SIHS

Hallå på er!
Nu ska jag alldeles strax så jag orkar mig upp kl 05.15, är så himla taggad tills imorgon! Bussen till globen går 06.15, ska bli så galet kul! Hoppas jag hittar något på mässan också! Idag var mamma och jag i stallet på morgonen och gjorde iordning allt, Dusty skötte sig kanonbra idag verkligen, hon blev verkligen ompysslad av både mig och mamma med massage och borstning + en massa morötter och pussar! Hon är såå go! När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen drog vi till Jensen, jag och pappa! Efter det hem och plugga en skvätt, hade önskat att jag gjorde lite mer men jag tar igen det! Sen nu ikväll var vi på julkonsert, de var såå duktiga! Ninni var grym! Sov så himla gött hörreni! Ses vi i stockholm imorrn? Ha det görbra!

FULLSPÄCKADE DAGAR

Hallå på er!
Den här veckan har varit full med plugg alltså, men nu lägger jag 2 matteprov, 2 test och någon inlämning bakom mig, såå gött! Dock är det ungefär lika mycket nästa vecka men det är bara att hålla i, det gäller att planera! Igår hade Dusty fastnat i hagen, i tråden med det högra bakbenet.. Som tur var så var det träningar i stallet så snällaste Annie klippte upp tråden, kände igenom henne och ställde in henne i boxen. Men nu känner jag bara att det får vara nog alltså, det händer nya saker om och om igen, nu får det vara nog! Hon är redan skadad i det "onda benet" och så hände detta på den andra bakbenet, såå tråkigt verkligen! Hon är svullen på insidan av benet så både idag och igår kylde jag benet i 15 minuter och sedan lindade jag med padd, så får vi hoppas att det försvinner fort som bara den! Annars så har hon skött sig fantastiskt! Ännu en dag för henne i boxen ensam, hon är såå duktig som klarar att stå inne själv måste jag säga! Vi har gosat massor och haft det underbart! Och nu när vi gick ikväll så kändes det bättre efteråt i benet och det är positivt! Jag ska nana nu, är så himla himla trött! Imorgon är dagen fullspäckad med: Stallet, Öppet hus på Jensen, plugg och julkonsert för Ninni! Det roligaste måste vara stallet och konserten, det är bästa Ninni som ska vara med på konserten, ska bli såå himla kul, Ninni är grym verkligen, när hon sjunger alltså, hooh! Hon är såå duktig! Ibland kan Ninni gå runt i stallet och sjunga, jag njuter kan jag säga, såå duktig är hon! Och på söndag ska vi till globen!!
Åå vad jag saknar det här, finaste tjejen ♥
 

ATG BESÖKET

 
Ska hoppa i sängs nu men innan jag gör det skriver jag lite snabbt om ATG-besöket idag! Det var lite blandat resultat. Jag måste säga bara att hon var så himla glad när vi skulle åka transport, hon skyndade sig jättemycket och ville åka direkt, lilla hjärtat! Hon har skött sig fantastiskt bra idag, duktiga Dusty! I alla fall så gick vi med henne i gången + att vi travade  lite, Anders kände lite på henne också. Lite öm var hon på "det onda benet" som jag brukar säga, han tyckte att hon använde benet till 85 % kan man säga, hon ville inte riktigt se ut det sista lilla i steget i skritten och i traven var hon halt.. :( Då kände vi ju bara nää liksom, men vi gick in i Röntgenrummet för att ta röntgen på benet, det var så himla lungt när vi var där, det vad Anders, Dusty, mamma och jag som var där bara! Men det såg bättre ut på bilderna, Såå skönt! Det var ingenting konstigt i leden vad jag förstog men han såg något precis under såret som var som ett V så han skulle kolla med Strömsholm eller han som opererade Dusty och fråga om det är vävnad som han har skrapat bort eller så, så vi ska få mer svar inom kort, så vi vet inte så mycket men vi kunde dra slutsatsen att det här besöket ändå var positivt! Men vi ska fortsätta med promenader och så ska hon så vila ännu mer så det läker ännu mer, så kanske om två månader så får jag rida! Så jag taggar om till nästa deadline, vill bara att hon ska bli bra älskade hjärtat! Anders berömde henne för att hon hade hållt sig väldigt bra i kroppen/hullet, det är ju superkul! Hon har ju faktiskt inte blivit riden sen i slutet av Augusti, jag och mamma håller med honom! 

ATG IMORGON, HÅLL ALLA TUMMAR!!

