ME AND MY BROKEN HEART

Tjabba tjena!
Hoppas läget är bra med er! Jag har spenderat helgen hemma hos min morfar,moster och kusiner! Min moster och ena kusin har fyllt år så vi firade dom, supermysigt även fast vi saknar vår ängel oerhört mycket! Igår red jag Dusty på ridbanan i strålande sol, premiär utan ländtäcke igår, såå himla skönt alltså! Dusty var sååå fin! Hon verkligen suger tag i bettet! Travade också, känslan är den bästa alltså! Hon skötte sig så himla bra igår hela tiden, pappa hängde med, han borstade och kliade lite på henne, gosigt! Lisen berättade att när dom hade ridit så hade Dusty gjort en massa glädjeskutt i hagen, så goo! Idag tog vi en lång promenix, hon är verkligen såå cool! Sen fick hon stå inne som lite sällskap till Alpen som jag skulle rida idag! Jag red han på banan och började med att ställa och böja lite i skritten för att sedan rulla på i galopp direkt för att få igång han lite i kroppen, i högervarvet i alla gångarter är han sååå fin! Sen i vänster varv så blir han såå stark, jag får verkligen ta i med hela kroppen haha! Men det är jättebra träning! Han kom igång väldigt bra i traven efteråt sedan! 
 
 

I LOVE THIS LIFE

Tjaa!
Hoppas läget är bra med er! Jag är såå himla trött alltså,ska gå och lägga mig nu nästan tror jag, förstå vad skönt, åå! I onsdags gick Dusty och jag en lång promenad ute på vägen där vi inte har gått så jättemycket nu under det senaste halvåret eftersom hon var varit väldigt spänd där, vi har inte velat bråka med henne liksom utan istället väntat lite tills typ nu när hon är lite mer igång och hon går som aldrig förr alltså, hon knatar på som bare den! Öronen är spikae framåt och hon vill verkligen framåt alltså, det är så fantastiskt kul att se den lyckan som glänser i ögonen på henne, nu är det hennes tur! Igår red jag, vad jag älskar den här ponnyn alltså, hon är helt fantastisk verkligen! Hon är helt otroligt rolig att rida verkligen, det är helt sjukt vad jag har saknat den här "Dusty-känslan" när jag ridit, dom här stunderna är allt känns så fruktansvärt bra.
 
Hon tycker arbete är så himla kul och man märker verkligen det, gjorde mycket skänkelvikningar och red mycket innanför fyrkanten för att bara driva på henne och få ett sug i munnen, hon kändes superfin! Känsligheten som hon har är också helt otrolig, den har jag också saknat, det räcker att driva med sätet, dutta till lite med skänkeln och sånna småsaker för att hon ska förflytta sig, det är sånna här stunder som man verkligen inser vad sånna små saker kan göra gott för en! 
Några dagar innan hon blev friskförklarad ♥

RATHER BE

Om ni inte har lyssnat på den här låten så måste ni verkligen göra det, det är den enda låten jag lyssnar på just nu iprincip, heelt in löve efter att ha lyssnat på den efter några gånger, såå värt!  
 

TRUMPETS

Hallå där! Hoppas läget med er är kanon, min dag har varit väldigt bra faktiskt!Har varit så hemskt trött de senaste veckorna, så blir det ju med mycket jobb och lite sömn men idag är jag hyfsat ledig faktiskt, haha. Har gjort lite NO och matte, ska alldeles strax hoppa in i duschen! Åå, idag har jag ridit Dusty, lycka!! Hon kändes riktigt fin idag, inte riktigt framme till bettet i början men det blåste en hel del så jag skyller lite på det och hon tyckte att det var så kul verkligen, hon blev jättefin mot slutet där jag travade 3 varv åt varje håll, hon är så stadig och fin alltså, såå kul! Hon älskar det här verkligen, när det blåste till lite extra i ridhuset så började hon småtrava lite och man märke på henne att hon gjorde så för att hon var taggad, hon var inte över huvudtaget rädd, bara roligt tycker hon! Man blir såå himla glad då, sitter med ett stort smile hela tiden!! Så galet obeskrivlig känsla! 
 

