GÖTRBORG






WWW,WARNMARKS.BLOGG.SE

En blogg som jag verkligen tycker ni ska kika in är www.warnmarks.blogg.se, Karin som hon heter är en så himla mysig person som har en jättefin häst och skriver bra inlägg blandat med jätteroliga videosar som hon lägger upp. Jag tycker ni ska kolla inte bloggen lite extra nu under veckan och helgen eftersom hon jobbar på Göteborg Horse Show och på bloggen delar hon med sig med jättefina bilder mm, superkul tycker jag! Kika in hennes blogg! 
 
 

WHAT WOULD I DO WITHOUT YOUR SMART MOUTH

Hallå på er! Hoppas ni har haft det gött idag! Efter skolan åkte mamma och jag direkt till Dusty, hon stod och väntade på oss i hagen med öronen framåt! Gosisen! Mamma gick in i stallet och fixade iordning allting som skulle göras, täck bästa mamma, såå himla snällt!! Vad skulle man göra utan sin mamma? Medan mamma gjorde det så gick jag en promenad med Dusty ute, hon skötte sig sååå himla bra! Hon är verkligen så go när hon går med mulen i ryggen och letar efter godis, det är lycka rakt igenom alltså, man blir så glad när hon vill vara nära! Sen gick vi in i stallet för att gosa, jag spolade av hovarna, borstade benen och kratsade hovarna! Sen fick hon gå in i sin nymockade box med gott i krubban och gott hö! Mamma och jag var tvugna att åka rätt så fort sen eftersom vi skulle på utvecklingssamtal på skolan som också gick jättebra, skönt! Nu sitter jag och lyssnar på min favoritlåt för tillfället, tycker den är såå bra och texten är väldigt bra! Men nu ska jag sätta på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, det är så spännande nu ju! Ha det gött! 

MY HEADS UNDER WATHER, BUT I'M BREATHING FINE

Tjaa på er!
Hoppas läget med er är bra! Med mig är det bara bra, är bara väldigt trött
efter tidig uppgång till skolan. De två sista lektionerna var jag såå trött alltså, haha! När jag kom hem satte jag mig i soffan och mixade ihop en smoothie som jag satt och drack, smaskit var det måste jag säga! Sen åkte pappa och jag till stallet, idag firar Dusty och jag tre år tillsammans, tre år som hästägare till världens bästa och finaste ponny, min prinsessa ♥ Hon är verkligen lycka för mig, när jag kommer till henne idag och ska hämta henne så öser hon pussar på mig och vill att jag ska klia henne och vill bara gosa, det är glädje rakt igenom verkligen, så äkta liksom. När jag gick med henne gick hon med mulen mot min hand, arm och rygg, goos! När vi kom in hade vi pusskalas, jag spolade av hennes hovar + att jag borstade henne! Sen var det dags för häst nummer 2, Alpeen!! Han hade gjort en snygg lerinpackning som var välgjord! När var redo att gå ut i ridhuset så hade vi inte alls lång tid på oss eftersom pappa och jag skulle hämta min bror, så det blev ett lösgörande skrittpass som gick ganska bra, i början var jag lite stressad när jag såg klockan men mot slutet gick det bättre och han släppte till lite, så jag är nöjd! Alpen är ju så himla go alltså! 
amandah3llman@instagram
 

ALL OF ME

Hallå på er!
Hoppas eran dag har varit bra! Min har varit riktigt bra faktiskt!
Allt jobb man lägger ner lönar sig, gött alltså! Idag var det tömkörning som stog på schemat för Dusty, hon var suuperpigg när jag skulle hämta henne, när jag gick utanför dörren travade hon runt ett varv i hagen, gosisen! När jag tog in henne spolade jag av hovarna och sedan borstade jag henne! Hon fäller något kopiöst just nu alltså, all päls ramlar av sakta men säkert, skönt för henne! Nu är det vår! Sen var det på med lindor och back on track ryggvärmaren och sedan ut i ridhuset där Erika väntade! Idag fick jag börja tömköra direkt! Och ungefär efter halva träningen gick itne Erika brevid Dusty ifram!! (När vi har tömkört har jag alltid gått ifram vid Dusty för att hon ska vänja sig vid tömmarna och allt sånt) Det var såå kul, men sjuky svårt är det alltså, men nyttigt! Vissa stunder släppte hon riktigt fint och sänkte sig i formen, men jag höll på att fibbla ganska mycket med tömmarna så jag tror Dusty blev lite förvirrad haha, hon höll på att gå ut i öppningen på ridhuset en gång, ooups, haha! Vad jag skratta åt henne, hon är ju så go och rolig! Imorgon hoppar jag upp på Alpen och rider och Dusty får en skön promenad! 
 

