UPPDATERING KOMMER

 

MIN DAG

Hej på er!
Ska alldeles strax sova men innan jag gör det så tänkte jag skriva samma gamla visa,vad jag har gjort idag ;) Känns som att det blir lite tråkigt för er att läsa men jag tycker faktiskt att det är kul att kolla tillbaka något år och se vad jag gjorde den dagen och vart jag red/hur det gick mm. Men i alla fall så vaknade jag och åt en ordentlig frukost och efter det åkte mamma och jag till bästa Dusty! Mamma började mocka medan jag bytte vatten. packade hö och la in lite halmpellets. Sen gick vi och hämtade Dusty och borstade henne lite, friserade, kliade, masserade och gosade! Massa mys blev det idag och hon var bara såå nöjd, gosisen! Sen gick vi en promenix också, hon lyssnade prima verkligen! Efter promenaden fick hon gå ut i hagen igen och så gav vi henne lunch-höet! Och nu på eftermiddagen/kvällen har jag och mamma varit på årsmöte med bästa klubben! Såå kul att se alla och nytt för iår är att jag sitter med i ungdomssektionen, superkul verkligen! Sen lite plugg nu på kvällen, men nu måste jag sova! Ha det bra! 
 

WHAT I'M GOING THROUGH IS HURTFUL

Heeej på er! Hoppas ni har haft en bra helg!
Idag åkte jag ut till stallet tillsammans med Sofia, vi började mocka, packa hö och fixa vatten mm. Sen gick jag ut och hämtade Dusty i hagen, när man inte har varit hemma på två dagar så är det såå bäst att få träffa Dusty, öronen var spikade framåt! Jag ställde in henne i boxen sålänge medan jag hämtade in resten av hästarna och efter det gick jag och sofia en promenad med Dusty och Linus! Jag måste säga att jag är så imponerad av Dusty, hon skötte sig såå fruktansvärt bra även fast det var mycket hästar överallt, för någon månad sen hade hon också flugit i luften! Men nu är hon såå cool! Hon skötte sig alltså prima idag! 
Mina senaste instagrambilder ♥ amandah3llman
 
 
 

HALLÅ

Hej på er!
Hoppas ni mår bra! Förlåt om jag har uppdaterat lite dåligt! Men det är full rulle här! Dusty sköter sig prima och vi tömkörde henne faktiskt i måndags, det var sååå kul! Hon lös hela hon, hon såg så glad ut! Men idag tänkte jag somna i tid för än gångs skull, haha! Är inte så bra på det! Ha det bra! 



I BILEN

Sitter i bilen påväg hem ifrån morfar! Sen åker vi till Dusty! 





LIFE IS BETTER WHEN YOU'RE LAUGHING

Heej på er!
Min dag har varit såå himla mysig och bra!Den började med att jag åt en jättego frukost med bl.a smootie, sen åkte jag till mitt favoritställe och min favorit-tjej, Dusty! Jag började att mocka, byta vatten och packa hö och efter det så gick jag ut till Dusty i hagen. När hon ser mig kollar hon på mig med öronen framåt och börjar gå emot ingången och så hoppar hon i luften och gör ett glädjesprång, man blir så varm i hjärtat när hon gör så! Hon är såå glad! Jag gick en promenad med henne på 20 minuter ungefär och då gick jag först lite på gårdsplanen och hon var så lugn och glad + att hon lyssnade kanon! Sen kom goaste Maria och frågade om vi skulle ta en promenad tillsammans och självklart sa jag så vi gick upp en bit på vägen och det är ju där som Dusty har blivit lite spänd och hoppat i luften men idag gjorde hon inte ett smack, såå himla gött så hon fick massa beröm! Jag tror det är bra att hon får göra sig av med lite energi inne i hagen! Hon skötte sig alltså prima idag! 
 

I CAN'T LOSE YOU BECAUSE IF I EVER DID, I'D HAVE LOST MY BEST FRIEND, MY SOULMATE, MY SMILE, MY LAUGH, MY EVERYTHING.

Hallå på er och förlåt om jag inte har skrivit så mycket här de senaste dagarna men skolan drar igång med plugg och sen spenderar jag mina eftermiddagar och kvällar med min prinsessa i stallet! Dusty har somsagt fått en ny hage som är mycket större så nu kan hon ta några travsteg vilket hon gjorde idag när jag kom, fina Dusty! Varje gång som jag går en promenad nu så är hon såå pigg i början sen sköter hon sig såå bra och går så snällt! Idag gick vi i ridhuset ett bra tag! Hon skötte sig exemplariskt verkligen, hon följer mig och lyssnar jättejättebra! 
 

