VECKANS SCHEMA

Måndag: Promenad 
Tisdag: Ridbanan + Ut
Onsdag: Promenad
Torsdag: Ridbanan
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Promenad 
Söndag: Ut
Såhär kommer min och Dustys vecka att se ut, nu får jag äntligen komma igång och planera scheman varje vecka igen, sååå himla kul! Jag älskar verkligen sånt så jag är så himla glad för det, haha! Första dressyrträningen också på 9 (!!!!) månader, helt galet vad det går fort alltså! 
 
 

I'M BACK

Tjaa på er! Om det är några kvar, haha! Det är så himla roligt för det är ändå ett fåtal som fortfarande kikar in på bloggen, hur kul som helst och ni är underbara som kollar även fast jag är så dålig på att skriva nu! Jag har somsagt inte bloggat så mycket nu, det har varit mycket i skolan och jag har hunnit med en hel del andra roliga saker så bloggen hinner jag inte uppdatera så mycket. Nu när skolan börjar gå mot sitt slut så vill jag lägga så mycket tid som går på den men nu när skolan börjar bli lite lugnare så ska jag försöka uppdatera mer med lite roliga inlägg och inte bara vardagsinlägg! Dom två veckorna framför nu ska jag ge gärnet helt enkelt! 
 
Vi var inne med Dusty till ATG i måndags, hon visade ingen reaktion eller någonting! Sååå himla himla kul!! Så nu får jag börja galoppera och sätta igång henne ännu mer, Gaaah!!! Så himla himla kul, nu är jag så himla glad igen! Dusty lyser och jag sitter och skrattar när jag rider, känslan att få galoppera efter 8 månader, 8 månader?!?! Det är en känsla som man aldrig glömmer, hon kändes som en studsboll när jag galopperade igår, åå, älskade hjärtat! 
 
 

RSS 2.0