Mobilbilder

Jag tömde min mobil på bilder i helgen och tänkte dela med mig av några stycken!
 
 
 

Mobilinlägg

Hejsan på er!
Nu sitter jag i soffan och slappar lite, kom hem ifrån stallet för några timmar sen. Jag mockade, packade hö, gjorde vatten och lite annat smått och gott! När jag var klar med det så gick jag en supermysigt promenad med henne! Sen tog jag in henne en stund för att kolla till henne och så borstade jag av henne lite snabbt! Pappa och jag åker ut till stallet om en timma för att tvätta muggen på henne! Hon är såå go! Hon gnäggar åt en när man kommer! Bästa Dusty! <3



TJUGOSJUNDE OKTOBER

Hallå på er! Idag har det varit en sån där superskön dag, en mys-dag helt enkelt! Började med en skön sovmorgon, åt god frukost och piggade på mig helt enkelt, sen satt jag framför datorn en stund samtidigt som jag fixade lite i mitt rum medan mamma och pappa var ute på en promenix. Sen åt vi lunch och efter det så styrde bilen mot våran favorit-tjej, Dusty ♥ Hon är så fantastiskt lycklig att få vara ute alltså, hon lyser av lycka! Man blir så himla glad själv då! Vi ska ju gå 2 x 10 minuter varje dag nu så jag började att gå 10 minuter med henne men vi kom inte så jättelångt innan jag såg en räv på vägen som började springa emot oss så jag tänkte att det är nog bäst att gå hem nu, Dusty är så roligt för hon bryr sig verkligen inte, skönt! När vi vände hem igen så vände räven också men vi fortsatte hemåt, så jag gick lite på gårdsplanen med henne också. Sen när vi skulle gå in i stallet igen för att mysa och borsta så ville hon inte gå in, haha! Hon vill vara ute verkligen!
 
Men vi tog en 10 minuters promenad sen igen, hon är så himla nöjd! Sen fick hon gå in i sin nymockade box och käka massa gott hö! Muggen såg redan böttre ut idag så vi håller verkligen tummarna att det försvinner så snabbt det bara går! När vi var klara i stallet och hade pussat hejdå till Dusty så åkte mamma och jag vidare till IKEA där vi köpte glödlampor, en plastlåda som vi ska Dustys sjuksaker i, en sax som jag ska ha i stallet och lite annat smått och gott! Jag möblerade ju om i mitt rum som jag skrev igår så var var där och kollade på lite grejor som vi ska sätta upp! Imorgon åker jag ut till stallet på fm, kommer kanske upp en mobilblogg, vem vet? ;) Ha det gött!
 

AUTUMN

 

Same love

Hallå där på er där hemma! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra tycker jag! Idag och igår skjutsade mamma ut mig till stallet medans hon skulle göra lite ärenden, så jag var i stallet och fixade, mockade och gjorde allt sånt! Jag och Dusty stog och hade det så himla mysigt! Jag har kliat en massa på henne, vi har gosat och borstat, så himla himla mysigt! Hon älskar verkligen att bli ompysslad! Nu när hon har fått lite mugg av alla bandage som hon har haft så ska vi tvätta varannan dag och idag var det en sån dag så vi tvättade och det ser faktiskt bättre ut, superskönt verkligen!
 
Sen åkte mamma och jag hem igen och åt en supergod middag hemma, och så fick jag för mig att möblera om i rummet lite sådär, så det har jag gjort nu, har lite planer som jag har fått ifrån en bild! Det är några saker som ska läggas till så mamma och jag kanske blir illa tvugna att åka till IKEA, haha! ;) Nä, men jag älskar att fixa sådär, så mysigt! Nu ikväll så har jag även kollat på ett avsnitt av Pretty Little Liars och Ravenswood, men nu tänkte jag gå och sova, godnatt så ses vi imorgon!
Mitt älskade hjärta igår, puss säger hon ♥ Dusty fick ett paket igår, ett innetäcke!
 
 

Mina senaste dagar

Hallå på er! Hoppas att allt är bra! 
Har glömt bort att skriva här på bloggen, så jag går igenom alla dagarna lite snabbt!
 
MÅNDAG
I måndags åkte mamma och jag ut till stallet direkt efter vi slutade jobbet, i dag skulle Dusty ÄNTLIGEN få gå ut i hagen på första gången på 1 månad! Dusty lyste av lycka! Hon var sååå glad! Så hon fick stå där och äta hö medans vi mockade och gjorde maten! Sen fick hon gå in i boxen igen! Hon var så glad! 
TISDAG
I tisdags åkte jag till stallet tillsammans med goaste Sofia! Hon är ju så himla snäll så jag fick skritta ut på Linus, det var såå kul alltså! Såklart så gosade jag med Dusty massor!! <3 och dessutom så gick vi en liten promenad! 
ONSDAG
Igår gosade jag och borstade jag Dusty och hade det supermysigt verkligen! Och Dusty fick stå utan bandage för första gången! Jag fick dessutom rida Linus i ridhuset igen, wow vad kul det var att rida igen alltså! Finaste Linus!
TORSDAG 
Idag rättare sagt! Idag blåste det storm alltså! Så vi gick en snabb promenad, hon skötte sig kanon! Sen borstade vi och gosa! Nu när Dusty har haft bandage på sig så länge så har hon börjat få lite mugg så vi ringde till Anders och frågade vad han tyckte så nu har vi fått lite olika saker att tvätta med!
 Dusty i hagen från i måndags! 