 

THALKING ABOUT ME BEHIND MY BACK? THAT MEANS MY LIFE IS OBVIOUSLY MORE INTRESTING THAN YOURS.

Hej på er!
Idag när jag och mamma kom till stallet stod Dusty inne och käkade gott med hö, hon blev såå himla glad när vi kom, det lös om hela henne! Öronen framåt och massa pussar! Mamma och jag började att packa hö sedan tog jag ut Dusty för att mysa, borsta, klia och byta täcken mm. Såå himla go var hon idag, bästaste Dusty! Och vi var ju på ATG i fredags, kom på att jag inte har skrivit om det! Och hon är ännu lite bättre! Så det går sakta men säkert framåt! Såå skönt! Tyvärr är det inte så att jag får börja rida än men vi får tömköra och lite sånt så hon får nya saker att tänka på, ska bli så himla kul! Jag kanske hade fått kunna rida om vi hade röntgat benet och sett hur det såg ut i dagsläget men våra försäkringspengar är slut nu efter alla besök och operationer men vi får nya i februari så vi åker och kollar henne igen! Men det var jätteskönt att hon var bättre, min prinsessa! Nu får hon dessutom gå i en störra hage, såå kul!
Mamma och jag fick 2 paket fyllda med roliga saker i fredags! Ett var ifrån Hööks där vi har fyndat lite på rean, ett par benlindor och ett ländtäcke. Lindorna kostade endast 50 :-! I det andra paketet låg det ett linne och en tröja ifrån odd molly! Min snällaste mamma som har beställt allt det här och jag har knappt vetat någonting, blir så glad! Tack bästa mamma ♥
 

SKY

 
 

IMAGINE DRAGONS

Ett av mina favorit band, älskar deras låtar! 




MIN DAG

Hallå! Hoppas allt är bra med er! 
Idag har jag varit så galet trött alltså, men när vi åkte till stallet blir man alltid så pigg och glad! Dusty skötte sig sååå himla bra också, när hon stog på gången stog hon med öronen framåt hela tiden, gosisen! Borstade henne lite och gosade massor! Hon stog som ett ljus! Benet kändes toppen och kmorgon åker vi till ATG! Håll alla tummarna!! 



I KNOW THAT IF THE SKY WOULD FALL I'D SURVIVE IT ALL, BECAUSE OF YOU

Hej på er!
Hoppas eran första dag i skolan har varit bra och att ni inte har varit allt för trötta!Efter skolan skjutsade mamma ut mig till stallet och jag började med att gå en jättebra promenad med min ängel som skötte sig prima verkligen! Sen gick vi in i stallet och jag började mocka, släppte sedan in Dusty i boxen med lite hö medans jag mockade åt Aplen, bytte vatten och packade alla höpåsar! Under tiden stog hon även med sitt back on track täcke, mysigt! I alla fall när jag var klar borstade jag av Dusty, kliade och gosade! Såå mysigt! Sedan gick jag ut för att hämta Alpen eftersom vi skulle dressyrträna för Helene idag, såå himla kul! Var så länge sedan! Shit var svettigt det var och vad vi kämpa men han kändes riktigt fin! Jag är ju lite klen så jag orkade inte riktigt hålla ihop honom hela tiden men Alpen kämpar på så bra! 
 

MIN DAG

Hej på er!
Sista dagen på lovet idag, känns så himla surt alltså, har haft ett sånt himla bra lov verkligen,har slappat gärnet och gjort så roliga saker! Men imorgon börjar skolan. Idag har det också varit en jättebra dag, precis som igår! Jag var i stallet redan vid 9 imorse med Ninni och Lisen, vi skulle vara klara kvart över 11 ungefär så vi skyndade oss lite, började att packa hö, byta vatten och mockade sedan! Sen tog jag en promenad med min prinsessa som skötte sig jättebra idag! Sen ställde jag in henne i boxen en stund! Och jag red även Alpen idag, goa killen! Så jag gjorde iordning honom för ett litet kort pass i ridhuset. I början var jag lite stressad och försökte skynda på arbetet men sen när jag insåg att jag hade tid så slappnade jag av och kunde rida ordentligt! Det gick såå mycket bättre då, han släppte till riktigt fint i skritten och sen i traven så går han uppåt i traven några varv men sedan slappnar han av och sänker sig i formen! Är jättenöjd! Sen åkte jag hem en stund, har dammat på mitt rum och lite sånt. Sen kom Maja över en sväng, såå himla kul! Vi skulle nämligen åka på US möte för Örebro Ryttarteam som jag tävlar för, ska bli jättekul och på mötet gick det jättebra! 
Mina finaste prinsessa ♥
 

