Rolf-Göran efter lagfinalen: ”Visst är jag besviken”

Sverige hade inte bommarna på sin sida den här gången.. :/


Rolf-Göran intervjuas av tv efter sin ritt. 
   
Rolf-Göran Bengtsson var givetvis inte nöjd när han mötte pressen efter lagfinalen, där Sverige "bara" slutade delad sexa.
- Det här var förstås inte det vi hoppades på när vi gick upp i morse. Visst är jag besviken, vi hade hoppats på mer, men that's life. Ni vet hur det är med hästar.
  
Han menar att loppet redan var kört när han själv red in, kanske taggade han därför inte till det där lilla extra. Det var till och med så att han tog lite färre språng inne på framridningen, med tanke på den individuella finalen på onsdag. 
- Jens hade ett oturligt fel. Lisen var supertapper som räddade laget igår, men i dag gick det inte riktigt. Och sedan rev Henriks häst..., analyserar världsettan.
Tur är i alla fall att alla ryttare i den individuella finalen - dit Rolf-Göran, Jens och Henrik har kvalat - börjar om på noll.
- I vanliga fall brukar jag gilla att man tar med sig felen. Men i det här sammanhanget gynnade det ju oss att det börjar om från scratch. Alla som är med i finalen har samma chans. 
  
Casall trampade sig

Ett litet orosmoment inför den individuella finalen är att Casall trampade sig lite på ena ballen, och fick ett sår. Veterinären var framme precis efteråt och lindande om. 
- Men det ser inte ut att vara någon fara. Vi travade med honom efteråt och han gick helt rent, säger Rolf-Göran.
  
Text: Anki Yngve

   

Efter ritten visade det sig att Casall hade trampat sig.
 

För säkerhets skull lindades hela foten om.  


Hippson.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0