Hej på er och förlåt för att jag inte har skrivit något, skolan är proppad med plugg så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket när vi har 2 matteprov, ett litet SO-prov, engelska-glosor och en stor uppsats som ska vara inlämnad nästa vecka. Dusty har skött sig galant dom dagarna jag inte har skrivit något, hon sköter sig såå bra och hon verkar må bra verkligen, såå skönt! Idag blev det lite frisering för henne, hon var så himla nöjd! Hon stog och hade öronen framåt hela tiden, älskade tjejen! Man blir bara så glad när man ser henne, lycka! Sen fick hon gosiga täcken och massa go mat i boxen! Nöjd var hon! Och imorgon (!!!) ska vi åka in till ATG för att kolla Dusty igen och se hur det är med henne! Hoppa verkligen verkligen att det ska vara såå himla bra, håller verkligen tummarna! Gör det ni med kl halv 3! Nu vill vi verkligen rida igen, älskade tjejen! ♥
Fina Dusty igår, med nosgrimman på sniskan! 
 

WE HEART IT

 

YOU'R WILD

Hallå på er!
Hoppas att eran dag har varit härlig! Min har varit fullspäckad! Dagen började på bästa sätt i stallet med Dusty! Jag började med att packa hö och mocka i både hagen och boxen + att jag fyllde på med lite spån i boxen. Sen var det dags för en liten promenix för Dusty! Och eftersom det var tidigt så tänke jag att jag kunde gå runt brevlådan som vi kallar det, en jättebra runda! Men Dusty brukar bli så spänd när vi går där, tyvärr.. Första längan gick superbra sen när vi kommer upp på vägen så är det något hon ser/känner på sig att det är något, vet inte om det kan vara älg/rådjur men hon blir spänd alltå, sen när vi var på slutspörten hem så hoppade hon till två gånger och blev jättespänd så jag kände på mig att hon inte skulle vilja gå in i stallet och jag hade rätt, hon började backa lite men jag var på henne och försökte vara steget före så hon inte skulle börja stegra och dumma sig jättemycket, men jag tror att hon gör det lite värre än var det är för hon blir lite fjantig och börjar ta lite travsteg så hon travade nästan in, inte riktigt men nästan! Sen var jag besviken på henne resten.. Tycker det är så tråkigt när hon gör så men jag förstår henne! Hon har inte blivit riden sen i slutet av september så det är inte alls konstigt egentligen! Nu är jag helt slut, ska gå och lägga mig. Har suttit med SO hela kvällen nu, det tar sin tid men snart klar! Ha det gött! 
Bäst just nu ↑

TÅVÄRMARE

Titta vad jag hittade för roligt när jag kikade runt lite på Hööks hemsida, tåvärmare! Tyckte att dom var lite roliga, haha! Men tänk om dom skulle funka, nu när det går mot kallare tider så hade sånna här varit suveräna ju! Men jag får en känsla av att dom inte funkar, jag vet inte vad det var för känsla! ;) Om dom skulle funka så är ju sånna här kanon att ha i vinter. Ett stort + är att det är reflex tycker jag! HÄR finns dom. 

I FALL FOR YOUR SMILE EVERY SINGLE TIME

Hallååå på er!
Äntligen fredag alltså, bästa dagen! Skolan idag har varit lätt lugn faktiskt men i veckan kommer jag få plugga halt ihjäl mig nästan tror jag, vi har No, So x2, Engelska, Svenska x2 och Matte. Fast So:n är jag nästan klar med, det gick väldigt fort att gör dem med en engagerad lärare som alltid vill hjälpa till! I alla fall så har min fredag varit helt underbar, när skolan var slut gick jag en promenad med våran hund Leja och mötte upp mamma som hade slutat jobbet precis så vi gick en runda med henne, hon var så himla glad Leja, haha! Sen drog vi på oss ridbrallorna och drog iväg till stallet där våran prinsessa väntade! Hon är såå go när hon står i den lilla hagen mer öronen spikade framåt mot en ♥ Jag började att gå en promenad och man känner verkligen att hon har landat i det nya stallet nu, hon är så cool som hon alltid har varit och hon går bra och hon är lugn, pigg och glad! Alla som står i stallet är så underbart snälla och Dusty stortrivs tror jag! Jag borstade henne, masserade och friserade till lite! Så go är hon! Bästa Dusty ♥♥
😍
 

LUCKIEST GIRL ON THE PLANET

 
 