ANIMO RIDBYXOR

När mamma och jag var i globen, Stockholm Horse Show och kollade på mässan så hittade ju vi min nya kavaj som vi letade efter men Animo har ju så bra och snygga ridbyxor också som verkar vara såå fantastiskt sköna! Om det är liknande material på ridbyxorna som det är på kavajen så måste dom ju vara gudomligt sköna. Kavajens- material och stretch var så himla skönt. Dessutom är det som gummi vid knäna (har sett att det finns helskodda också!) och det måste ju je jättebra fäste så man kommer ner i sadeln, är riktigt sugen på ett par! Ni hittar Animo utrustning på Charlies Häst & Hund
 

LIFE ISN'T ABOUT WAITING FOR THE STORM TO PASS. IT'S ABOUT LEARN TO DANCE IN THE RAIN.

Hallå på er!
Idag har varit en såå himla bra dag! Den började med att jag, mamma och Ninni åkte ut till stallet, Dusty var liite halvt galen idag kan man säga.. När vi kom till stallet stog hon helt cool inne i hagen och jag tog in henne för att byta täcke och kratsa hovarna för att sedan ta en promenad med henne! Jag började att gå lite på gårdsplanen men tänkte att jag kan gå in lite på banan också så jag gick lite överallt idag, gick upp på vägen en gång också, men när jag går på ''nya ställen'' så blir hon så spänd och kan explodera när som helst verkligen, vilket hon gjorde, riktigt rejält den här gången.. Först for hon i luften och stegrar sig, högt! Det är ju det som hon absolut inte får göra just nu för benets skull. Men jag fortsätter bara gå och pratar lugnt med henne, sen hoppar hon i luften igen och den här gången börjar hon galoppera runt mig(!!!) 
 
Jag hade ju ett grimskaft så det var som vi longerade, tänk då i galopp..Och jag stog där och bara ''Shit, vad ska jag göra?!'' Ska jag släppa henne, ni vet, alla tankar far runt men jag försöker gå framåt om ni tänker er, mot henner huvud, inte framför men påväg och då stannar hon, jättechockad såg hon ut, haha. Sen fortsätter jag in i hagen där jag släpper henne och så fortsätter hon fara runt åt alla håll, hoppa skutta och ja, jag vet inte var som flög i henne men jag sprang och hämtade hö sen så var det som ingenting hade hänt, haha! Men puuh, min puls var hööög ska jag säga er, jag hann tänka liksom men tänk om hon går ikull och fy, nää.. Men samtidigt så är hon en häst, så det är inte så mycket man kan göra även fast man vill så mycket. Hon har stått sen i slutet på Augusti, så det är inte ett dugg konstigt att hon hoppar till lite, men just att hon började galoppera på en så lite volt var en ny variant, haha! 
Såhär glad var hon nog idag ♥ ↑
Sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen och gjorde mig iordning för att käka lite mat på stan och gå på bio tillsammans med Ninni, så himla mysigt! Vi käkade på Jensens först, bästa maten alltså! Sen stack så och kollade på Hungergames, så sjukt bra film alltså! 

VISSTE NI ATT..

♡..Imagine Dragons och Oskar Linnros låtar är några av mina favoriter
♡..Jag har ridit i snart 10 år
♡..Jag totalt ääälskar äpplejuice, hihi
 

GODNATT

Bilden säger mer än tusen ord alltså, passar så rätt inpå mig! Dusty skötte sig prima idag verkligen, inga som helst konstigheter, världens bästa Dusty ♡ Imorgon åker vi till stallet på förmiddagen och gosar! Idag blev det lite pyssel och förflyttning i sadelkammaren, fixade iordning bland mina schabrak mm. Borstade av Dusty lite och gosa! Red även Amadeus, så häftig är han! Kram på er och natti!
 
 
 


TÄVLINGS OUTFIT 2014

Jag sitter här bakom datorskärmen och funderar på hur min tävlingsoutfit i framtiden ska se ut, men guld och marinblått ska det bli! Den marinblåa kavajen med beiga/guldiga detaljer, scabrak med marinblå och guldig kant, guldigt pannband och en ny plastrong som jag fick i julklapp! Den plastrongen jag redan har skulle tyvärr inte passa till den här outfiten så den här passar nog kanon! Plastrongen finns på EquiDesign som förövrig har massor med fina och framförallt billiga plastronger, kanon sida!  Såhär får ni kanske se mig och Dusty nästa år! 
 

