edition Collection

Nu, äntligen har det kommit ut !
Dressyrmupparna, HÄR är hemsidan där ni hittar allt.


(tidsinställt inlägg som jag skrev igår)

Schockemöhle Schabrak

Om ni handlar ett schabrak från Schockemöhle (här) så kan ni få en orangea höpåse !
Schabraken är ju riktigt snygga och höpåsen är inte så dålig den heller, passa på !

(finns fler snygga färger)

Charlies julkalender

I Charlies julkalender idag så finns det ett par stövlar, från Jacson som nu kostar 299 !
dom är gräsligt fula, menmen ^^

Swarovski armband

Sååå snygga armband, jag bara älskar dom ! Fanns hundra tusentals i globen och jag dreglade nästan varje gång när jag såg ett. Men tomten kommer ju snart så får väl fråga honom ;)
Dom kostar äkta 399 :- men dom ''fejkade'' kostar 199 :-, Om ni också gillar armbanden kan ni köpa dom på Charlies Häst & Hund.


geeeeee miiig !

Dear Santa


I really want this.. !

Charlies julkalender


I Charlies julkalender idag så hittar du ett snyggt armband från just 4 me. Nu kostar det bara 179 :- !



Elitryttare med diabetes.

http://awesomeriders.blogg.se/2011/december/elitryttare-med-diabetes.html
.. tycker ni borde läsa det här inlägget !

The day after tomorrow

Ja, jag sitter här och gör ingenting typ, känns jättekonstigt att ha stallet klart halv 3. Men jag får väl hitta på något ;)

I stallet så började jag med att hämta Dusty i hagen, såg direkt att hon bara hade 1 täcke på sig ! :o Och då tänkte jag direkt att dom hade glömt sätta på henne det men då såg jag något marinblått i hagen och tror ni inte att det är hennes täcke ? Jo hon hade inget svanssnöre på vintertäcket, jag har glömt att sätta på det. Men hon har fått av sig det på något vis men ont verkade hon inte ha i alla fall så det var skönt! Men när hon kom in i stallet och skulle å sitt lunchhö så blev hon rädd för något och sprang runt lite men det gick också bra, skönt !
Sen kom hovslagaren, hon fick jättefina fossingar nu :D Snösulor och 4 broddar i varje hov, nu är hon halksäkrad !


älskar bilderna som bästa Emma har tagit..♥
Ha't bra hörrni !

Hovis

Hovslagaren kommer redan idag faktiskt så nya dojjor på blir det, slutar kl 11 idag så jag hinner nog med en del, men vi ses senare, Ciao !

♥ foto : Emma Andersson

Utetäcke från hööks !

Snyggt och stilrent täcke, men det är lite speciellt för : ''täcket har en slät insida för att förhindra päls och smuts fastnar''
Så står det på Hööks hemsida, och om det funkar så är det ju väldans bra ! Bra priser är det också, 399 :- kostar det.

En vinter utan värme är ingen skön vinter !

Jag är nog inte ensam om att frysa på vintern tror jag ? ;) Jag fryser speciellt om fötterna och händerna, men nu har jag bra skor och vantar till det haha, anyway så verkar den här overolen väldigt skön ! Men man kan ju frysa på andra ställen också så då kan det ju vara smart att ha en overol för då har man ju hela kittet !
Skön verkar den i alla fall, dock kostar den 1 499 :-

Together can we do everything ♥

Ja vart ska jag börja, mockade först sen bortade jag Dusty och mös lite med henne sen gick jag ut på banan och körde lite ledarskap ! Det gick lite sisådär till en början hon var lite okoncentrerad ibland men bortsätt från det så gick det skitbra rent utsagt ! :D så himla duktig  ♥
började med att gå runt med långt grimskaft och hon följde efter, sen började jag att göra lite halter och sen trav. Det funkade super ! sen testade jag att backa med henne som jag har gjort ibland och hon förstod direkt ! så jag är mer än nöjd ! :D


♥ foto : Josefin Blomberg
ointessant inlägg men haha.