Hallå på er!
Hoppas ni har mår toppen! Det gör jag, är väldigt trött bara! Vet inte riktigt varför jag inte sover just nu men men! I alal fall så har min dag varit fullspäckad, skolan först till 15.15, sen snabbt hem för att byta om och åka iväg till bästa Dusty och stallet! Vi har slått till med nytt rekord i stallet, vi gjorde det på 40 minuter (!!) Och ändå så var vi inte stressade, vi gjorde ju allt lite snabbt men vi behövde inte jäkta alls mycket, så gött! Dusty lyssnade såå bra när vi gick promenaden, hon är så lugn och har verkligen landat! Goaste tjejen! Sen kratsade jag hovarna och gosade + att hon fick en hel del morötter! Gosisen! Sen åkte vi hem igen där jag tog en snabb-dusch och sen bar det av till Pitchers med den bästa klubben! Vi hade såå kul! Vi bowlade och åt massa god mat! Tack så mycket till alla som frågar hur det är med Dusty nu, det är så många som bryr sig och det gör mig så glad! ♥ Och förresten så ska jag skriva ett inlägg om vad som har hänt med mitt hjärta! Jag har tyvärr inte haft tiden men i helgen skrivs det! Ha det bra hörreni! 

KAFFE LATTE - OUTFIT

Den här outfiten tycker jag inte är så dum, schabraket är bara såå fint tycker jag! Jag är lycklig ägare till ett! Tycker färgen är jätteläcker och passar till det mesta! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, en fnygg outfit att ha både till vardags och träning! Lindorna hittar ni HÄR och schabraket HÄR
 

DAGEN

Hallå på er!
Hoppas eran dag har varit bra!Jag ska snart sova tänkte jag men jag gör ett snabbt inlägg! Dusty var såå himla duktig idag när vi gick, hon var så lugn och lyssnade prima! Sen när jag borstade och greja så ville hon hela tiden få morot av mamma och mig! Ni skulle sett vad glad hon var, hon såg så himla busig ut! Älskade Hjärtat! Sen fick hon gå in i sin nymockade box där en massa godsaker väntade! Senpussa vi hejdå och åkte hem! 
 

NU MÅSTE VI DRA


WHAT GOES AROUND, COMES AROUND

Hallå där på er!
Måndag idag, hoppas ni har gaft det bra! Direkt efter skolan skjutsade mammaut mit till stallet och bästa Dusty! Jag började att gå en promenad i ridhuset som gick jättebra, hon lyssnar jättejättebra när man gör "övergångar" i skritt, hon lyssar kanon! Sen gick vi in i stallet där hon fick på sig Back on Track täcket medan jag mockade boxen. När jag vad klar så fixade jag och gosa med Dusty! Benet kändes super idag! Jag masserade henne, borstade av henne lite och gosa! Sen gick vi en lite promenad igen innan hon fick gå in i boxen, hon skötte sig såå bra! 
 

PERFECT SIT OF SWEDEN

Jag är så himla himla sugen på att köpa ett träns från PS just nu, de verkar ju vara så himla bra! Det är många som har sånna träns nu och alla känns så himla nöjda just för att det är bra passform, fördelar trycket bra och allt sånt! Jag är jättesugen på ett Pearl Dressage Revolution träns, tycker det är så fint! Jag får spara en massa pengar till Globen så får vi se om det blir något nytt träns! 
 

ALWAYS LAUGH WHEN YOU CAN. IT IS CHEAP MEDICINE.

↑ Dusty idag ♥
Hallå på er!
Och förlåt att det inte har dykt upp något inlägg tidigare idag men jag har tyvärr inte hunnit! Hela helgen har sprungit förbi känns det som. Idag har jag varut i stallet nästan hela dagen, så himla skönt! Jag började med att gå en promenad med Dusty som gick ganska bra, till en början var hon hur cool som helst! Sen när vi vände hemåt så tror jag hon såg någonting bakom henne så hon blev lite spänd annars kanon! Den andra promenaden gick såå himla bra, hon var lugn och lyssnade prima! Hon fick dessutom ha tränset på sig, hela hon lyste, man såg det på henne! Hjärtat ♥ Jag har dessutom skrittat ut på Alpen en sväng tillsammans med Maria, såå mysigt! Alpen var såå snäll! Mellan allt så har jag mockat, bytt vatten, packat hö och jag sparade det bästa till sist: Gos & borstning med Dusty! Hon kom precis in så jag stog i boxen och fixade med henne, hon ville bli kliad överallt verkligen, hon stäckte på sig för hon tyckte det var så skönt, gosan! 
 