STRÖMSBERGSGÅRD

En sida och affär som jag gillar jättemycket är Strömsbergsgård, de har täcken för superpriser och annan jättebra utrustning. De täckena de har är Horseware och har man köpt ett sånt vill man bara ha flera, dom är såå himla bra och tänk er då till ett bra pris! De ställena jag har sätt här i närheten som har täcken från horseware har varit lite dyrare men här är det någon hundralapp eller två billigare! Dom brukar vara på GHS och SIHS och personalen som jobbade där var såå gulliga och hjälpte till jättebra! En sida och affär jag gillar väldigt mycket! 
STRÖMSBERGSGÅRD
 

I'M ON TOP OF THE WORLD

Heeej! Idag tog jag sovmorgon och käkade en god frukost, sen drog mamma och jag vidare till stallet och vår prinsessa! Vi mockade och fixade allt sånt, ställde ut vatten i hagen och lite sånt! Dusty var såå nöjd när hon stog i hagen och mumsade hö och morötter, såå go! Det är bara att ladda inför en skolvecka nu efter en veckas lov, har precis kollas sista avsnittet på awkward, vill verkligen se mer! Det är 6 dagar kvar till Göteborg nu, gaah! Ska bli sååå kul! Ha det bra hörrni!
 

LONG LIVE THIS LOVE

Hallå på er!
Hoppas läget med er bara är bra, med mig är det väldans bra! Idag har det varit en fantastisk dag! Den började på bästa sätt i stallet där jag spenderade hela dagen! Fick skjuts ut av lisen eftersom mamma och pappa åkte med ett ärende, de åkte med en vit bil men kom hem med en svart! Kul! I alla fall så började jag mocka och packa hö, sen lindade jag ihop lite benlindor och lite sånt! Sen tog jag in Dusty så att hon skulle få äta lite eftersom vi skulle rida idag!!! Jag skulle rida få sällskap av Maria! Jag stog jättelänge och borsta, klia henne och bara gosa! Hon var sååå nöjd! Jag med! Sen gick vi ut till ridhuset och hoppade upp och dkrittade i 20 minuter ungefär! Känslan är helt obeskrivlig! Jag är så lycklig när jag får rida henne, hon är sååå fin! Det är så roligt att rida henne, jag njuter! 
Några bilder från idag <3





SAY GOODBYE TO YOU'RE BROKEN HEART

Hej på er! Vi kom hem ifrån min morfar idag efter en natt hemma hos honom, så kul att träffa honom! Hjälpte honom lite med att städa hemma, han blir så glad! Vi kom hem till lunch och då skjutsade mamma ut mig till stallet, jag red Alpen idag! Tränade honom för Lollo som jag tycker är jättebra verkligen, så lugn och har jättebra övningar och tips! Jag är lite mindre nöjd med min ridning idag, kändes som jag var ostadig och lite fladdrig i sitsen men ibland släppte han till jättefint och då, då är han fiiin!! Så jag är nöjd! Sen gick jag en 20 minuters promenad inne i ridhuset med Dusty, hon sköter sig sååå himla bra! Idag gick hon med mulen i ryggen på mig, den ponnyn gör mig så glad alltså ♥ Sen gick vi in igen, gosisen! 
Ikväll gråter jag med ett leénde på läpparna, är så lycklig att ha Dusty i min närhet ♥ 
 

EFTER 6 MÅNADER VAR DET DUSTYS TUR, ÄNTLIGEN ♥

Jag låter bilderna tala, känslan idag var obeskrivlig! Jag satt med ett leénde heela tiden, måste sett lite rolig ut, haha! Känslan alltså, som jag har saknat att sitta på henne och hennes känslighet, alltså jag behöver knappt göra någonting för att hon ska forma sig och som jag saknat henne! Idag efter 6 månader var det Dustys tur, min lycka går inte att sätta ord på♥♥♥
 Nu ska jag hoppa i säng efter en lååång dag, Dusty blev skodd idag också! Och har jag ridit 3 hästar så jag somnar gott inatt, ha det gött! 

INGEN LYCKLIGARE ÄN JAG

Heeej på er! Idag var vi inne till ATG med Dusty och jag vet inte vad jag ska säga, jag är så lycklig! Det går framåt för varje gång vi är inne med henne och idag var en STOOOR förbättring verkligen, gaaah, ingen lyckligare än jag säger jag bara!!
När jag sprang med henne på gången så hörde man att det var mycket bättre, sen gick vi ut och longerade henne och där ser man mer men ändå så har det förbättrats med 1 grad! Och han sa det att hon tar i mycket ibak och jobbar + att frambenen såg jättefina ut så det var superkul! Men vi kämpar på så att hältan försvinner helt på volten! 
 
