LÄGERSKOLA

Hallå på er! 
Hoppas allt är bra! Förlåt om jag har uppdaterat lite dåligt men jag har varit på lägerskola med min nya klass, såå kul! Alla är verkligen härliga så det känns super! Men nu är jag på väg hem igen, jag har planerat att slänga mig i soffan och kolla på dressyr VM! 


VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan + Ut/Promenad
Tisdag: Vila
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Markarbete
Fredag: Banan
Lördag: Longera/Promenad
Söndag: Uteritt
 

MONEY ON MY MIND

Hallå på er!
Min dag har bestått av att jag har städat mitt rum och vikt om lite kläder i min garderod så jag får lite bättre ordning, sen lagade jag mat till stora familjen. När mamma och jag hade käkat klart så åkte vi vidare till stallet där vi skulle prova ännu en till sadel som också låg bra på henne, men vi fortsätter kolla lite! I alla fall så borstade vi Dusty och gosade massor, sen gick vi ut på en promenad, hon var sådär himla mysig idag, lugn och harmonisk som hon alltid är, såå mysig ♥ Sen åkte vi hem igen och jag satte mig och räknade lite matte som jag inte har gjort på några månader, kära någon var ringrostig man blir alltså, haha.. Nu ska jag ta en dusch innan jag går och lägger mig, vi hörs imorgon! 
 

LIFE SUPPORT

Hallåå!
I förmiddags kom det förbi en tjej med en sadel som vi ska få låna nu i några dagar, så himla snällt! Vi testade att lägga på den lite snabbt när hon var där och den låg faktiskt väldigt bra! Maria och jag hade bestämt att vi skulle skritta ut idag så det gjorde vi, grejen var att jag blev så sugen att rida i sadeln redan idag, så jag gjorde det! Den låg faktiskt väldigt bra, ska prova att rida lite mer i den men det som var så underbart var att Dusty var så himla avspänd i sina gångarter, hon var så himla härlig! Min fina prinsessa ♥
 

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT

Heej på er!
Idag var det träning för Lollo som blev en blandad kompott, jag red inte bra idag tyvärr och Dusty var spänd och pigg, det blev inte så bra kombo, ibland var hon jättejättefin verkligen men vi måste ta oss över många jobbiga trösklar för att bli starkare och dom trösklarna är verkligen jobbiga, Dusty tycker det är jobbigt, jag tycker det är jobbigt osv. Det som Dusty tycker är jobbigt är just att jag kommer åt henne och det blir jobbigt helt enkelt men det som jag tycker är jobbigt är att Dusty då blir spänd och då kommer jag inte till ridning, hon blir stum i munnen och det blir knasigt.. I början idag i traven för Lollo kändes hon jättefin och gjorde kanonfina skänkelvikningar! Gaah, jag blir tokig på att det ska vara så himla svårt ibland. Finaste bästa Dusty som kämpar så, mitt hjärta ♥
 

WHAT IF

Hej på er!
Vad kul att det är fler och fler som tittar in här igen, ska försöka starta upp bloggen lite mer nu efter en längre semester som den har haft! Ni får jättegärna komma med förslag om vad ni vill läsa, inlägg mm, då blir jag jätteglad! I alla fall så red jag ett pass på Dusty i ridhuset, dock var det träning i ridhuset så det var ganska många hästar, hon kändes fin till en början i skritten, gjorde lite skänkelvikningar, ställde/böjde mm, hon var jättefin precis innan jag skulle börja trava, då kändes hon väldigt ärlig i munnen! Sen när jag börjar trava kändes hon också fin i en början men sen varvade hon upp lite och började gnaga på bettet, när jag skulle fatta galopp gjorde hon en väldigt stor grej utav det hela men då skrittade vi en stund och försökte sen igen för att varva ner lite, när vi galopperade var hon fin stundtals men uppåt och spänd men imorgon är det träning så då ska kör vi på't igen! Det kan inte alltid gå bra, gosan ♥
 

SOLDIER IN THE CITY

Halli hallå på er!
Dagen började i skolan där vi kör på med massor med samarbetsövningar och namnlekar för att lära känna varandra mer och det är faktiskt väldigt kul, klassen känns väldigt bra! Sen tog jag bussen hem och landade i soffan en kortis innan mamma och jag åkte till bästa Dusty ♥ Idag tog vi en promenix som gick hur bra som helst, hon sköter sig verkligen så bra! Tyvärr hade vi inte så mycket tid för att vi skulle åka vidare till en sommarfest som vi brukar ha i klubben, suupermysigt var det! Men i alla fall så kratsade jag hovarna på Dusty, smörjde henne lite och sprayade på lite flugspray, sen gosade vi lite också! På sommarfesten träffades många ifrån klubben och körde brännboll, suuperkul! Sen grillade vi korv med bröd och fikade tillsammans!
 