NY DESIGN

Hallå på er! Har ni sett, en ny design!
Jag är sååå nöjd med den, tycker det blev riktigt riktigt bra om jag får säga det själv! :D Det är min goa vän Emma som var så himla snäll och fixade den, tack så himla mycket Emma! 
Kika in på Emmas blogg HÄÄÄR!
Vad tycker ni? 

Kort gästbloggning

Hej alla Amandas gulliga läsare! Nu har jag ändrat om hennes design lite och fick du fria händer att gästblogga. Har ju gjort det ett par gånger förut, så det blir ingen novell den här gången, men man får ju ändå passa på att göra lite reklam för sin egna blogg :) 

Jag heter då Emma, är 16 år (17 om ett par månader, viktigt att poängtera tydligen) och är tokgalen i hästar. Har en egen d-ponny vid namn Contessa som 4 år och som jag utbildar. Går även första året på gymnasiet inriktning häst och gör min praktik två dagar i veckan hos hoppryttaren Niklas Jonsson. Förövrigt så gillar jag att sysselsätta mig med fotografering, webdesign och vaniljlatté (vem gillar inte det liksom). 

Min blogg handlar kort och gott om mig och mitt liv. Och eftersom det för det mesta består av hästar så är det också det som den för det mesta handlar om, men jag vill ändå inte kalla den för en hästblogg då jag blandar in lite andra saker också. Så ja, den handlar om det mesta som rör mitt liv för tillfället :) 

Hoppas ni gillar Amandas nya design och att ni kikar en sväng på min blogg och kanske lämnar en lite kommentar. Vore megaskoj, kram på er ♥

www.hep.blogg.se

Min prinsessa och jag efter hennes första p&j.

WE´LL BE COUNTING STARS

Hallå där på er! Hoppas att eran dag har varit kanonbra! Det har min varit! 
Dagen började med att jag, mamma och pappa var iväg på Öppet hus som Virginska hade idag, är nästan 100 på att jag vill gå där, kändes riktigt bra, en enda stor familj! ;) När vi kom hem sen så hoppade vi i ridkläderna och åkte till stallet, jag började med att ta en suupermysig promenad med min prinsessa! Hon lyssnar såå himla bra! Hon går bra och om man har känt på benet innan så har det varit lite lite ljummet men igår och idag har hon varit "kall" om man säger, håller verkligen alla tummar!! Hon är ju verkligen så himla go och glad så jag hoppas att hon blir helt återställd! I alla fall så gick jag två promenader och sedan mockade jag hagen + boxen och sen skrittade + joggade jag lite på Alpen idag! Han sköter sig så bra, gudasnäll och fin! Jag hade jättemycket träningsverk i min arm så idag kunde jag inte rida så jättebra haha, glömde benen ganska ofta också, ajabaja Amanda! ;) Nä men han skötte sig kanon! Jag är jättenöjd med idag! 
 

WORK HARDER, BE BETTER

Hallå där på er!
Idag har det varit en sån härlig dag även fast der har blåst och regnat en hel del! Humöret har varit på topp! Gött! När jag slutade skolan åkte mamma och jag direkt ut till stallet där jag gick en superbra promenad med min prinsessa! Hon skötte sig prima idag ♥♥ Världens bästa mamma mockade och gjorde allt sånt, tack så himla himla mycket! Sen mös jag lite med henne och gosa bara! Sen fick hon gå in i sin box där det låg massa gott som hon fick! Sen gick jag ut och hämtade in Alpen eftersom det var träningddags idag! Såå kul! 
Träningen gick skitbra faktiskt, så himla kul! Jag fick rida som attan men det lönar sig verkligen!Vi red mycket övergångar, lite olika vägar och lite skänkelvikningar, jag är riktigt nöjd med Alpen! I början var han lite stretig först men när jag började rida mer med sätet och bestämde mig mer så gav han efter och blev kanonfin! Jag är suupernöjd! :D 
Tyvärr så var kameran slut på batteri märkte vi när träningen förjade men 3 mobilbilder och en litenfilmsnutt blev det och filmen kommer snart! 

STOCKHOLM HORSE SHOW

Jag kom på nu att det är ju inte alls långt kvar till Stockholm Horse Show, det är ju underbart! Jag totalt älskar att åka till sånna där Horse Show:s, det är ju så fantastiskt kul! När jag åker till Stockholm eller Göteborg så gör jag alltid en liten ''jag vill ha lista'', åå jag älskar att planera sånt, haha! Det här är jag sugen att få med mig hem! Ska ni till Stockholm Horse show? 
 