Sen gick vi in igen för att böja benet och då log alla verkligen, man hörde det där ljudet igen av att hon är jämn om man säger, det var en himla stor förbättring verkligen, jag log medan jag sprang haha! Anders och mamma stod i andra änden och log, såå glada var vi! Det var en stooor förbättring verkligen! Sen gick vi och tog röntgenbilder på benet och det såg jättebra ut där också, det var endast 1 mm pålagring och nu när det har tagit så lång tid så är det positivt att det inte är något mer!! SÅ JAG FÅR BÖRJA RIDA IGÅNG HENNE NU!!!

Jag tror inte någon kan förstå min lycka och jag kan inte skriva ner känslan med ord alltså, jag har inte suttit på Dustys rygg på 180 dagar, det är 6 månader, ett halvår, det är helt galet. Och så ska jag få göra det imorgon, det är ren lycka, jag sitter här och grinar för att jag är så lycklig alltså!
 
Dusty skötte sig så bra inne på ATG hon var så nöjd när vi lastade av henne, hon gick runt och kollade och hon lös verkligen, hon tycker det är så kul att åka iväg! 
Hon är ju för rolig verkligen när jag skulle spring med henne, när vi ska vända så ställer hon sig och kliar istället, jag höll på att skratta ihjäl mig, hon är såå go verkligen och jag är så glad över att hon är hon verkligen för hon förgyller mina dagar, nu har jag fått tillbaka motivationen, innan var den på noll. Håll alla tummar att det fortsätter såhär!! 
Finaste prinsessan igår ♥
Dusty hade lite uppvisning för mig och Maria, busen!
 

ORDINARY PEOPLE

Tjabbare tjena på er! Hoppas läget med er är gött! Sitter just nu och diggar låten nedanför, mycket bra måste jag säga, Erik måste ju vara av många väldigt bra sångerskor, han är ju riktigt bra alltså! Annars så tog jag en lång sovmorgon, alltid gött! Fixade lite frukost och sen har jag suttir och tagit bort lite brodyr från ett schabrak samtidigt som jag satt och kollade på senaste programmet av Mia på grötö och sedan har jag tagit lite kort på utrustning som ska säljas och förövrigt ligger uppe på facebook just nu, ta en titt HÄÄÄR. Efter lunch åkte pappa och jag till favoritstället och min favorit, Dusty ♥ När vi kom stod hon och mumsade massa gott hö så vi började att mocka, byta vatten och packa hö. Sen gick jag en promenad med henne i ridhuset i ca 20 minuter och hon skötte sig finemang! Hon är verkligen såå go, hon stannade upp och ställer sig som en banon och visar liksom vart hon vill att man ska klia och idag var det under magen, det var så skönt tyckte hon så hon började klia på min arm, hon är bara såå go alltså! Sen är hon för rolig när vi gick så råkare jag komma åt min sko lite så det lät lite och då rös hon till lite nästan, skrattar åt henne, hon är för goo alltså! Bästa prinsessan ♥ Sen när vi kom in i stallet blev det borstning och kliande, hon älskar verkligen att bli kliad på halsen, hon sträcker ut och är såå nöjd, älskade ponny! 
 

EAT MY DUST

 

Jag kan inte säga något annat än att dom här schabraken är såå söta,
mamma och jag var på hööks häromdagen och då såg jag dom här. Färgerna var faktiskt väldigt fina i verkligheten, lite annan färg än på bild tycker jag, superfina var dom! Sen texten är ju lite rolig också, tycker den passar Dusty lite extra bra ''Dust'' och Dusty, haha! Ni hittar dom HÄÄR för 179 riksdaler. 

DAGEN

Hallå på er!
Idag åkte jag och pappa ut till stallet och när vi kom stog Dusty inne och väntade på oss, gosisen!
Blev överöst med pussar, såå go! Jag tog ut henne direkt och började borsta henne lite. Maria frågade om jag ville gå med henne inne i ridhuset medan hon red lite och självklart sa jag, så jag gick där idag i 20 minuter ungefär. Dusty sköte sig finemang verkligen, men hon är ju för go alltså, hon stannade och skulle klia sig på bakbenet men täcket var ivägen så då försöker hon få mig att förstå att jag ska ta bort täcket + att jag hjälpte henne att klia, jag håller på att skratta ihjäl mig för jag tycker hon är så söt, hahaha! Sen när vi gick i höger varv börjar hon klia sin mule mot min axel, sååå go! Blir alldeles glad inombords alltså, det är jättemånga som har sagt att hon går mycket bättre nu och hon gör verkligen det, förut gick hon lite bredbent men det gör hon itne nu samt att hon inte vinklar ut hoven, såå vi håller tummarna verkligen verkligen! Och dessutom så ska vi in på tisdag till ATG, håll alla tummarna ni kan alltså! 

