VECKANS SCHEMA

Måndag: Ut, galoppera på gärdet 
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Ut + Ridhus 
Torsdag: Vila 
Fredag: Ut + Ridhus - US möte 
Lördag: Markarbete 
Söndag: Promenad 
finaste älskade hjärtat 
 

BÄST JUST NU

 


 



MY SILVER LINING

Heeej på er!
Hoppas er dag har varit toppen, min dag har varit supermysig! Den började med en go sovmorgon och sen satte jag mig och kollade på familjen annorlunda samtidigt som jag åt frukost som bestod av två mackor och bananskivor, supergott! Familjen annorlunda må vara ett av de bästa programmen tycker jag personligen, så himla roligt, haha! I alla fall så åt jag lunch och därefter åkte jag till min finaste tjej och red ett joggingpass i ridhuset som gick suuperbra!! Hon var kanonfin och mjuk i formen, jag red verkligen idag och då blir hon jättefin, bästa bästa Dusty♥♥♥ Sen när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, jag och min mor åkte till Ica och köpte lite godis haha och så käkade vi mat samtidigt som vi kollade på finalen av Största Äventyret. Just nu har jag kollat på masa youtubers och ska byta lakan i sängen innan ja går och lägger mig. Imorgon ska Dusty och jag ha en mysdag bestående av en promenad och gos! Sen åker mamma och jag på dressyrmöte med klubben på kvällen så det blir strålande! Ha en bra helg hörreni! 
 

SHE'S OK, AND NOW I'M FINE

Hej på er! Hoppas det är bra med er allihopa, med mig är det jättebra!
Det är så himla skönt för jag har inget plugg på hela helgen, såå galet skönt! Jag kan bara sitta hemma och slappa och åka till mitt hjärta, såå skönt! Jag ska nog kanske börja möblera mitt rum som jag har planerat under en längre tid nu, jag har en bild om hur jag vill att det ska se ut så jag hoppas att det kommer bli bra! 
 
Idag ska jag rida i ridhuset med Dusty och sen skritta ut en sväng, vi tränade för Lollo igår och Dusty har känts lite tom i vänster bog om man säger och då hänger hon sig lite på höger tygel så vi ville få igenom det och vi fick det tillslut, då släpper hon till ett snäpp till i formen och det är det vi vill! Det satt lite långt inne men vi fick igenom det bra så det kändes skönt! Dusty var hur nöjd som helst efter träningen, mitt finaste hjärta! 
 
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag:Ridhus
Tisdag: Vila 
Onsdag: Ut 
Torsdag: Ridhus 
Fredag: Dressyrträning
Lördag: Ridhus + Ut 
Söndag: Promenad 
 
 
 
 

TUNGA MOLN

Hejsan!
Idag gick jag upp skaplig tid faktiskt, jag hade planerat att åka ut till min prinsessa på förmiddagen och så blev det! Jag åkte ut innan lunch och gjorde iordning henne för ett lugnt joggingpass i ridhuset, jag började att skritta fram och sedan jobba henne, hon var kanonfin verkligen! Jag ställde/böjde på henne mycket för att få henne mjuk i sidorna och i kroppen sen började jag trava igång henne, superfin var hon! Jättemjuk och fin!
 
Hon hade en jättefin jämn takt i traven, hon skummade rejält i munnen också, ett superbra pass! Sen bar det hem efterom min moster var på besök, såå mysigt! Vi åt jättegod lunch och sen satte jag mig och pluggade en kortis, sen drog vi till marieberg en sväng för snabbshopping och för att hämta brorsan, sen väntade årsmöte med klubben! Nu har jag pluggat lite igen och lyssnar på Oskar Linnros, bästa alltså. 
 

FIRESTONE

Hallå där på er!
Hoppas läget är bra med er, med mig är läget kanon! Den här em/kvällen skulle spenderas framför  skolböckerna men jag har suttit och snapchatat med min fina vän och skickat massa galna videosar, så roligt alltså, haha! Men det var ett tag sedan som jag skrev här, precis som jag sa, när skolan drar igång så blir det så mycket plugg, dom körde full fräs från början med matteprov och historieprov. Nästa vecka är det kommunikationsprov och engelskaprov, yeey! 