Bästa fredag!

 
 
Den här veckan har gått hur fort som helst, den bara flög förbi! Men det är så skönt för imorgon är det freeedag! Och då ska jag faktiskt dressyrträna för Lollo på Alpen! Ska bli såå kul! Alpen är stallägarens häst som jag har ridit två gånger, en helt underbar häst som är genomsnäll och go! Första gången jag red honom gick det faktiskt jättebra! Andra gången gick det mindre bra, jag har tappat nåt otroligt mycket när jag inte har ridit på så länge, men det ska bli sååå kul imorgon! Och idag mina kära vänner, idag har det varit en suuperbra och lugn dag! Nästan inge plugg nu ikväl, gött! Har suttit framför Hela Sverige bakar och hejat! Och såklart så har jag varit på mitt favoritställe, stallet! Hos min favorit-tjej, bästa Dusty!
 
Min snälla pappa hängde med och mockade boxen + hagen och så bytte han vatten medan jag fyllde på hö och gick promenad med Dusty + att jag borstade och gosa! Såå mysigt! Hon lyssnar något otroligt bra när jag är ute och går med henne! Hon stannar och backar när jag vill, det funkar prima! Idag gick det däremot inte lika bra när jag skulle gå in i stallet, jag var på henne lite och smackade när vi skulle gå in eftersom hon har börjat backa när vi ska gå in genom dörren och hon började lite idag och då röt jag till och backade henne med bestämda steg och sen gick det jättebra och hon klev in så snällt! Men jag förstår henne när hon gör så, tänk att stå i en liten sjukhage dag in och dag ut och inte få göra av med sin energi, lilla pluttan! Hon sköter sig så himla bra ändå! Jag masserade henne och så ville hon bli kliad, såå mysigt! Hon fick på sig Back on Tracken en stund också! Och man måste få säga det att papap och jag hade inte så lång tid i stallet eftersom mamma och pappa skulle på bio men i alla fall så gjorde vi stallet på 1 h och 15 minuter, rekooord! haha! Och vi var inte ett dugg stressade! 

CHARLIES HAR REA

Just nu har Charlies Häst och Hund en hel del rea på sin webb-shop, en hel del snygga saker dessutom! Jag fastnade för några saker som jag tyckte var snygga! Här är några exempel ↓ Ni hittar rean HÄR.
 
 

Hallå på er!

Just nu sitter jag i skolan och har rast! Tyvärr så hann jag inte skriva något igår eftersom jag satt och pluggade hela kvällen! Igår skötte sig Dusty kanon verkligen! Hon är för go alltså! Jag gick två promenader som gick jättebra! Jag ska lägga upp ett inlägg om vad som har hänt med Dusty! Ha en bra dag! 


VISSTE NI ATT..

..Jag knäcker mina fingrar
♡..Jag har endast tävlat två lokala hopptävlingar i mitt 15-åriga liv
..Dusty har aldrig bockat med mig när jag har ridit henne
..Dusty har haft ett föl
 Dusty som föl och hennes mamma till vänster!

LÄNGTAR SÅ JAG SPRICKER




WHATEVER YOU DO, DO IT WELL

 
Hallå där på er!  
Hoppas ni har haft en grym dag! Själv så har jag varit såå trött! När jag kom till stallet så blev jag sådär jättepigg, när man är med Dusty, asså man blir så glad verkligen! Jag tror alla känner det när man är med sin bästavän som alltid blir sådär glad när man kommer till dem! I alla fall så hängde min pappa med till stallet och var så himla snäll och mockade åt Dusty! Medan pappa gjorde det så gick jag en promenad med Dusty som förövrigt skötte sig kanon idag verkligen! Sen tog jag in henne och borstade henne en snabbis innan hon fick gå in i boxen och käka på en massa gott hö och lite mumsugt i krubban fick hon såklart! Hon är så himla nöjd när hon står där och får massa gott! Hoppas ni har en härlig pluggfri kväll! Min kväll består av bara massor med plugg! Ha det gött hörreni! 

NEW IN

I förrgår så var mamma och jag iväg till Rusta för att kolla på ljusslingor till mitt rum och sen var vi även på XXL för att kolla på ett par jättefina skor till mamma! Vi kom hem med ljusslingor till mitt rum, en ny mankam till att rycka manen med och ett par superbra och sköna ridvantar!
Rekommenderar ridvantarna, såå sköna!
Igår var vi på Hööks och kikade lite, de har satt ner priset på DOM HÄRschabraken som jag tycker är så himla fina! Har kollat på det jättelänge och nu när det vad nedsatt pris så slog vi till! 
 