Touch vantar

Haha kollade på Hööks hemsida och såg att dom hade ett erbjudande på ett par touch vantar, dom är vita längst ut i fingrarna för att man ska slippa ta av sig vanten om man ska smsa eller något. Riktigt smart igentligen men kanske inte dom varmaste ;) men riktigt coola ! 49 :- kostar dom.

Jump With Style

Det har kommit ett nytt mäske i ridsporten nu, det heter Jump With Style !
Hemsida hittar du HÄR !

13 December

Tjenare bloggen ! Idag ska jag köra lite ledarskap med Dusty, får se hur det går ! ^^

Robert Whitaker hoppar barbacka !

Shit vad högt ! :o

Charlies julkalender

I Charlies julkalender hittar ni idag.. ett longerings set !
Nu kostar det 149:-


Hööks har fraktfritt !

Ja, ni ser ni ser ju vad det står på bilden. Om ni klickar på bilden så kommer ni till Hööks hemsida :)

♥ I can not stop thinking about you

..asså typ kär i bilden, så himla fin. Och den blir ju mycket finare med min fina pålle på ♥

Idag när jag kom till stallet så började jag med att packa hö, göra berfor. Ställde ut Dusty på gången medans jag mockade, sen borstade vi henne ! sen började jag städa hela stallet och resultatet blev riktigt snygg faktiskt!
Min lillebror var med till stallet idag och det gulligaste han sa var nog :
Det kom in en häst i stallet med 4 vita lindor på benen..
Gustav : Har den brutit alla fyra benen ?
Amanda : Nejdå, det har man lite för att det är snyggt !
Jag visste inte vad jag skulle svara så jag tänkte äsch, han förstår nog ändå inte om jag skulle berätta haha !

All i need is you ♥

Hejsan, en lektion kvar i skolan sen så drar jag hem och käkar lite och sen drar jag till bästa pållen ! ♥
Ska städa hela stallet idag också så kommer nog hem lite senare :)

Tack finaste Viktoria ♥

..you are my dream ♥

Jacob har skaffat blogg !

Nu har Jacob Ling-Vannerus skaffat en egen blogg, riktigt snygg design måste jag få till lägga !

VECKOPLANERING V. 50


Kan hända att jag kör lite ledarskap på fredag eller lördag också, annars ser den ut såhär ! ^^

Grimmor

Grimmor kan man aldrig ha för mycket av, jag vet inte hur många grimmor jag har. Jag vet inte hur många man behöver heller haha men det finns väldigt många olika. Olika färger men mönster, olika material, massor !
Förövrigt så älskar jag grimmor ! Att kunna byta lite då och då, blir så tråkigt att hästarna ska ha samma på sig tycker jag hihi !

Eller vad tycker ni ? kan man ha för mycket grimmor ?

3:dje advent !

Hjälp vad fort det går, det är redan 3:dje advent = snart julafton ! :D

Men i alla fall, idag halv tolv så cyklade jag ner till stallet, till min underbara ponny ♥
Hälsade på henne först och sen började jag att mocka, det tog väldans tid haha men tillslut blev jag klar.
Sen packade jag hö, gjorde betfor och krafft + att jag bytte vatten. Sen tog jag in min lilla pingla och borstade henne lite, kratsade hovarna och myste lite. Sen har vi bytt foder lite på henne eller rättare sagt så ska vi testa lite :)
Vi ska ge henne hennes vanliga Grov 90 som hon får vanligtvis men nu ska vi blanda i en näve musli från mustang som finns att köpa på Hööks för en billig peng ! Det är faktiskt havrefritt! Sen gav henne en näve i handen idag och gud vad söt hon var, hon började slicka på mina händer :') så söt !  Sen släppte jag ut henne i hagen igen och gav henne hennes lunchhö. Sen åkte jag på luciashow och träffade Sanna & Fanny ! :D

Luciashow

Hejsan, dethär är ett tidsinställt inlägg så ja antar att jag är på luciashowen nu som är uppe i karlslund !
ska bli spännande vad dom ska göra ! :) kommer inte ha världens bästa uppdatering idag så ni vet.