YOU´RE MY KIND OF PERFECT

Hallå där på er!
Hoppas läget med er är gött! Idag tömkörde vi Dusty för Erikaoch jag måste säga att det gick jättejättebra! Hon skötte sig kanon! Hon tycker verkligen att det är såå kul, hon går och taktar i början för hon tycker det är så kul, man blir ju alldeles varm i hjärtat alltså, ååh ♥ Dusty skötte sig somsagt hur bra som helst, jag fick även köra lite och det funkade riktigt bra faktiskt, även fast det är sjukt mycket att hålla reda på så är det hur kul som helst! Precis när jag skulle börja tömköra kom det in en 3årig hingst som var halvt galen men hon skötte sig trots det galant, är såå nöjd med min prinsessa idag! 
När vi tömkörde för några veckor sedan ↑

DARK HORSE

Heej på er!
Det var allt ett tag sedan! Jag som sa att jag skulle bli bättre på att blogga, hehe.. Vet inte om det riktigt blev så, haha! Den här veckan har gått på räls både i skolan och med Dusty, vi tömkörde henne i måndags och hon tycker ju att det är såå kul! Sen har vi gått promenader med henne varje dag och hon sköter sig verkligen såå bra! Hon blir bättre och bättre!! Vi har också gått över lite bommar! För någon vecka sedan åkte jag på en rejäl förkylning och lite feber på det men den här veckan har jag mått super, och nu igen så har jag åkt på förkylning och feber, så typiskt! Så jag är lite matt och mör, Dusty är bästa medicinen ♥ Nu ikväll har jag kollat på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, spännande!! 
Några bilder från veckan →

Åå, älskade hjärtat! 
 

GÖTEBORG HORSE SHOW

Jag är såå taggad inför Göteborg Horse Show, det är verkligen något speciellt när man är där. Arenan, Eurohorse och så roligt man har! Jag har verkligen drömt mig bort med min ''skulle vilja ha lista'' men om man hittar t.ex. sånna ridbyxor på bilden för bra pris så hade det varit kul, men det jag mest vill ha är ett pannband till Dusty så är är några förslag, sen hängde det med lite annat på köpet! Ska ni till GHS iår? Vilken dag?
 

BEHANDLA ANDRA SÅ SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD

Jag har börjat tänka mycket på hur vi är mot varandra och hur vi bemöter varandra. Något jag tycker är oerhört viktigt är att bemöta andra som man själv vill bli bemött och tänka en gång extra innan man säger något. I skolan hör man lite skitsnack här, lite där, men grejen är att jag kan inte förstå hur man kan gå runt och prata illa om en annan person och lägga massor med energi på h*n, det är bara så onödigt tycker jag. Om man inte gillar personen så ska man absolut inte sprida felaktiga rykten eller prata om den personen med massor med andra som sprids på nolltid. Jag skulle aldrig kunna göra något sånt, dels för att det är fruktansvärt att göra det och för att jag inte skulle vilja att någon skulle prata skit om mig och då kommer vi till det här igen, att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Det är något jag går efter varje dag, tycker det är så oerhört viktigt. Det är så mycket onödigt tjafs hela tiden som man hör i skolan, sluta lägga energi på det och gör något vettigt! Det är min åsikt, haha! 
 


FÖRSTA FEBRUARI

Det är ju inte klokt vad tiden går, första februari har sprungit förbi precis! Och februari månad innebär en del saker, vi så ska vi in till ATG med Dusty och se om det är bättre med henne, vi tror det, håller verkligen alla tummar!! Sen är det ju GHS också, sååå kul! Men i alla fall så har jag tyvärr inte hunnit uppdatera så mycket nu i veckan, det har varit mycket i skolan så bloggen hamnade i kläm helt enkelt. Men jag ska försöka bli bättre! Dock har jag mycket nästa vecka också men jag ska sätta mig imorgon och göra So, Spanska och lite Svenska så jag är redo inför en ny skolvecka. Sätter mig med engelskan ikväll tänkte jag! Dusty sköter sig något oootroligt bra, hon är helt som vanligt verkligen! Coollugn och gillar läget liksom, i måndags tömkörde vi igen och hon skötte sig lysande och hon tycker det är så kul alltså, jag fick även ta tömmarna och köra lite, gick mycket bättre än vad jag trodde, hon var väldigt fin i munnen måste jag säga! Jag höll knappt i henne för det var så mycekt annant och tänka på, haha, men hon gick där med krökt nacke och var jättefin! Så kul! Och idag har hon fått gå över lite bommar som hon inte har gjort sen i mitten av augusti, det är inte klokt vad tiden går alltså, shit! Hon skötte sig otroligt bra! 
Min prinsessa idag ♥ →
 

RSS 2.0