 

NU MÅSTE VI DRA

 
Heeej på er!
Och förlåt för att jag inte har hunnit uppdatera men jag har sjukt mycket i skolan nu som jag gärna vill bli klar med och nu är jag iprincip klar med alla inlämningsuppgifter, sen har jag ett Spanska prov, So-test och Engelska-test kvar bara! Sen hoppas jag att det är lite lugnare, och därimellan ska jag läsa ut en bok också, haha! ojojoj! ;) Men det går bra bara man planerar! I alla fall så har Dusty skött sig otroligt bra både igår och idag! Hon lyssnar otroligt bra verkligen! Igår gick jag ute en sväng först och sen inne i ridhuset, kanon gick det! Och idag gick jag en lite längre promenad ute, såå mysigt! Vi har borstat, masserat och bara haft det såå mysigt! Dusty har varit sådär extra glad, då blir man alldeles varm! ♥ 

LITTLE DUSTY WIND ♡

 
 

TÄVLINGSÅRET 2013

Första tävlingen 2013?
Första tävlingen var på Gyttorps Ridklubb! 
 
Bästa tävlingen 2013?
Dn bästa tävlingen var nog i Karlstad, hon var så fin då! Och andra dagen på Örsta kulle sommar-cup!
 
Vilka hästar/ponnys tävlade du?
Little Dusty Wind, Chester och Källtorps Lago.
 
Vad för klasser tävlade du? 
LB:1 Dressyrryttartest, LB:1, LA:1, LD & LC
 
Hur många placeringar? 
Jag tror det är runt 8 st!
 
Vad hade du för mål 2013? 
Våra mål var att starta LA:P1!
 
Nådde du dem?
Tyvärr så gjorde vi ju inte det, Dusty skadade sig ju så i hagen :( 
 
Vad är målen för 2014?
Målen för 2014 är att starta LA:P1!
 
Bästa tävlings arrangören 2013?
Ryttarkamraterna Kumla och Karlstad Ridklubb, det är favoriterna iår! Kumla gör alltid bra tävlingar, båda klubbarna har stora fina anläggningar! 
 
 
Något speciellt minne från 2013? 
Tävlingen i Karlstad, LA:n där var hon såå fin i! 
 
Min tävlingsutrustning? 
Hjälm: John Whitaker
Håruppsättning: En donut med pärlor, plingbling och ett genomskinligt nät ovanpå!
Skjorta: Kingsland
Kavaj: Pikeur
Ridvantar: Ett par från Till Häst
Ridbyxor: Mountain Horse
Ridstrumpor: Lite olika men de bästa är Catago!
Ridstövlar: Tretorn Falsterbo herr
 
 
 
Hästen/ponnyns tävlingsutrustning? 
Träns: Det är lite olika delar men den lackade nosgrimman är från Kyro Riding Gear!
Huva: Ingenting!
Pannband: Swarovski och ett pärlpannband!
Schabrak: Back on Track & Schockemöhle 
Sadel: Bates Innova
Sadelgjord: Hööks
 
 
 
Vilken klubb tävlade du för 2013?
Örebro Ryttarteam!

Vilken klubb kommer du tävla för 2014? 
Örebro Ryttarteam!
 
 
Har du ridit i något lag 2013? 
Jajjamen! Jag var med i DIV 3 laget i hoppning faktiskt! 
 
Ska du rida i något lag 2014?
Det hade varit superkul! 
 
Vilken/vilka tränade du för 2013? 
Helene Wannerth, Charles Jonsson, Niklas Jonsson och Sonny Elfvin!
 
 
 
Ska du fortsätta med det 2014?
Jajjamen!
 
Har du tävlat i någon ny gren 2013? 
Hoppning kan man kanske säga! 
 
Ska du tävla någon ny gren 2014?
Nä, tror inte det!
 
 
Vad har du för förväntningar på året 2014?
Att ha så himla kul som det bara går och få många fina minnen tillsammans med bästa Dusty!
 
Hur gick de på sista tävlingen?
Jag är supernöjd med den!
Jag snodde den här från goaste Evelinn, kika in på hennes blogg!
 