Träningen med Dusty i tisdags gick huuur bra som helst! Dusty var verkligen såå himla fin! Vi red skänkelvikningar, öppnor, förvänd galopp och massor däremellan, hon var så mjuk och fin verkligen! Jag skulle kunnat rida hur länge som helst! Såå nöjd! I onsdags red vi ut en sväng runt brevlådan och sen på kvällen blev Dusty vaccinerad, idag var tanken att rida i ridhuset en sväng och sen skritta av henne runt brevlådan men ridhuset var bokat så vi hann tyvärr inte men det gick bra ändå, vi red på olika ställen i 45 min så det gick lysande i skritt och lite trav också, hon var visserligen pigg men glad, hjärtat!
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ut, Hovis kommer
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Ut, Vaccination 
Torsdag: Vila
Fredag: Ut + Ridhus 
Lördag: Markarbete + Hoppa 
Söndag: Ut + Ridhus 
 
 

LOLLO TRÄNING & MATTIAS JANSSON TRÄNING

I fredags red jag en väldigt bra träning för Lollo, hon är verkligen såå bra! Ibörjan fick jag sitta med tummarna ovanför varandra för att jag inte ska sitta och korregera från handen utan att hon ska släppa igenom i ryggen med hjälp av att jag rider med sätet, hon blir så fin sen! Vi red skänkelvikningar, mycket galopp och galoppfattningar, förvänd galopp och galoppserpentiner faktiskt! Hon var suuperduktig finaste hjärtat! Sen när vi travade på volten, hon var såå fin! så fin! Jag är såå nöjd! Jag har precis avslutat en lång och superroligt konversation med min fina kusin! Idag har jag också ridit för Mattias Jansson, jag fick hoppa in istället för en tjej, jättekul att få rida för honom! Jag tyckte det gick helt okej, Vi red mycket på volt där vi ville ha henne kvick för hjälpen och att hon skulle ta i mer ibak samt bli mer aktiv, vi red några skänkelvikningar och mellan skänkelvikningarna var hon sååå fin!! I galoppen var det jobbigt tyckte hon, hon blev lite stark eftersom vi red i ett ganska friskt tempo men dom gångerna vi fick igenom henne var hon fin! Hon var jättefin när jag travade av henne sen! Imorgon kommer hovlagaren kl 9 så vi tar en skrittur ut imorgon på morgonen innan han kommer! 
 

FIND YOU - ACOUSTIC - ZEDD

Heej på er!
Hoppas läget är bra och att inte allt för många av er som tittar förbi här är för trötta, för min del så började skolan, mycket blandade känslor! Såå himla kul att träffa alla igen, alla goa kompisar och lärare, men det som var minder bra är att vi kommer ha så mycket prov och läxor nu i vår känns det som, vi hade det relativt lugnt på höstterminen men vi kämpar på! Såå kul att träffa alla! Just nu sitter jag i min säng i min nya fina pyjamas som jag fick av min Elisabeth i julklapp ♥ med en knut i håret och lyssnar på mina favvolåtar för stunden innan jag ska gå och lägga mig. Idag har sadeldoktorn varit i stallet också så vi har fått hjälp med vår sadel (!!!) Såå skönt att ha den kollad och att allt sitter rätt på plats! Han justerade sadeln lite och vilken skillnad! Vi längre mina läder lite också och det blev en helt annan känsla!! Så kul! Jag är så exalterad! Vi passade på att investera ett par nya stigläder eftersom vi har haft våra i snart 4 år, dem vi käpte nu har väldigt slitstarka och bra så det blir prima!
 
Sen hörde vi rykten om att Hööks-rean startade idag så mamma och jag tog en sväng dig och fyndade, mamma fyndade en jättesnygg väst och fleece, jag fyndade ett träns till Dusty, ett par nya ridbyxor och en fleece. Supernöjda! Och Dusty var så himla duktig idag på sadelutprovningen, jag hoppade upp och ner några gånger och red, hon skötte sig kanon! Imorgon är det äntligen träning igen för Lollo, såå kul! Sen är det raka vägen till stan för US möte med klubben, so exited! 
 

DESIGN

Jag sitter och lurar på vad jag ska göra med bloggen, jag känner att det nya året har gjort så att jag fått motivationen tillbaka att skriva, det som jag inte riktigt kan svara på i nuläget är hur det kommer bli när skolan börjar och alla prov, jag som person vill gärna ha väldigt bra koll i skolan så jag lägger i alla fall en timme varje dag på plugg så jag blir väldigt trött och hinner inte riktigt och då blir skrivandet lite i uppehåll, men jag ska göra så bra jag kan! I alla fall så måste jag byta design snart för en ny design lyser ny motivation så det ska fixas av ingen mindre än min kära bror, han tog studenten nu i somras och håller på och redigerar reklamfilmer till företag mm. Han är grymt duktig! Så vi ska klåpa ihop någonting hoppas jag! Men jag tycker om min design väldigt mycket så jag tror det blir något liknande! 
 