SEGERSJÖDAGARNA 2014

Vet ni vad jag såg nu, att Segersjödagarna är tillbaka här i vårt län. Såå kul! Jag har hört lite från olika håll att det ska starta upp igen efter några års uppehåll och nu är det klart, helgen 19-21 september får ni boka in för att se på hoppning och internationell fälttävlan! Såå fräckt. För mer info kan ni klicka HÄR

PÅ ANDRA SIDAN

Hallå på er!
Idag när jag kom hem från skolan så åkte mamma och jag till Möllero Ridsport som har jättefina saker, första gången jag är där och det kommer definitivt bli fler gånger! Vi kollade lite på allt möjligt, jag är ju tokig i alla schabrak och det finns så snygga outfits där alltså. Men i alla fall så kollade vi lite på sadlar och lånade hem en som vi ska prova, sen åkte vi hem med ett galoppschampo som jag har velat testa såå länge och sen ett pälsglans som luktade godis från Dreamcoat som jag testade direkt när jag kom till stallet i Dustys svans, pälsglanset var så fantastiskt bra, det var inte alls kladdigt eller så, lätt att använda och väldigt drygt, ett spru om man säger räckte till hela framsidan av svansen, kanon!
 
Sen i alla fall så åkte vi till vårt hjärta ♥Idag skulle hon vila men fick mycker ompyssling med gos och borstning samtidigt som hon stog med back on track täckte och skydd, skönt! Vi älskar verkligen sånna här dagar, bara mysa, såå gosigt! Sen fick hon gå in i sin nymockade box med massa gott hö och kraft!
 

RIDBYXA TEMPO JH COLLECTION

När mamma och jag var på Hööks för någon vecka sedan så sprang vi på dom här ridbyxorna som vi tyckte var väldigt snygga! Det var mycket fina detaljer på byxorna med fickorna ibak och sen har mamma och jag en speciell kärlek till prinsesskronor, det är såå fint! Sen att det var så mycket stretch i gynnar ju bara oss ryttare, det behövs. Jag ger en tumme upp för dom här! Ni hittar dom HÄRför 699 :-. 
 

TIMMEN ÄR SLAGEN

Hallihallå!
Hoppas läget är bra med er och att vissa av er inte är för trötta efter första skoldagen, jag var halvt död när jag kom hem, såå trött! Satt i soffan hela tiden, så gött. Sen åkte pappa och jag till min prinsessa och red ut en sväng på henne, det gick jättejättebra! Hon skötte sig såå bra, jobbade henne lite också och hon kändes riktigt fin och mjuk! Travade två längor också och hon kändes fin!! Såå kul! 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Uteritt
Tisdag: Vila
Onsdag: Promenad 
Torsdag: Banan 
Fredag: Dressyrträning
Lördag: Banan + Ut
Söndag: Promenad 
 

IT WAS ALWAYS YOU

Heeej på er!
Jag är jättetrött just nu så jag ska hoppa i säng men jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg om dagen! Den började tillsammans med min bästa mamma på marieberg, vi hade det så mysigt! Vi fick med oss lite fynd hem! Sen åkte vi till min favorit där vi började med att ta in alla hästar eftersom det regnade så, sen städade mamma och jag lite, sopade, krattade mm. Sen var det dags för ett pass i ridhuset, hon kändes jättefin idag och jag tror att jag fick tag på henne en del, hoppas jag! 
 

PARADISE

Hallåå! Denna dag har gått i ett, har hunnit med massor idag!
Dagen började på bästa sätt hos min prinsessa i stallet! Idag stog tömkörning på schemat så det gjorde vi, men innan så var det mycket klia och borsta, såå mysigt! Det gick bra när jag tömkörde! Jag är nöjd. Vi tömkörde inte så länge men det vi tränade på var lite halter mm. Hon lyssnade väldigt bra! Sen är jag lite dålig på att ha henne rak på yttertömmen om man säger, så hon flyter ut mot väggen, jag vill gärna ha henne innanför spåret så det får jag träna vidare på och timea in lite bättre! 
 
Sen var det snabbt hem för då skulle vi åka och bowla hela familjen, det var supermysigt! När vi var klara så åkte vi till stan och fikade också + att vi gick och kollade i några affärer. Supermysigt, jag drack en jättegod hallonsmoothie. Nu ikväll har jag varit med mina kära vänner, vi lagade tacos och hade det allmänt mysigt!
 