GÅRDAGEN OCH IDAG

 
Hallå där på er!
Det var ett inlägg som jag la upp på bloggen som aldrig kom upp! Superkonstigt!Men nu är jag här igen! Hoppas ni har haft en kanonbra dag! Själv så slutade jag 13.25, aldrig fel! Satt och gjorde 2 So- uppgifter då som jag är klar med, skönt! Jag tar dagen igår lite snabbt tänkte jag! Jag har världens bästa mamma, hon skulle ut och lunchfodra hästarna och då passade hon på att mocka i boxen, mocka i hagen + att hon bytte vatten i både hagen och i boxen, allt detta gjorde hon på sin lilla lunchrast! Tack så oerhärt mycket mamma, Du är bäst! ♥ Lite senare så åkte jag ut till stallet och började gå med Dusty, hon lyssnade såå bra, funkade kanon! Hon var jätteglad, hjärtat! Jag masserade henne lite och borsta + att jag smörjde benet lite!Sen kom pappa och då åkte vi hem för att hoppa i vanliga kläder + att jag hann duscha en snabbis sen tog vi en promenix till skolan där det var gymnasiemässa!
 
 
Och idag så åkte mamma och jag ut en snabbis eftersom mamma skulle på distriksmöte med nåra i klubben, så vi fixade stallet på 1 timme! Fattar ni?! hahah! Kan knappt fatta det själv, haha! Vi hann gå en promenad där Dusty förövrigt inte skötte sig alls bra egentligen, vi skulle gå in i ridhuset för att promenera, det regnade massor så hon var ju väldigt blöt och ville nog gå in i stallet egentligen men vi ville hinna med en promenad precis när vi kom så som vi alltid brukar göra, det kom från ingenstans egentligen, hon gick lite för långt fram bredvid mig så jag skulle bara leda bak henne med grimskaften och då ställer hon sig, då blev jag riktigt arg och röt till ordentligt åt henne och då gav hon sig direkt. Annars skötte hon sig bra! Hon började redan lite när vi skulle gå in i ridhuset med att hon inte skulle gå in, sen i stallet var hon supernöjd! Men jag hoppas att hon förstog att jag blev arg! 

HV POLO JACKA

Den här jackan är bara så fin tycker jag! Jag såg en tjej som hade lagt upp en bild när hon hade den på sig och den var såå snygg på! På bilden så tycker inte jag att den är sådär superfin men på så är den super! Marinblått funkar ju till i princip allt! Den finns att köpa på bla Hööks för 1 349 :-.
et bästa som finns! ♥ Hon var lite spänd när jag gick men skötte sig ändå bra! Sen gick vi in i stallet för att mysa och borsta! Jag friserade henne lite också, så nu är hon lite extra tjusig! Sen gick vi en kortis promenad efter det också! Vi masserade henne även idag och det kommer vi göra nu framöver, hon tycker det är så skönt! Hon står och gäspar hela tiden och det är ju kalas att hon gör det! Hon fick ha på sig Back on Track täcket idag också, skönt! Och benet var tummen upp idag också! Så gött!

Dusty igår <3






KINGSLAND HÖST 2013

Kikade in på Charlies Häst och Hund och såg att de hade fått in Kingslands höstkollektion, de har fått in massor med nya snygga saker, blandannat en hundbädd, bälte och massa snygga saker! Det här är mina favoriter! 
Jag tror jag har nämt förut att vit och marinblå är mina favorit-färger ;) 
 
 
 
 
 
 
 

FJÄRDE NOVEMBER

 
Hallå på er!
Hoppas att eran dag har varit kanon! Det känns som att flera hittar hit till bloggen, statistiken år uppåt, så kul! Skolan har dragit igång nu, så det är bara tuta och köra! Mamma och jag pkte ut till stallet vid 4 ungefär, vi har gått 2 promenader med Dusty, mockat boxen + hagen, bytt vatten, packat hö, borstat Dusty, masserat Dusty och gosat en massa med Dusty! Dusty har skött sig otroligt bra idag och hon står mycket mycket mer på benet nu, efter att jag massera så blev det mycket bättre! Så himla skönt! Efter massagen så fick hon stå med Back on Track täcke, supermysigt! 

VISSTE NI ATT..