RATHER BE

Tjabba på er!
Hoppas ni mår bra! Jag har verkligen inte haft tid för att blogga den senaste veckan och helgen,mina dagar har sett ut iprincip skola, komma hem och plugga, stallet, komma hem och plugga, sova.. Så har det varit i 2 veckor i rad nu, är väldigt trött och sliten men jag kämpar på! Dusty är helt otrolig, hon var så fantastiskt fin när vi tömkörde henne för Erika i måndags, hon var sååå fantastiskt fin!! Och jag har börjat trava för första gången!!!!! Jag vet inte om jag har skrivit det haha, men jag gör det igen i sånna fall! För en vecka sedan började jag trava för första gången barbacka, hon var helt otrolig, jag sa till mamma ''Nu börjar jag gråta'', Känslan är helt obeskrivlig! När vi tömkörde i måndags var hon så fantastiskt fin, helt otroligt kul var det också! Jag red henne även i torsdags, sååå fin!! 
 

CARRY YOU HOME

Tjabba på er!
Hoppas läget är bra med er! Så galet gött med helg alltså, behöver verkligen det även fast det är full rulle. Är lite sleten efter den här veckan och i helgen måste jag göra klart 2 uppgifter men det är sköt att ha dagarna på sig ändå! Sen är det ju träningar för Charles hela helgen, ska bli så kul men kämpigt! Jag red Alpen idag och han kändes väldigt bra mot slutet när jag hade fått igenom honom med lite hjälp från bästa Maria!! Dusty var verkligen såå go idag, jag gick en promenad med henne när det var storm, plast som fladdrade, Saladin som sprang ltie fram och tillbaka i hagen och hon gör ingenting alltså, hon går där som ingenting har hänt, hon är för cool alltså! Hon fick på sig back on track täcket också medan hon stog inne i boxen och åt, mysigt! Gos och mys blev det, bästa ♥
Förra gången Charles hade träningar för klubben!
 
 
 

MY HEADS UNDER WATHER, BUT I'M BREATHING FINE

Heej på er!
Veckan i har gått väldigt fort, har två väldigt stora inlämningar som ska vara klara
till måndag respektive tisdag och jag sitter och meckar med dom en hel del även fast lärarna tjatar på mig att ha lite fritid också, äsch säger jag, den har jag i stallet! Pappa och jag åkte ut till stallet idag och jag tog en promenix med min prinsessa idag! Det var hoppträning i stallet och närmare 12 ekipage vid ridhuset = mycket transporter men Dusty stog som ett ljus i hagen och kollade runt lite medan några andra hästar hade lattjolajban i hagen och hundar skällde men Dusty gjorde inte en ett dugg, snacka om skönt alltså! I sånna lägen är hon bra cool alltså! Sen gick vi in stallet där vi hade lite pusskalas, god och borstning! Sen fick hon gå in och käka massa go mat! Nu har jag återigen fått lite gjort till uppsatsen jag ska skriva! #aldrigvila känner jag här,haha! Och i helgen är det två-dagarsträning för Charles Jonsson som jag tränade för förra året med Dusty, men eftersom Dusty inte är igång så tar jag istället Alpen den här gången, kanonkul! Här är Dusty och jag när vi red för honom förra året!
 

DERRAN DAY

Jag lyssnar på dom här låtarna om och om igen, han är så galet duktig! Älskar floowet i låtarna som har gör till sina egna, ni borde lyssna! 
 