♥ foto : Fanny

Dusty idag ♥

Hej, nu åker jag upp till Dusty och pysslar om henne, ses senare !

foto : Emma

Bloggtävling

klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Snyggt schabrak från Eskadron !

Riktigt coolt schabrak! Det är från självaste Eskadron, och är väldigt snyggt enligt mig. Snygga och coola färger/färgkombinationer! jag älskar schabrak med passpoaler och dom här schabraken har ju precis dom färgerna jag gillar, det blir ju snyggare för det ! ;) I Cheval Ridsport 's beskrivning som dom kommer ifrån så står det att det är tjockt och det vet jag inte om det är bra eller dåligt men jaja ^^ Det kostade väldigt mycket, 798 kostar det men det kanske är för att loggan är så stor ? Det finns ju dyrare schabrak än det här ;)
Gillade nog det marinblåa mest !


Vill ni veta mer om ponnyakuten 3 ?

Då tycker jag att ni ska klicka in er HÄR, för det står lite om ponnyakuten 3. Dom får blandannat rida för Roffe!

vilperiod

Hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat men jag har försökt få upp filmen som jag och Cajsa spelade in men när det står ''mindre än en minut kvar..'' då funkar det inte, då stängs allt ner -.- Men i alla fall så har mamma och jag bestämt att Dusty ska få en liten viloperiod, hon är ju inte nyskodd än och hovslagaren kommer typ den 20 December och då känns det bättre att hon vilar, än att hon ska få styltor i all snö eller det händer något !
Men efter hon är nyskodd så ska jag sätta igång henne
:) sen ska hon nog få en till viloperiod så musklerna ska få vila lite. Men jag kommer promenera med henne och köra lite ledarskap ! :D och såklart fixa massor i stallet !


Haha finaste dusty på travrakan ! :D

Bilder från globen - del 3

Nu får ni lite dressyrbilder att kolla på, så enjoy ! :D










HAHA !


Fail Cajsa...


videos

Cajsa och jag har gjort några filmer nu faktiskt som vi försöker få upp på youtube men det går lite segt, youtube vill inte som vi vill :/
Men ni kommer få ett gott skratt hoppas jag, när dom väl kommer upp ! :D

9 December

Hallå hörreni ! Just nu så har Cajsa och jag suttit bänkade framför TV:n eftersom det är idolfinal, men nu ska vi ha roligt, ja som jag sa förut. Vänta ni bara ... :D

hahhaha jag hade inget att göra så gjorde bara något xD

♥ Duuuusty

Tjenatjena !
Idag ville jag gärna rida ut men det är ju ganska halt så jag tänkte ta en liten promenad med henne och sen rida lite i hagen om vi hinner ! :) sen ska jag ju fixa i stallet såklart ! :D Cajsa är med all night long så det kommer nog komma upp lite roligheter här på bloggen, vänta ni bara ... ;)
jagälskardigmest♥

Amanda dissar !

Nej, ucsh så fula, vet inte vad HV polo tänkte med. Det var ingenting som var snyggt med dom, det som är bra med dom är väl att man blir varm om fötterna ! Men jag har snyggare skor som jag blir varm av ;)
699 :- kostar dom.

Amanda frågar !


my number one ♥

Dusty vilade idag, men jag åkte ju såklart och pussade på henne och gjorde i ordning stallet ! Satt upp och ner nästan haha nej men jag satte i broddar också så hon inte ska gå ikull i hagen eller något. Så det känns skönt att hon har det så länge, hovslagaren kommer snart men alltid lika bra att sätta i dom :)

finisen♥

NEXUS TRÄNS FRÅN GLEN GORDON

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här tränset, jag kan inte bestämma mig !
Nosgrimman är väligt cool men jag vet inte om det kan bli för mycket ? Pannbandet var inte snyggt tycke jag så jag vet inte, vissa delar på tränset är snyggt men vissa är mindre snygga. Det kostar 1 499 :-.


