VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan + Ut
Tisdag: Banan/Ridhus
Onsdag: Promenad
Torsdag: Ut
Fredag: Banan
Lördag: Skritta ut
Söndag: Vila 
Såhär någonting tror jag att min och Dustys vecka kommer se ut, kan ske ändringar i helgen men ungefär såhär! 
 

TÄVLINGSOUTFIT

Häromdagen när jag städade mitt rum så "snubblade jag på" min tävlingsoutfit som jag är så fruktansvärt sugen på att få använda snart, skulle sååå gärna vilja komma ut snart! 
 

TRÄNINGS OUTFIT

Såhär såg Dusty och jag ut på senaste dressyrträningen för Lollo. 
 Pannband - Swarovski
Träns - Hööks
Lindor - Hööks
Lack+luddboots - Hööks
Schabrak - HV polo
Sadel - Bates Innova
Stigbyglar - Sprenger
Ridstövlar - Tretorn Falsterbo Herr
Piké - Ullared
Handskar - HV polo
Hjälm - Lamicell, Hööks

VECKANS SCHEMA

Måndag: Markarbete
Tisdag: Promenad
Onsdag: Banan + Ut
Torsdag: Dressyrträning
Fredag: Skritta ut
Lördag: Vila
Söndag: Promenad
Såhär kommer min och Dustys vecka att se ut, tror det här blir bra, ska försöka få in någon tömkörning också! 
 

RAST

Hallå där! Hoppa läget är bra! 
Just nu sitter jag på rast som snart är slut, idag ska ditt få gå en promenad och sen tänkte jag fixa göra rent lite skydd och sånna vardagssaker som måste göras, smörja osv. Jag såg nu att Hööks har börjat med en stor rea med 50% på en del utrustning, ska föröka åka dit och se om vi hittar något som vi behöver! Ha det bra sålänge så höres vi! SUMMER 14

Sommaren är fullbokad för min del, jag inleder den med sommarjobb på dagis i tre veckor. Är inne på min andra vecka nu och jag måste säga att barnen är ju bara så himla rara! Veckan efter sommarjobbarveckorna är klara så åker mi familia y mis primos till västkusten, jag längtar såå dit alltså, älskar verkligen att vara där med alla superhärliga människor, speciellt att vara med min bästa kusin! Sen i slutet av sommaren så ska vi åka till Gotland, är lite tveksam till att åka med dock, jag tror jag har skrivit det innan att jag är har en stor fobi för stora fartyg och djupa vatten och sen att vara ifrån Dusty är ingen hitt heller, men att vara med familjen är urmysigt!
Vad ska ni göra i sommar?
 
 

DAGARNA SOM GÅTT

Heej på er! Hoppas läget med er är bra! Med mig är det bara bra!
Idag red jag Dusty på banan, vi red lite markarbete idag och hon var verkligen såå fin! Vädret var lite växlande idag men vi satsade på att rida ute, det kom en liten skur men inget mer, skönt! Men det som var så roligt var att Dusty var framme för skänkeln redan från början sådär som hon brukar bli efter att vi har galopperat, men nu var hon det från början och det är det som jag strävar efter, så himla himla kul! Hon kändes väldigt med på noterna, rund i formen och trampade på bakifrån. Vi ska lägga extra krut på galoppfattningarna som vi fick tips om av Lollo som vi tränade för i torsdags som förövrigt gick väldigt bra!
 
Galoppfattningarna blev jättebra idag och man märker sån skillnad i hela galoppen efteråt också, hon är mycket mycket rundare och finare, hon var verkligen sååå fin i galoppen! Skulle kunnat rida hur länge som helst, så kul alltså! Jag la fram några upphöjda bommar också som vi travade över och det gick jättebra det med, hon tyckte det var roligt med lite omväxling tror jag, vi har inte travat bommar ordentligt på ett år nästan, hör ni, ett år?! Det låter helt sinnes men det är sant, helt sjukt.. 
Mamma och jag har börjat kolla på lite tävlingar också, vi är verkligen såå sugna att åka på någon bara för skojs skull och för Dustys skull, få komma ut någonstans och bara ha roligt! 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Tömköra? 
Tisdag: Banan 
Onsdag: Promenad
Torsdag: Ut
Fredag: Ridhus
Lördag: Vila
Söndag: Banan + Ut
 

PROM 2014

Hallå på er! Hoppas läget med er är bra! 
Läget med mig är bara bra, ridpassen med Dusty får bara framåt hela tiden, såå himla himla kul! Nu börjar jag rida lite längre osv, såå himla kul!
Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här, jag slutar nian på torsdag. Jag har gått klart hela grundskolan, jag ska lämna skolan som jag var gått på i nästan 10 år, så himla konstigt är det! Börja på en ny skola och allt, kommer sakna alla så mycket, åå..
I och med att jag slutar nian så hadevi bal igår, det var verkligen såå himla kul, alla var så fina och det var bara så kul, haha! Vi åt god mat, lyssnade när lärarna pratade om varje klass, umgicks, slog massa myggor, dansade och hade så kul! Sen när jag kom hem så hade jag så fruktansvärt ont i mina ben efter att ha gått i klackar en hel kväll, det kändes, haha!  Jag kommer sakna det här, mina finaste vänner A SKY FULL OF STARS

Hallå på er!
Hoppas läget är bra! Idag red jag och Dusty ett pass på banan,jag var så himla laddad att rida så jag hade verkligen bestämt mig för att rida riktigt ordentligt och slutresultatet blev väldigt bra, hon kändes sååå fin! I skritten blev hon jättefin och man kände hur hon jobbade med ryggen, så härlig känsla! Sen i traven var hon kanonfin verkligen, hon hade mycket mer energi och tog i mer, suuperfin var hon! Galoppen kunde jag ha ridit mer så att hon skulle bli rundare, stundtals vart hon riktigt fin, korta bitar annars så fick jag inte ihop henne så mycket men hon var sååå fin idag, så himla kul! 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Tömköra
Tisdag: Promenad
Onsdag: Banan
Torsdag: Ut
Fredag: Promenad
Lördag: Banan
Söndag: Ut
Såhär tror jag att schemat för veckan kommer se ut, jag ska försöka få in lite mer ridpass nu! 
 

STAY WITH ME

Hallå på er! Hoppas läget är bra med er, här rullar det på för fullt! I fredags red Dusty och jag första träningen på 9 månader, det är helt sjukt vad tiden går. Även fast jag kommer ihåg skadan som igår så är det så långt ifrån en nu eftersom man vill glömma det lite, det är mycket framgång nu så det är så himla kul! Idag har vi tömkört för Erika också, det gick väldigt bra det med! Det är så himla kul och Dusty tycker det är så himla kul, då blir allt kul! Haha! Här är vi ifrån träningen i fredags! Finaste tjejen ♥
 
 

RSS 2.0