Lisen till sjukhus efter fall

Så tråkigt för Lisen, tur att det inte var värre! Läs här nedan var som hände..

Lisen Bratt Fredricson har åkt till sjukhus i OS-byn för röntgen, då hon har ont i baksidan, ner över rumpa och lår efter en omkullridning med Matrix. Röntgenresultatet har nu kommit.

Matrix reagerade starkt på lejonen som vaktade hinder nummer 11, och ville helst springa ut från banan. Lisen fick ändå sin 10-årige valack att ta sig mot startlinjen, och kom över första och andra hindret utan problem, om än med rejäl höjd.

På väg mot hinder 3, en tvåkombination med en trippelbarr som inhopp, tog Matrix av mitt i ett galoppsprång och landade mitt i hindret efter att ha försökt cykla sig över det. Lisen föll i marken men var snabbt på benen och fick ta sig ut från banan för egen maskin.

Hon satt upp på Matrix igen när hon kommit ut från banan, och red en stund. Hon kände då smärta i baksidan, ner över rumpan och låret, och har därför åkt idrottarnas eget sjukhus i OS-byn för röntgen.

Uppdatering
Röntgen visade att det inte fanns några frakturer. Lisens ambition är att starta i söndagens nationshoppning.
Enligt Ridsportförbundet har Lisen ont i ena låret, men är mest arg över att inte ha fullföljt sin ritt. Även Matrix har undersökts av landslagsveterinären Jonas Tornell och rapporteras vara helt okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0