Vad tycke ni ? :)

Little Dusty Wind ♥

Träningen gick lite upp och ner idag, vi gjorde lite övergångar skänkelvikningar och sånna saker. Skulle fatta galopp från skritt och hon taggar till så så formen åkte upp så vi fick kämpa lite med det !
Men ibland var hon jättefin ! Vi ställde lite högre krav på henne idag också och det ska jag göra i fortsättningen också. Jag är för snäll mot henne helt enkelt, jag måste ställa högre krav. Sen i mitten så tyckte hon att det vart jobbigt, blev stressad för att hon inte fick göra som hon ville, men jag höll mitt lugn hela träningen och blev inte arg, jag tänkte bara att det får ta den tid det tar om hon inte släpper innan, för det var ju bara henne jag väntade på. Men sen vände allt, hon släppte dom sista minutrarna och hon vart sååå himla fin ! ♥ men jag är nöjd idag :D
världens finaste

Vissa människor förstår sig på hästar ... ♥


JESSICA STAR RIDBYXA OSKODD, KINGSLAND

Så snygga ridbyxor säger jag bara ! Det är så snyggt att dom satt dit en stjärna med lite mönster på rumpan. Och att sömmarna är i olika färger är också pricken över i:et ! Aa, snygga är dom och nu har Charlies Häst och Hund slått till med en superrea på dom ! 1 899 :- nu kostar dom 699 :- !


Träningdags !

Hejsan, idag är det träning i ridhuset ! är jättetaggad ! :D Det har snöat väldit mycket idag så hoppas att det inte är halt bara.

Amanda Hissar !

När mamma och jag var på Hööks igår så hittade vi ett jättesnyggt träns ! Det var jättemjukt och med en bred och snygg norgrimma, pannbandet hade varit snyggare om det hade varit lite svängt men annars skitsnyggt.
Ja, det var mjuk och verkar jättebra ! 589 :- kostar det, så det var ju inte överdrivet :)
Finns i brunt också men det var inte alls snyggt.

Julklappstips från Cheval ridsport


Dom här schabraken från Lamicell som finns att köpa på Cheval ridsport är väl ett bra julklappstips ?
Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är jättefult men ganska coola. Det var bra pris på dom i alla fall, kostade 325 :-. Så det är ju bra ! :D

VECKOPLANERING V. 49


Dusty är amazing ♥

Dusty var duktig idag, red ju ut som jag skrev förut och mamma hängde med och det gick superbra !
Gjorde lite övergångar och så, mamma gick först och Dusty var så avslappnad när hon visste att mamma var före. Så hon var lugn, hoppade väl till nån gång för det var ganska mörkt ute :) Men det gick kalasbra ! Hon var så duktig ♥
Sen hjälpte mamma mig att packa hö och göra betfor.
Sen åkte vi u till marieberg och åkte till hööks, köpte 3 rosa saker. Den som gissar rätt på vad det är vinner en länk !


världens finaste, bästaste, sötaste ♥

6 december

Ja, mamma ville åka till marieberg så jag hänger väl med då. Skriver mer sen, Ciao !

Dusty 6 December

Idag ska jag rida ut med Dusty, ska bli mysigt ! :D
skriver mer sen !


Önskar ni er något på hööks ?

Om ni gör det så kan ni göra eran egna önskelista på hööks hemsida !
klicka HÄR.

Julklappstips från charlies !

Jag gillar byxorna och tofflorna haha, verkar sköna ! :D
Mer saker finns HÄR !

Amanda frågar !

DAGENS FRÅGA :

Det har snöat lite.. :D

Ja, jag hade tänkt att rida på ridbanan idag men den var stenhård så det var inte så bra. Och det var ju mörkt ute, slutade med att jag körde lite ledarskap ! Och det gick helt suveränt, hon lyssnade jättebra på mig. Gjorde från skritt till halt och sen testade jag att backa henne genom att gå åt motsatta håll och det gick såå bra ! hon är så duktig ♥ Och det snöade lite oxå ! :D
Sen fixade jag i stallet ^^ Och myste med min bästa älskling såklart ♥

♥ Vad vore jag utan dina andetag ?