SO MUCH LOVE

Heej på er!
Idag red jag ett sååå himla bra joggingpass på Dusty, hon var såå galet fin! Jag joggade henne i alla gångarter, ställde böjde och gjorde lite skänkelvikningar i skritten, jag har inget att klaga på, allt var så klockrent och hon var så mjuk, skänkelvikningarna flöt på såå bra! Ååå, jag har väntat efter dom här passen! I galoppen var hon också såå himla fin, så harmonisk lugn och samlad. Jag red lite förvänd galopp eftersom hon kändes så fin men jag var nog så exalterad så jag slutade rida lite så hon bytte i fram men jag saktade av direkt och fattade förvänd galopp som vi tränade på i fredags för Lollo, då gick det inte alls men jag tror hon fick en liten 'Aha' under träningen då så idag gick det på första försöket, kanonbra! Sen när jag travade av så trampade hon på jättefint i traven, jag älskar sånna här pass, hon var så mjuk och hade ett sånt sug i bettet!
Mitt hjärta ♥
 

DUSTY VAR SÅÅ FIN IDAG!




NYSHOPPAT PÅ HÖÖKS

Igår svängde pappa och jag förbi Hööks innan han släppte av mig vid stallet, vi fick höra att Hööks reade ut deras Spooks pikéer och huvtröjor, jag har kollat jättelänge på pikéera för jag tycker om dom så mycket men priset har varit lite saftigt men nu när det var halva priset så köpte vi en tröja till mig och en till mamma, så vi kommer matcha så snyggt i båda färgerna! Sen köpte jag två svampar också som går åt. Det roliga var att mamma vart så sugen att åka och kolla på Hööks så vi åkte dit på kvällen igen sen, haha. Då hängde ett par lila benlindor med hem, jag tyckte om färgen så mycket så nu måste jag hitta ett matchande schabrak till lindorna, kul! 
 

WAKE ME UP

Hallå på er! Hoppas läget är bra, jag mår hur bra som helst!
Denna dag har varit perfekt. Jag åkte till stallet på förmiddagen och skrattade med Maria hela dagen, såå kul! Idag skrittade jag ut Dusty en sväng med sällskap av Maria & Folke, det var verkligen så mysigt. Dusty skötte sig jättebra, jag jobbade henne i skritt en kortis men på den lilla stunden kändes hon väldigt ärlig i munnen, framme för skänkeln och jättefin! Sen travade vi en kortis och hon var mjuk! Så det kändes jättebra på den lilla biten, min fina prinsessa ♥
 
Sen skrittade vi tillbaka till stallet fixade iordning dom och sen ut i hagen där vi också flyttade lite staket så att dom skulle få lite mer bete, sen gick vi och käka! Ute i stallet igen så fyllde vi på vatten i hagarna + att vi skurade hinkarna och lite sånt, bytte även vatten i boxen samt att jag la in lite hö till henne eftersom hon står inne inatt för sällskap till Folke som drar till SM imorgon, såå fräckt! Idag har vi också städat hyllor, packat, torkat saker, smörjt och massa mer, jag totalt älskar sånna här dagar så gärna mer sånna här, såå underbart! 
 

DRESSYRTRÄNING FÖR LOLLO


SMÖRJNING




VECKANS SCHEMA

Måndag: Promenad
Tisdag: Vila 
Onsdag: Ut
Torsdag: Markarnete
Fredag: Tömköra?
Lördag: Banan
Söndag:Promenad
 

LIKE I CAN

Heeej på er! Idag har mamma och jag suttit och kollat på DM halva dagen, såå kul att komma ut på tävling igen och träffa alla otroligt mysiga kompisar och se så fina ponnysar och hästar. Det var ett tag sedan nu! Sen åkte vi hem igen och landade lite, sen drog jag till stallet där jag började med att torka av Dustys foderlådor och sen lindade jag ihop massor med lindor + att jag satte på en tvätt också, ska fortsätta torka av Dustys lådor imorgon + att jag ska mocka hagen, lite planering får ni nu också, haha!
 
Men i alla fall så hade Maria och jag planerat att hoppa lite idag, så vi la fram cavalettibommar, galoppbommar, småhinder och en studs. Vi har inte hoppat på ett år, så det var verkligen premiär idag, Dusty tycker ju det är så fruktansvärt kul! Jag började jogga henne lite i alla gångarter men hon kändes lite seg i kroppen, men när vi började trava över cavalettibommarna var hon jättefin vissa gånger! Sen hoppade vi en långsida med två hinder, hon tyckte det var jättekul! Första gångerna gick mindre bra, dels så är vi ringrostiga men nu är jag ändå där igen och ska fibbla till det när hon sköter det där så bra själv! När jag inte störde henne så hoppade hon jättefint, sååå himla himla kul! Vi hoppade varken länge eller mycket men hellre det, vi tar det lugnt i och med att det var så längesedan!
 

