Dagens Dusty på andra advent !

När jag red Dusty så gick det bra, tänkte att jag skulle klättra idag så det gjorde jag. Gick jättebra när jag skulle dit gick hon lugnt och fint !
Men när vi var där så började hon takta och småtrava lite uppför backarna. Men jag hoppas att hon gör det för att hon tycker att det är kul! Anyway så frustade hon lite och kollade runt ganska mycket, hon är alltid med om det skulle hända någonting haha ! Men sen plötsligt så började hon galoppera upp för den brantaste backen så jag tror hon blev rädd för någonting för hon kollade åt det hållet och frustade lite så jag bestämde mig för att gå hem igen, så jag travade lite och red in på banan och travade henne något varv och sen skrittade av henne :)
Så jag är nöjd ! Sen mockade jag och fixa i stallet. När jag mocka så fick jag med väldigt mycket kvistar som hade ramlat ner från väggen haha ! Och tror ni inte att hon hade ätit upp allt ?! :( hon hade ätit upp allt förutom julgranskulorna !
busiga pållen ! ♥


jag ääääälskar Dustys sommarpäls ♥

Kommentarer
Postat av: Josefin Strömberg

Var med och tävla om ett presentkort värt 300:- på Smeagårdens hästshop! =) http://josefinstromberg.blogg.se/2011/december/december-tavling.html#comment

2011-12-04 @ 17:37:49
URL: http://josefinstromberg.blogg.se/
Postat av: Fanny Jaensson

sv: hihi jao! :D <3



najs pics! :D

2011-12-04 @ 17:52:54
URL: http://hovskrape.blogg.se/
Postat av: Fanny Jaensson

sv: thanks! :D <3

2011-12-04 @ 20:25:17
URL: http://hovskrape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0