Du är så himla underbar, du är mitt allt. Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket jag älskar dig ♥
Du betyder mer än allt, allt vi gör tillsammans är alltid roligt !
Jag skulle inte kunna vara utan dig en dag, jag är fast hos dig. Du får mig att må bra, det är du som gör så att jag kan gå upp på morgonen. Det finns inte tillräckligt med ord för hur mycket jag älskar dig hjärtat, du betyder ♥
Jag är så glad för att jag har dig här, i min famn.
När jag kollar på dig kan jag inte sluta att le, du är så vacker !
Jag älskar dig ♥


Bilder från globen - del 2

ENJOY !











Hair style !

När mamma och jag var i globen så var det en tant som satte upp mitt hår skitsnyggt !
-->

Så jag kommer se ut såhär på alla dressyrtävlingar nu ! :D

ÖNSKELISTA 2011

Ja, såhär ser min önskelista ut på ett ungefär, inte annat också men annars så är det det här jag vill ha ! :D

Pikeur Epsom
Nikon 3100
Iphone 4
Pengar

Dagens Dusty på andra advent !

När jag red Dusty så gick det bra, tänkte att jag skulle klättra idag så det gjorde jag. Gick jättebra när jag skulle dit gick hon lugnt och fint !
Men när vi var där så började hon takta och småtrava lite uppför backarna. Men jag hoppas att hon gör det för att hon tycker att det är kul! Anyway så frustade hon lite och kollade runt ganska mycket, hon är alltid med om det skulle hända någonting haha ! Men sen plötsligt så började hon galoppera upp för den brantaste backen så jag tror hon blev rädd för någonting för hon kollade åt det hållet och frustade lite så jag bestämde mig för att gå hem igen, så jag travade lite och red in på banan och travade henne något varv och sen skrittade av henne :)
Så jag är nöjd ! Sen mockade jag och fixa i stallet. När jag mocka så fick jag med väldigt mycket kvistar som hade ramlat ner från väggen haha ! Och tror ni inte att hon hade ätit upp allt ?! :( hon hade ätit upp allt förutom julgranskulorna !
busiga pållen ! ♥


jag ääääälskar Dustys sommarpäls ♥

JOSEPHINE DUNJACKA KINGSLAND

Om ni vill ha en snygg jacka med lite rea på så kan jag rekomendera dunjackan från kingslad som Charlies Häst & Hund just nu har 500 kr rabatt, så nu kostar den 2 499 :-.

Haklapp till häst

HAHA vill jag bara säga först ! När jag såg det på Höök's hemsida så skrattade jag bara, lite roligt namn ! Men det är ju ändå en haklapp.
Hööks beskriver den såhär :
Fästes i grimman. Hindrar hästen från bita på ex. hagkompisens täcke.

Jag tyckte mest att det var lite roligt men ändå en rätt bra idé om hästarna äter på varandras täcken i hagarna.
Den kostar 79 :-.

Visste ni att..

Hööks säljer otroligt söta höpåsar ? Nu har det kommit i rosa också ! 25 kr styck kostar dom :)

♥ pictures

Hej ! idag tänkte jag rida lite på banan och kanske ut lite med någon, får se lite hur det blir :)


Hittade 2 bilder jag fotade förra året (bilderna är inte redigerade), hoppas det kommer sån här cool frost snart så man kan ta lite snajsiga bilder !

Träns från Hööks

Såg att Hööks hade fått in ett nytt träns och undrade mest hur dom tänkt med pannbandet som dom satt på. Jag tyckte inte att det var snyggt över huvud taget ! inte med alla färger som dom satt på. Tränset var ganska snyggt, jag föredrar väl breda nosgrimmor (jag letar för fullt efter ett!) men annars ganska fint, 499 kostar det.