LOLLO TRÄNING

Halli hallå! Hoppas läget är bra!
Här hemma rullar allting på! Jag har spenderat mina två senaste dagar i stallet, igår stog jag och skrubbade halva Dustys box och sedan målade jag en vägg också + att jag och Maria åkte till Eskilstuna, Sanna Nilssons Dressyrcenter, helt galet vilken anläggning alltså, såå fint! I alla fall så shoppade vi! Jag hittade ett Vintertäcke från Bucas, 300g för endast 199 kr, en marinblå huva med guldkant från GlenGordon för 49 kr, sånna kap alltså, så nöjd! Och idag har jag skurat andra halvan av boxen och målat lite till, det blir så tjusigt och framförallt rent! 
 
Och idag har vi tränat, alltså jag älskar Lollo! Hon är bara såå bra! Och Dusty var bara såå himla fin idag! Redan från början så kändes hon väldigt igenom och lösgjord, lyssnade bra och var med på noterna direkt, kvick och lyssnade jättebra somsagt! Vi red skänkelvikningar i traven, övergångar, svaga bakdelsvändningar så att hon tog alla hjälper och sen i galoppen är hon såå fin! Hon får en helt annan kvalité på gångarterna, jättefin i galoppen! Sen när sista varvet i trav, då släppte hon verkligen, såå fin! Dock om man kollar på bilderna så ser hon lite kort ut i formen på vissa, vi har fått upp henne mycket mer i bogarna så jag vet inte om det är jag som är ovan att se henne så för känslan var magisk, sååå fin! 
Alla bilder från idag, finaste prinsessan♥
 
 

SLÅ MIG HÅRT I ANSIKTET

Heej på er! Hoppas läget är bra!
Idag åkte mamma och jag ut till stallet och fixa. Jag tog en promenad med min prinsessa, vi gick i 20-25 minuter ute i solen, så mysigt och hon skötte sig såå bra! När vi gick in i stallet sen så spraya vi lite flugspray, på med helosan och lite sånt, borsta, klia och sen fick hennes man en genomkörare av mamma! Sen åkte vi och kollade på Jonnas fina pålle, såå himla fin är den! 
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan
Tisdag: Ridhus
Onsdag: Promenad
Torsdag: Jogga på banan
Fredag: Dressyrträning
Lördag: Skritta ut 
Söndag: Vila
Såhär ser veckan ut för mig och Dusty, vi taggar suupermycket till träningen för Lollo! Hon är grym!
 

THANK YOU

Helluu! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra!
Igår åkte mamma och jag ut till stallet efter lunch för att kolla på Mattias Janssonträningar som har varit i stallet nu i två dagar, såå kul! Sen i alla fall så red jag mitt älskade hjärta idag igen efter en vecka, jag red barbacka och lösgjorde henne mest i skritt och trav. Hon kändes riktigt fin faktiskt, när jag började kräva lite mer i traven så blev det lite jobbigt men då ger hon sig sen! Idag red jag i ridhuset i alla gångarter, i skritten var hon lite seg men fin när jag flyttade henne för skänkeln, gjorde skänkelvikningar och flyttade in rumpan, riktigt bra!
 
Sen i traven så travade jag bara om man säger i början för att hitta takten och allt sånt, sen kom Maria in i ridhuset och hjälpte mig lite med några ynka ord och när jag tänker på det så blir det såå bra, det är bara att komma ihåg det också, haha. Maria är verkligen så bra! Sen efter någon minut, då var Dusty så fruktansvärt fin alltså, vi travade på rosa små moln, så fin var hon i traven och så mjuk i munnen, hon verkligen bärde sig själv, helt fantastisk känsla! Sen i galoppen, vänster varv var hon också helt magisk, såå himla himla fin! I höger varv tar hon inte riktigt ytterskänkeln och jag kommer inte till ridning alls så det vart lite mindre bra men jag är så nöjd! Bästa Dusty ♥När jag kom hem hoppade jag in i duchen, sen kom några kompisar hem till oss och käka lite, såå mysigt!
 

GERANIMO

Hallå på er! Sorry om jag inte har bloggat men jag har varit på Gotland i en hel vecka med min fina familj och familjen Sunvisson, såå mysigt har vi haft det! Jag har alltså inte haft så bra internet så att jag har kunnat blogga tyvärr, men nu är jag hemma igen och kan uppdatera lite bättre! Vi har haft en mysig vecka, inte den fräschaste stugan men mysigt! Vi var inne i visby varje kväll, åt glass, god mat och var på riddrspel, blandannat. Mycket sol och bad, nu när vi kom hem igen och spenderade förra natten i Stockholm så har vi shoppat i Barkeky och på Hollister, en bra vecka helt enkelt men nu vill jag förbli hemma med min älskade Dusty som jag har saknat såå himla mycket ♥
 

RSS 2.0