RYTTARELITEN

Ni har kanske sett på TV att det är en reklam som går med ett program som heter "Ryttareliten" där man får följa med Lisen & Peder Fredricsson, Charlotte Haid Bondegaard & Rasmus Bondegaard och hem till familjen Zetterman på tävlingar, bakom kulisserna på Falsterbo HS och lite känsligare ämnen, jag kommer defenitivt sitta bänkad framför TV:n iKVÄLL kl 20.00! Läs mer HÄÄÄR

SHE LOOKS SO PERFECT

Hallå på er!
Hoppas läger med er är grymt! Nu ikväll fick jag något sånt här pigghetsryck och vart jättepigg och hyper, smsade med Maria förut, hon måste nog tro att jag är knäpp, haha! goaste! Idag åkte mamma och jag ut till stallet och fixade en massa! Jag mockade riktigt ordentligt idag, mamma dammade Dustys box och jag gjorde rent hennes galler och krubban, blev superbra! Sen hämtade jag mitt hjärta som stog och sov ute i hagen. Vi hade tänkt lägga ut lite bommar i ridhuset men hon var så himla cool så vi gick på ridbanan i blåsten och solen, hon var så galet nöjd! Hon lös! Sen gick vi in i stallet och borstade lite och där blev hon tyvärr stissig eftersom hon såg något som rörde sig i trädet i ögonvrån men sen lugnade hon sig igen och hon smakade sitt nya godis från PS of sweden också, mycket omtyckt var det! Gött! Nu ikväll har jag suttit och gjort No, började vid 4 kanske men det var inte förens ca tre timmar efter som jag fick så mycket nerskrivet haha, men jag är på G! Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni har haft en bra söndag allihopa, kram! 
Hjärtat idag ♥
 
 

GÅRDAGENS OUTFIT

Nosgrimma: Kyro Riding Gear
Schabrak: Hööks
Lindor: Hööks 
Boots: Hööks 
 
 

Tjaaa på er!
Det var inte igår alltså, men ni hänger i verkligen och fortsätter läsa även fast det inte finns något att läsa, haha! Men ni är underbara! Jag har haft otroligt mycket att göra i veckan och har stressat halvt ihjäl mig för att hinna med, vissa stunder hade jag gråten i halsen nästan för jag kände att jag hade så knappt om tid till allt som jag ville hinna med, vi har otroligt mycket i skolan.. No, So, Svenska, Slöjd, Spanska mycket inlämningsuppgifter men jag fixart! Vi hade två nationella prov i veckan i Spanska, sjukt svårt men man måste tänka positivt och göra det bästa man kan i alla fall! I tisdags red jag Alpen lite i alla gångarter och det gick helt okej! Han släppte till vissa gånger och kändes fin! Men jag fick honom inte riktigt dit jag ville, men vi kämpade på! Och i onsdags fick jag rida Dusty igen, efter en hel vecka! Haha! Hon skötte sig såå bra! Vi gjorde första skänkelvikningarna på 6 månader, helt fantastiskt! 
 
Igår red tränade jag Alpen för Lollo och det gick så fantastisk bra, han var så underbar att rida! I början var han lite stretig i traven innan han kommer igång men vi tränade mycket på att få han rak i kroppen och så kommer formen sen liksom, han går gärna in lite med baken så ut med den och sen mycket yttersida och när han väl släppte, då var han helt otrolig! Det var som sytrådar i händerna och han travade på i sin lugna trav! I galoppen sen kunde jag sätta han på rumpen, så häftig känsla med en så stort djur alltså, Alpen är bäst! Han är en så himla bra häst att lära sig på! Jag är väldigt nöjd med mig själv också på träningen, supernöjd! 
 
Idag red jag min prinsessa igen, vi klädde upp oss med vita lindor, lackboots med fårskinn och sen skulle vi ha vårat nya träns som tyvärr är för stort så det blev inte så! Men hon var så nöjd! Och hon kändes jättefin! Får hela tiden vara med och driva på henne så hon verkligen trampar på ibak och belastar benet mer och mer så att ledvätska produceras! Hon är så koncentrerad på arbetet, hon älskar det! Helt fantastisk är hon och så nöjd hon är! 
Min prinsessa idag ♥
Tyvärr gick det inte att ladda upp så många bilder men ni får resten någon annan dag! 

RSS 2.0