♥ Tävlingsåret 2011

Gyttorps Ridklubb 10/4
Första tävlingen med Dusty !
DIV 3
LC:1 ryttartest - 68.3 %
LC:2 lagklass - 67.14 = 2:a plats !
Den här tävlingen gick jättebra ! ♥
Örebro Ryttarteam 14/5
LB debut, på hemmaplan !
LB:1 - 63.79 % = 2:a plats !
På framridningen gick det inte så bra, men på banan gick det bättre ! ♥
Mullhyttans Ridklubb 28/5
Vi blev diskade för hon hoppade över staketet xD
Örebri Fältrittklubb 19/6
DIV 3
LC:1 ryttartest - 64.00 %
LC:2 lagklass - 62.50
Hon var spänd för läcktaren :/
Dyltabruks ryttarförening 29/6
LC:2 - 57.14
LB:1 - 56.89
Hon var jättespänd i steget, tung och stretig i munnen, trött. Det var typ 25 grader ute :/
Ryttarkamraterna Kumla 21/8
LC:1 - 67.77 %
Jag var så glad på den här tävlingen så ni kan inte ana ! kramade henne hela tiden, det var så himla roligt att tävla då ! :') hon var lugn och avslappnad. gnäggade lite å och då på banan men det sket jag i för min ponny är BÄST ! ♥
Gyttorps Ridklubb 25/9
DIV 2,5

LB:1 ryttartest - 65.00 %
LB:1 lagklass - 64.48 % = 5:a
Hon var spänd för läcktaren men annars supermegafin ! ♥
Rosendahls Ryttarförening 9/10
DIV 2,5
LB:1 ryttartest - 73.00 % :D
LB:1 lagklass - 64.82 % = 5:a
Hon var lite stretig i munnen men annars jättefin ! ♥
Gyttorps Ridklubb 23/10
LA:1 ryttartest -  61.90 %
LB:1 lagklass - 61.37 %
Hon var rädd för läcktaren, hoppade ifrån den. Jag red dåliga vägar i lagklassen annars jättefin ! ♥
Om ni vill kolla på filmer från alla tävlingar kan ni klicka HÄR !


Jag har bästa ponnyn i hela världen ♥

''Han kvävde min häst''

Usch vad hemskt, om ni vill läsa så kan ni göra det HÄR.

♥ My little pony


Hihi, kolla vad jag fick av mamma i onsdags ! haha en liten chock fick jag men hon tyckte att det var roligt så varför inte ^^

Dumma blogg.se !!

Jag har gjorde massor med tidsinställda inlägg igår tills idag men typ 2-3 stycken har inte kommit upp på bloggen, det är lite knas !

Julpyntat för fulla muggar !

Ja om rubriken lyder ! julpyntat för fulla muggar. Vi har hängt upp julkulor (i plast), massor med granris, blåbärsris eller vad det heter och massor med annat. Tror hälften kommer att vara uppätet men jaja, hon blir väl glad i alla fall ! :D

Jag gjorde i ordning i stallet sen när vi var klara med julpyntet, sen tog jag in Dusty och fixade henne. Jag och Pernilla red ut idag, det regnade ute men vi red ut i alla fall ! Dusty var jätteduktig, hon var väldigt pigg och frammåt så vi började trava ganska så direkt, skrittade väl 10 minuter innan. Anyway så försökte jag vara lätt i handen och bara flyta på frammåt, hon var väldit lätt i munnen och gick fint. Sen skrittade vi ett tag och regnet bara öste ner nästan + att det blåste. Så jag frös väldigt mycket om man säger så :p sen skulle vi till travrakan och du gjorde hon en ''vända hemmåt sväng'' När hon gjorde det så hade jag nästan glappande tyglar och gjorde ingenting. Klämde på henne lite bara med skänkeln och då gick hon frammåt så ja jag vet inte vad hon gör haha men i alla fall så galopperade vi halva dit och hem och Dusty var piggelin om man säger så ! :D


Ducktiga flickan ♥

Bilder från globen - del 1



Typ, bästa hejarklacken ?







