#SIHS14

VECKANS SCHEMA

Måndag: Promenad 
Tisdag: Ut + Banan 
Onsdag: Ut + Banan
Torsdag: Ridhus
Fredag: Ut
Lördag: Vila 
Söndag: Vila LAY ME DOWN

Tjaa på er! Hoppas läget är bra med er! Här är det bara bra! Den här veckan är väldigt intensiv med mycket roliga saker inplanerade! Idag åkte mamma och jag ut till stallet på förmiddagen, Dusty fick en välförtjänt vila idag! Såå skönt för henne. Igår när jag red så var hon jättefin, focus var att hon skulle vara låg i formen och bjuda! Hon var jättefin och hade ett sug i bettet hela tiden, vi red skänkelvikningar och förnänd galopp, annars mycket basic! I eftermiddags har jag hängt med bästa Ninni, så himla kul har vi haft det! 
 
Imorgon är det en vanlig skoldag för min skola ska ha öppet hus så jag är ledig på måndag istället, inte så dumt det heller! Sen ska jag rida ut en sväng på Dusty hade jag tänkt! På söndag ska jag på en liten clinic för min tränare och hennes ponnyekipage, ska bli superkul! Jag hade planerat att rida innan clinicen och ev ställa fram något hinder, men markarbete ska vi rida! Sen på måndag ska jag vara med min fina vän Emma! Såå mysigt! 
 

I BET MY LIFE

Igår red vi en jättebra träning med bland annat öppnor och förvänd galopp, öppnorna blev faktiskt väldigt väldigt bra! Superduperroligt verkligen! Det går framåt för varje träning, det är så roligt verkligen! Idag har jag genomfört ett nästan dödande pass med skolan på Friskis, det var såå jobbigt men jätteroligt ändå! Idag tog vi en promenad i ridhuset med mycket lydnad också, hon skötte sig prima! Och snart bär det av till Stockholm Horse Show, ska bli så galet kul!! 
 
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Ut  
Torsdag: Ridhus
Fredag: Vila
Lördag: Ut + Banan/Ridhus
Söndag: Markarbete + Hoppa
 

SMALL BUMP

Heej på er! Hoppas er dag har varit bra!
Dagarna går så fort, veckorna bara springer förbi, det är liksom jul snart?! JUL! Alltså åå vad jag älskar julen, det är såå mysigt alltså! Åå! Idag skrittade jag ut en sväng tillsammans med Maria, därefter skulle jag trava en bit på en jättebra väg, ena hållet var hon jättefin och lyssnade jättebra! När jag vände sen vet jag inte vad som hände, hon blev jättepigg och började takta och greja, spänd som en fiolsträng, så jag gick in på banan och travade henne lite och hon var fortfarande väldigt spänd men det var bättre i alla fall, hon fjantar sig lite! Busiga tjejen! Nu ska jag kolla på hollywoodfruar innan jag går och lägger mig, pluggandet är klart för idag! 
min fina fina 
 

HÖSTKLÄDER

Något som ändå är fantastiskt med hösten är alla tjocka varma tröjor som är såå underbara att ha på sig en kall dag, stickade, virkade eller vad som helst, det är såå gosigt! Jag var inne på Gina Tricot's hemsida och fastnade för dom här två plaggen, det plagget i mitten är som en svart kappa med stora fickor, såå snygg! Tyckte om den jättemycket, svart funkar till det mesta. De två plaggen på kanterna är koftor i samma model men i olika färger, jag tycker om koftor jättemycket, dom är så användbara. Ett stort plus till att koftan fanns i två snygga färger! 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ut + Banan
Tisdag: Vila 
Onsdag: Ut
Torsdag:  Banan/Ridhus
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ut 
Söndag: Promenad
 

COUNTNING STARS

Tjabba tjena!
Nu i helgen har jag nästan blivit lite sugen på att börja blogga mer regelbundet igen men om jag känner mig själv så tror jag det kommer dala lite när vi går in på skoldagarna men jag känner att nu har jag lite mer sug till att blogga, superkul!! Idag började jag min dag på bästa sätt att åka ut till mitt älskade hjärta som stod i morgonsolen och åt hö, pappa hjälpte mig att mocka medan jag packae hö och fixade kraften. Därefter tog vi en promenix som gick superduperbra, hon skötte sig hur bra som helst!! Sen borstade vi, kliade, mös, gosade och allt på en gång, såå mysigt var det! Hon är såå go, hon vill vara nära hela tiden, hjärtat!
 
Sen åkte vi hem igen och nu i eftermiddag har jag suttit och kollat på berg och meltzers i Amerika som förövrigt är hur kul som helst, samtidigt som jag har dammat i mitt rum och möblerat om lite inredning, bytt nattucksbord och flyttat på lite blommor och ljus, sen har jag satt upp alla mina rosetter i min ljusslinga som går runt hela rummet i kant med taket, det blev väldigt bra faktiskt! Nu ikväll har jag pluggat lite matte och snart hoppar jag in i duschen och sen i säng. Imorgon åker vi ut till Dusty på förmiddagen innan skolan och rider, supermysigt!! 
mitt allra finaste hjärta
 

THIS IS HOW WE DO

Hallå!
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon efter en lång skolvecka med mycket att göra. Jag har varit på marieberg en kortis vid lunch där jag köpte en blomma och en kofta och en blus, supernöjd! Nu ikväll har jag ridit ett jättebra pass på Dusty, min prinsessa ♥ Idag hade jag planerat att vi skulle hoppa lite så jag tog fram några travbommar och två hinder. När jag red fram henne var hon jättefin och framme, lyssnade jättejättebra och allting rullade på jättebra! Bästaste Dusty ♥ I skritten ställde/böjde jag mycket på henne, superfin! I traven sedan red jag lite öppnor och skänkelvikningar längs väggen, suuperfin! I galoppen var hon också jättejättefin, rund och mjuk, jag rullade på hindrena några gånger och åå vad kul det var! Hon skötte sig såå bra, det var såå roligt tyckte vi! 
 

MITT HJÄRTA IDAG


Hej på er! 
Idag red vi ut en liten sväng i mörkret, men hon skötte sig såå bra!! Hon var jättefin när jag jobbade henne! Vi travade en ganska lång bit och även fast det var kolsvart ute, pappa hade en liten lampa han sprang bredvid med men hon bara travade på som ingenting, hon var jättefin!

HELENE TRÄNING

Heeej på er!
Idag var det träning för Helene, jag red för första gången i dressyrsadeln också! Det var nästan mer än 2 månader sen som jag red i dressyrsadel så det var annorlunda! Men träningen gick jättejättebra! Det var jätteroligt! Vi började rida längs med fyrkanten några varv och sen fattade vi galopp direkt för att sedan rida traven efter galopparbetet. Hon var jättefin i galopparbetet, vi red mycket galoppfattningar som faktiskt blev väldigt bra idag, sen red vi på medellinjen mycket varierad steglängd på fyrkanten och volten, hon var suuuperfin! I traven var hon också jättefin, ibland blev det lite att hon drog iväg för att det blev lite jobbig men stundtals var hon jättefin i formen! Vi red mycket skänkelvikningar längs långsidorna och dom har blivit mycket bättre, hon var mycket bättre i formen idag, såå kul! 
 

MÖRKT

 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Ut + Jogga 
Torsdag: Vila 
Fredag: Ut 
Lördag: Markarbete, Hoppa? 
Söndag: Promenad 
 

MITT HJÄRTA

 

RSS 2.0