..Jag har ridit i 9½ år
..Jag har varit hästägare åt Dusty i 983 dagar
.. Under dessa 983 dagar så har jag ramlat av Dusty 1 gång
 

TREDJE NOVEMBER

Hallå där på er!
Ska alldeles snart hoppa i säng men innan det så tänkte jag skrivaett litet inlägg om dagen som varit! Dagen började med dressyr KM för klubben, det har varit lite kallt men ack så mysigt! Det är så roligt att få träffa alla klubbkamrater och kolla på alla fina hästar! När allt var slut så åkte jag till stallet, till bästa Dusty! Hon är verkligen för go, när man kommer tll henne så ställer hon sig och börjar pussa på en hela tiden, så go! Jag började med att ta promenader, 2 x 15 minuter! Hon lyssnade otroligt bra måste jag säga, såå duktig! Sen mockade jag och fixade allt sånt, mös med Dusty också! Sen drog vi hemåt! 
 
 

KM I DRESSYR

Hallå på er!Idag är jag uppe med tuppen för idag ska dressyr KM koras för våran klubb så jag ska agera funktionär! Ska bli superkul! Ha en bra dag hörreni!
 

Fabulous Day

Hallå där på er! Hoppas eran dag har varit bra! Min har varit fantastisk! Så himla härligt! Jag och min kusin vaknade upp pigga och glada! Vi har nämligen varite och bowlat idag, såå kul! Jag fick en strike, score! ;) Det var grymt kul! Efter bowlingen så bestämde vi oss för att käka lite lunch så vi stannade på Jensens bøfhus, så gott! Och idag så skulle Elisabeth, min kusin åka hem så mamma och jag skjutsade henne till stationen och vinkade hejdå! Vi har haft det så otroligt mysigt! Sen styrde vi bilen mot favoritstället, Stallet!
 
När vi kom så möttes vi av em grymt glad Dusty, hon var så glad! Man blir så lycklig själv då! Åå! Jag tog med Dusty ut direkt och gick en suuuperbra promenad med henne i ridhuset, idag var jag bestämt när vi skulle in i ridhuset och i stallet, och då gick det kanon! Hon lyssnade kanon idag, duktiga tjejen! Sen borstade jag henne lite och fixade allt i stallet, bästa mamma mockade och gjorde lite vatten, tack så himla mycket! En grymt bra dag idag helt enkelt! 
 
 
 

PUMPIN BLOOD

Hallå där på er! Hur är läget med er?
Läget med mig är superbra! Jag och min kusin vaknade upp utvilade och så åt vi en supergod frukost med baguetter , frukt mm. Gött! Sen åkte vi till stallet till bästa Dusty

Vi gick 2 bra promenader idag, den första var bra och den andra var mycket bättre, hon lyssnade snäppet bättre då! Man känner att hon börjar ta över lite i hanteringen när det kommer till att gå in i stallet tex, hon börjar backa och småstegrar lite och det är då jag måste bli bestämd att det inte är okej! Men hon skötte sig toppen! Sen mockade vi och greja, såå mysigt! Bästa Dusty! 
Jag vet inte riktigt vad som hände med typsnittet men jag hoppas ni ser vad som står! :D ha det bra!! 




GOD NATT

Tjenare mors på er! 
Idag har det varit en grym dag, jag vaknade upp hos bästa Cajsa efter en supermysig övernattning hemma hos henne, såå kul! Sen kom mamma och hämta mig och då drog vi till stallet, idag kom hovis också, Dusty skötte sig som en prinsessa, så duktig! Sen bestämde vi oss för att ta en liten  promenix på ca 15 min så det gjorde vi inne i ridhuset, de 2 senaste dagarna har hon varit lite dum, hon har inte velat gå in i stallet mm, hon backar och småstegrar sig lite vilket inte är acceptabelt! Och idag när vi skulle gå in i ridhuset så började hon backa lite så men men mamma var jättesnabb med att putta på henne samtidigt som vi smaka och blev lite arga på henne, sen inne i ridhuset skötte hon sig prima verkligen! Hon lyssnar såå bra! Men jag tror att hon vill jobba och få tänka nu asså. Jag tror hon är lite uttråkad :/ så jag började att göra mycket halter och så gjorde jag, jag vet inte riktigt om man kan kalla det övergångar men ungefär, det gjorde jag i alla fall men bara i skritten. Alltså att jag ökade och minskade skritten, när jag gick snabbare så skulle hon det osv, det funkade suuuperbra! Det var längesen vi gjorde det så det var kul! Men hon får ju tänka lite i alla fall! Hon skötte sig suuuperbra!! och när jag kom hem så hade min fina kusin kommit, så kul! Så vi har till till ringat hela eftermiddagen på marieberg med bästa mamma! Och nu ikväll har vi haft spakväll, såå mysigt! Ha det gött!
Bästa tjejen idag <3




RSS 2.0