Sitsträning - Perfect Sit

Om du vill träna på den där perfekta raka hållningen i sadeln så kan Perfect Sit of Swedens sele Perfect Shoulder vara en bra hjälp. 


Tanken är inte att ersätta kroppens egen funktion av att hålla en god hållning, utan att uppmuntra och påminna kroppen att använda rätt muskler för en bättre hållning och sits i sadeln, eftersom det påverkar hela din kropp och din ridning.


Perfect Shoulder hjälper dig på ett ergonomiskt sätt att få tillbaka dina axlar och skuldror. Samtidigt ger den dig en mer upprätt hållning genom att påminna kroppen om stabiliteten i bålmuskulaturen [mage och rygg], som är central för god och stark hållning samt axlarnas naturliga läge [bakåt och neråt].
Perfect Shoulder är utformad så att den inte skär in under armarna eller skapa obehag kring armhålan genom stickningar i fingrar och händer.  När du har tränat upp din muskulatur och har en korrekt hållning, känner
du inte av Perfect Shoulder mer än som ett lätt stöd. När du däremot 
börjar säcka ihop stramar den och du blir påmind om att sträcka på dig. Perfect Shoulder kostar 595 :- och ni hittar den HÄÄÄR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0