DON'T LET THE FEAR OF FAILURE KEEP YOU FROM LIVING YOUR DREAM

Hallå på er! Hoppas allt är bra med er!
Idag har Dusty skött sig såå himla himla bra verkligen!När jag och pappa kom ut till stallet började jag att ge alla hästarna lunch-hö och pappa började mocka och jag packade sedan alla höpåsar till Dusty! När jag var klar med det började jag byta vatten och skura hinkarna lite för att sedan göra iordning kraftmaten. Efter det mockade jag och pappa hagen, Dusty är så go när hon kommer fram och ska vara med! Sen när vi var klara gick jag en promenad med Dusty, hon skötte sig sååå himla bra verkligen även fast det sågades och lät så var hon helt cool, så gött! Sen gick jag in och bytte Back on Track täcket till ett vanligt täcke och kratsade hovarna sen fick hon gå ut i hagen igen, såå himla duktig var hon!
 

KÄNSLAN ♡

 

ROUGH WATER

Hallå på er! Hoppas ni har det bra! 
Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, vänder på hela dygnet känner jag! Men jag är verkligen en kvällsmänniska, kan nästan sitta uppe hur länge som helst, haha! Men imorgon har jag lite planer för att kolla på lite hoppträningar vid wittvång och träffa alla klubbkamrater, hade varit såå himla kul! 
 
Men idag så åkte vi till stallet på kvällen, Dusty var inne när vi kom så hon hade käkat lite gott! Gick och hälsade på henne direkt och det första man får är en puss, lyckorus alltså! Sen ställde jag mig utanför boxen och pratade lite med Tina och Sofia, då står Dusty och grejar med min mössa haha, så goo! Jag och Sofia tog Dusty och Linus till ridhuset för att gå en liten promenad i ridhuset och Dusty skötte sig prima verkligen, gjorde allt jag bad om! Vi gick sakta/fort, gick följa john och gjorde lite halter! Inga som helst problem, så himla gött! Sen gick jag vidare in i stallet där jag borstade henne lite + att jag kliade henne lite där hon ville! Sen fick hon gå in i boxen där hennes goa mat väntade, på fredagar är det lite extra gott för då får hon chevinal som hon tycker är så himla gott! Sen pussade vi hejdå och åkte hem! Bästa mamma fixade allt idag, världens bästa! ♥
 Sista tävlingen för förra året ♥ ↑

GODDAGENS

Hallå där på er! 
Just nu sitter jag i bilen påväg till Linköping! Ska hälsa på mina kusiner och farmor & farfar! Ska bli jättemysigt! Mamma och hat åkte till stallet på förmiddagen idag och alla hästarna skötte sig prima! Dusty skötte sig kanon idag verkligen, hon var så lugn och fin! Igår var hon motsatsen, hehe! Men idag var hon underbar! Jag red alpen också, alltså bussigare häst får man nog leta efter! Han är så himla snäll och även fast jag inte orkar att hålla ihop honom hela tiden så kämpar han på verkligen! Han är väldigt bra den hästen! Men jag är väldigt nöjd med passet! Bästa Dusty stog och hade koll på oss hela tiden med öronen framåt! Jag red alpen på ridbanan så hon såg allting! Haha! Ha en bra dag!! 






2014

Hej på er och god fortsättning!
Hoppas ni hade ett trevligt avslut på 2013, det hade jag! Min familj var med några kompisar och vi hade superkul verkligen! Ja, nu är det 2014 och jag känner mig väldigt taggad, nya tag helt enkelt. Det enda jag vill är att Dusty ska bli frisk så att jag kan börja rida henne igen, min prinsessa ♥ Jag har inte ridit Dusty sedan slutet av september.. Då hann jag rida tre dagar, annars promenerades hon en månad innan dom dagarna.. Hon har stått väldigt länge nu. Men jag håller alla tummar verkligen att hon ska bli bra, det är allt jag vill, benet ser mycket bättre nu, det är svalt och inte alls lika svullet! Jag hoppas verkligen!! Vi ska tillbaka till ATG om 10 dagar, gaah! Men nu ska mamma och jag snart sticka iväg till stallet tror jag! Mysa och gosa med Dusty! 
 

RSS 2.0