HERO

Hallå!
Idag ska Dusty och jag ha en mysdag med promenad och mycket gos, bilen styrs snart mot stallet! Jag har slappat hela dagen och inte gjort någon speciellt egentligen, slappat helt enkelt! Min klubbkamrat har varit och tävlat idag och det gick strålande bra, såå kul! Grattis Eila! Jag ska sätta mig ikväll och planera lite tävlingar tänkte jag, ha det gött! 
 

CAN'T STOP LOVING YOU

Idag har jag ridigt ett såå bra ridpass på Dusty, hon var superfin verkligen! När jag kom in i ridhuset var det några som skulle hoppa idag igen, rackarns tänkte jag men dom var så himla snälla så dom väntade att hoppa tills jag var klar, såå snällt! Jag började att ställa/böja henne i både nacken och bålen, gjorde en bakdelsvändning åt båda hållen också, hon var väldigt fin men lite seg bara. När jag började trava igång henne var hon lite, inte seg men aa, svårt att förklara, jag piggade på henne med snabba små hjälper och varierade steglängden jättemycket och hon blri så fin! Därefter red jag några skänkelvikningar, dock var jag nog lite lite slarvig med dom så det tar jag på mig! Galoppfattningarna var jättebra och hon var hur fin som helst i galoppen, väldigt balanserad och man kände hur hon verkligen galopperade igenom hela kroppen, jag galopperade innanför fyrkantspåret varv på varv i både höger och vänster varv, sedan fattade jag ny galopp och samlade henne och hon var sååå fin! Hon lyssnade hur bra som helst, jag flyttade in rumpen som lite tagen bakdel och hjälp vad hon satte sig på rumpen, jätteduktig var hon! Hon bara gjorde utan att liksom sakta av eller så, hjärtat! Sedan red jag en förvänd galopp i båda varven och sedan travade jag av henne, suuuperfin! Båda var jättenöjda! 
Mitt hjärta efter ridpasset idag ♥ Vi båda var trötta! 
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus 
Tisdag: Promenad 
Onsdag: Ut
Torsdag: Sadelutprovning
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ut 
Söndag: Vila 
 

UNDERBARA LOV

Tjabba!
Dagarna går i ett nu verkligen och snart är lovet slut, åå.Det här lovet har verkligen varit välbehövligt och har varit så grymt bra! Men än är det inte slut så nu tar vi vara på de sista dagarna! Dusty och jag red ett joggingpass i rudhuset, jag la fram lite bommar som vi travade över men samtidigt som jag red var det några som skulle hoppa så få kände jag att nä, det blir så svårt att rida och jag skulle vara väldigt mycket ivägen så jag joggade henne lite idag bara men vi fortsätter med den joggingen imorgon! Jag skrittade av henne ute på vägen och det var så soligt och fint så jag var tvungen att knäppa några fina kort på min prinsessa!
 
Pappa och jag mös till det med en smarrig middag igårkväll också! 

BUCKETLIST FOR 2015

 

WHAT YOU KNOW

Idag har varit en sån bra dag, jag tog världens sovmorgon och bara slappade i sängen med min flashiga macbook. Efter lunch åkte jag och mamma mot stan till två affärer för att kika lite, fick med mig ett yankee candle ljus hem som var på rean, toppen! Sedan styrde vi bilen mot stallet, bästa stället! Idag hade min prinsessa vilodag, det var hon värd! Mamma och jag friserade henne lite, vi klippte manen, kronranden och hovskägget, hon tycker det är så himla mysigt så hon står nästan och sover, min fina! Lite spontant också frågade Maria mig om jag ville hänga med på bio ikväll och självklart! Så jag har hängt i biosalongen med min knäppis halva natten, så mysigt! Men innan jag var på bion så måste jag bara berätta, jag har kört bil för första gången idag! Det var sååå kul! Jag är helt lyrisk! Så kul! Godnatt på er! 
 

2015

Tjabbaa!
Gott nytt år på er allihopa, hoppas att ni hade en fet kväll igår, det hade jag! Jag firade tillsammans med mina fina vänner, så kul! Första kapitlet av 365 stycken har börjat, jag har bestämt mig för att det här ska bli ett bra år. Ingen ska få köra över mig igen, jag har lärt mig så mycket förra året så det här året ska bli bra! Igår inledde jag året med ett väldigt bra ridpass på min bästa Dusty, hon börjar bli så fin nu! Just igår så var vi båda lite loja så vi red inte så mycket förvänd galopp men hon var jättefin! 
 

RSS 2.0