Linus i onsdags! 




 

Funderingar

Jag har funderat länge på hur jag ska göra med bloggen, ska jag förstätta skriva på den här eller ska jag börja på en helt ny? Jag är väldigt sugen på att göra en helt ny, den här bloggen är ju ganska gammal och det känns som att jag har skrivit klart på den här bloggen, jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det är en tanke som har kommit bara, att starta en helt ny och fräsch blogg! Vad tycker ni?
 
 

NITTONDE OKTOBER

Hallå där på er! Tänkte hoppa till kojjs nu men innan jag ska göra det så tänkte jag berätta lite om min dag idag! Började med att ha en suuuperskön sovmorgon till kl 10 (!!) och så låg jag och drog mig i sängen, finns det nåt härligare? haha! I alla fall så käkade jag lite frulle och sen satte jag mig vid datorn för att fixa lite. Sen åkte mamma och jag till stallet! Dusty fick gå ut för första gånen på 2 veckor (!!!!), älskade hjärtat! Hon lös av lycka, hon tyckte det var så himla kul! Hon fick stå och äta gräs längelänge, gosan! Sen gick vi in igen och då borstade jag och gosa med henne! Sen bytte vi även bandaget och det såg bra ut, skönt! Ingen feber och ingen hälta! Sen fick Dusty gå in i sin nymockade box och dessutom la vi in lite nytt spån och självklart så rullar hon sig, hon är för go när hon gör det! Men vi hörs imorgon! Ha det gött!
 


 
 

JAG SAKNAR DET HÄR

Gud vad jag saknar att rida den här fantasktiskt underbara ponnyn ♥
 
 

Aloha friday

Hallå där på er alla som sitter bakom datorskärmen! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra, det är äntligen fredag och helg, så galet gött! Det har varit en lugn dag på granngården idag, men det funkar ju det med! När jag slutade så kom Ninni och Lisen och hämtade upp mig och då styrde vi bilen mot stallet! Dusty är ju för go alltså, jag stog och borstade henne längelänge och mös! Så mysigt! Jag mockade extra ordentligt idag också, en fredags-mockning, haha! ;) Innan vi åkte hem så fick hon massa godisar, gosan! nu ska jag hoppa i säng, är så himla trött! Sov så gott! 
 
 

My day

Hallå på er! 
Just nu så praktiserar jag på granngården så där har jag varit halva dagen, idag var det lite extra kul! Det kom massor med varor, blandannat lite täcken! Man blir ju helt klart sugen på alla ridsaker om man säger så! Speciellt täckena och alla produkter, haha! När jag åkte till granngården och när jag skulle hem igen så regnade det och jag hade på mig så mycket kläder, 1 dunjacka, 1 tjock fleece och en kortärmad. Jag var helt svett när jag kom fram och hem alltså, men en kul dag på jobbet! När jag kom hem så slängde jag mig i soffan för jag var så trött! Sen åkte mamma och jag till våran favorit, Dusty! Jag borstade och mös med henne, bästa tjejen! Och så mockade vi ju och allt sånt såklart! Nu ska jag nog och lägga mig faktiskt så jag kommer upp imorgon innan det är helg igen! Ha det bra! Kram 



EN LITEN OMSTART

Hej på er!
Jag och mina bästavän Cajsa har bestämt oss för att starta om på nytt lite på våra egna bloggar. Vi kände att vi inte hade så mycket tid över att blogga och då kände jag mig jättedum mot Cajsa eftersom jag aldrig skrev någonting så det är anledningen till att vi ska blogga lite varförsig nu en stund framöver! + att det var en lite läskig sak i skolan, men om en stund så kommer vi självklart börja blogga igen! Så om jag inte skulle blogga på några dagar här så känner jag mig inte så dum liksom, jag tror ni förstår! haha! 
Jag tror de flesta vet lite om mig om ni har läst bloggen innan, men jag heter ju Amanda då och har fyllt 15 år och är ägare till min underbara ponny Little Dusty Wind, Dusty ♥ Dusty är ett Connemara sto och hon är född 2001 alltså är hon 12 år. Just nu så är Dusty skadad, Ni kan läsa hela olägget om vad som har hänt HÄRVi håller verkligen tummarna att hon blir bättre! (Vi tog bort suturerna idag (stygnen) och såret var helt torrt, ingen feber och helt ohalt, sååå skönt! Håll tummarna!) Hoppas att ni kommer stanna här!
Jag ska uppdatera så mycket jag kan, tror det kommer komma upp en hel del mobilbloggar! 
 
 

Hallå igen!

Hallå på er!
Om det är några kvar som koller här! ;) Jag kommer nog börja blogga här igen,Cajsa och jag har ingen tid att blogga egentligen så det har blivit lite dåligt på den andra bloggen men då tänkte jag att om jag vill skriva ett litet inlägg så kan jag ju göra det här! Så välkomna tillbaka hit! :D
 
 

RSS 2.0