10 % rabatt på Hööks


Nu erbjuder Hööks 10 % på hela sortimentet, kanske bra idé att köpa någon julklapp till hästen ? Det ska nog jag göra i alla fall ! :D

Tretorn Falsterbo

Asså om jag ska vara ärlig nu så vet jag inte vad jag tycker om den här stöveln, riktigt snygg på någon hoppryttare men på bilden så vet jag inte, på bilden ser den guldiga färgen väldigt guldig ut. Men i verkigheten är den rätt snygg !
Men jag vet inte, har sett på några ryttare att den rynkar sig och det är inte så snyggt men bara den ligger som den ska mot vaden så är den jättefin ! Men priset är inte det roligaste att höra på, 4 999 :- kostar dom.

GLOBEN

Vill någon av mina fina bloggläsare ha bilder från Stockholm Horse Show ? har massor !

♥ This day, with my best friend

Dagens i stallet har varit bäst ! Började med att göra rent hennes foderlådor och lite annat, sen mockade jag och packa hö, bytte vatten och gjorde betfor. Sen borstade jag min fina ♥ och lite mer, så skön dag i stallet asså. Imorrn är det julpynt på G, ska bli mysigt :D

Bilden från clinicen !

Bättre sent än aldrig ! ;)




Bella och Danny ! :D Det ryker från honom hihi !

haha, visste inte om ni ville se bilderna men jaja, bjuder !
(förlåt för bildinställningarna)

fleecetäcke från Kingsland

Riktigt snyggt fleecetäcke från Kingsland må jag säga, snyggt med loggan i hörnet och ''kingland'' texten vid bogen!
Det passade ihop, och dom fina röda och vita banden är också väldigt fina ! :)
Ja vad ska man säga mer, snyggt och stilrent ! Finns att köpa på Cheval ridsport för 949 :-.


Hejsan, idag ska Dusty vila. Känns jättekonstigt faktiskt !
Men men, ska fixa i stallet och ha det mysigt ;)

♥ Crazy Horse

Jag vet inte vad som hände med Dusty igår när jag skulle longera henne, hon är ingen longerings-ponny ;)
I början gick jag runt med henne sen började jag och longera henne i trav. Och sen får hon ett ryck och bara galopperar iväg, och jag vet ju inte vad jag ska göra så jag står ju där och försöker lugna henne och tillslut fick jag ner henne i trav och sen skritt. Sen körde jag lite skritt bara så hon skulle lugna sig, jag hade ju inte smackat på henne för att hon skulle galoppera, det var hon själv. Men det blåste ju ganska mycket så jag tror hon hörde något :p
men i alla fall så körde jag skritt och sen trav och när hon skulle sakta av så sa jag hennes namn och sen sa jag det jag skulle och det funkade såååå bra ! hon var jätteduktig ! :D Efter ett tag så tänkte jag : men jag kanske kan prova galoppera lite eftersom hon lyssnar så bra. Men då blev det som förut, hon bara drog och Sofia som står i stallet var på banan så jag kunde ju inte släppa henne(skulle ju inte kunna det heller om hon inte var där men ni fattar). Och som jag tror så kom det någor i kläm för hon drog så jag fick ju hålla i linan längst ut så då ställde hon sig, inte högt men det måste kommit något i kläm, det tror jag :/
Men fick stopp på henne tillslut igen och travade med henne runt fyrkantspåret och det gick jättebra ! :D

tok ponnyn♥

I'm sorry

Förlåt för den dålia uppdateringen idag, ska bättra mig ! :)

Första December

Hej !
Har spelat basketturnering hela dagen så har inte kunnat uppdatera, haha vi vann ! :D Bästa tjejorna !
Nu ska jag till BÄSTA Dusty, ska försöka mig på att longera. Får se hur det går ;)
Kommer inte hinna uppdatera mer ikväll för jag har massor med läxor och ska träffa en kompis.

RSS 2.0