VECKANS SCHEMA

Måndag: Promenad + Frihetsdressyr
Tisdag: Vila
Onsdag: Ut
Torsdag: Banan
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ut
Söndag: Promenad
 

<3

 

WHAT A DAY

Heeej på er!
Idag har det varit en helt fantastisk dag! Dusty och jag var tillbaka på tävlingsbanan idag efter ett år, vi var så himla glada att bara åka iväg på tävling idag sen att Dusty sköter sig så bra så vi rider ihop 69,83% och en vinst(!!) var inte det vi hade räknat med! Vi är verkligen såå himla glada! Världens bästa Dusty ♥ Hon tyckte det var såå himla kul!!
Här är ett gäng bilder ifrån vår fina dag →
 

BLANDAD KOMPOTT

Tjabbaa!
Jag fick in en kommentar där det stog att det önskades att jag skulle skriva mer om min vardag, vad jag gör utanför Dusty också, tror ni det skulle vara någonting? Att jag försöker blanda lite mer? Isåfall försöker jag självklart att göra det!
Sen fick jag en kommentar där det frågades vilken skola jag har börjat på, jag har börjat mitt första år på Virginska Skolan, Sam-idrott!
 
 

VECKANS SCHEMA

MÅNDAG: Banan
TISDAG: Dressyrträning
ONSDAG: Ut
TORSDAG: Vila 
FREDAG: Banan
LÖRDAG: Banan
SÖNDAG: Promenad
 

YOU AND I

Heej på er!
Hoppas läget är bra! Jag mår kanon, har haft lite ont i ryggen idag bara, träligt men annars är läget kanon här bakom skärmen! Idag stog det hoppning på schemat för Dusty och mig, jag, Maria och Sofia hade planerat att hoppa idag så det gjorde vi, hon var jätteduktig och hon tycker det är såå kul! När jag red fram kändes hon väldigt fin i munnen, hon lyssnade bra och kändes väldigt taggad! Jag travade över några bommar i varje varv och hon travade över dom jättebra! Sen började vi hoppa på ett kryss som vi kom rätt på båda gångerna vi hoppade, jätteduktig! Sen började vi hoppa lite enkelhinder och sen några i följd, hon kom rätt hela tiden, hon verkligen suger tag i hindrena och vill framåt, såå kul! Sen när jag travar av henne blir hon jättejättefin! Hon hoppade kanon idag, såå duktig!! 
 

DRESSYRTRÄNING I HOPPSADEL

Heej på er!
Förlåt för att jag är så dålig på att blogga men jag har tyvärr inte haft tiden till det.. Jättetråkigt tycker jag för jag skulle jättegärna vilja kunna skriva flera inlägg varje dag men tiden räcker inte till. Jag slutar skolan, åker till stallet och är med min andra halsa, sen kommer jag hem sent på kvällen, kollar på idol, pluggar och sen går jag och lägger mig, jag hinner lixom inte så mycket mer, jag har börjat gå och lägga mig betydligt tidigare än vad jag gjorde i 9an. Dusty gör mig bara så glad, hon gör framsteg för varje ridpass vi rider, igår red vi en fantastisk dressyrträning för bästa Lollo, Dusty var helt fantastisk, såå fin som hon var! När jag red fram så kändes hon bra redan! I min stora förvåning så gick det faktiskt väldigt bra att rida dressyr i hoppsadel, jag red mycket skänkelvikningar, lite bakdelsvändningar i skritten, men grejen är att vi rider liksom inte rörelsen bara utan vi eller Lollo är så noga med allt där emellan, t.ex. bakdelsvändningarna. Där kan hästarna nästan bli lite självgående och bara vända runt utan våra signaler om ni förstår vad jag menar, det tränar vi på att hon ska vänta på mig och lyssna på mina hjälper, det är jättebra att Dusty är så på och vill göra flyttningen men att hon får vänta på mig så det blir korrekt
 
Som sagt så var Dusty så fantastiskt fin, hon börjar bli så fin i galoppen, rund och fin. Den är mycket mjukare och roligare att arbeta med, jag lägger ner mycket tid på galoppen för att galoppen inte ska bli så str grej att jobba med, man ser stor skillnad på galoppen gentemot några veckor! Hon var sååå fin i galoppen! Sen i traven alltså, jag fick känna på en helt annan trav i henne, vilken gång min lilla ponny har! Jag satt ner i sadel, hade henne mellan hand och skänkel i schwung, bakbenen arbetade på jättebra och jag kunde rida henne i ett lite inte högre tempo men släppa på henne lite i fram så hon får utrymme att röra sig på, aae, hon var verkligen så fantastiskt fin, vi avslutade med lite skänkelvikningar, kanon var dom. Jag satt och log, jag blir alldeles varm inom mig när jag skriver det här för att jag är så glad över att det har gått så bra som det har gjort, för 7 månader sedan såg framtiden inte så ljus ut, jag är så himla tacksam över att vi har en så klok ponny! Hon är verkligen fantastisk!!
 
När jag väl skriver blir det en halv uppsats, hoppas några av er orkade läsa! 

VECKANS SCHEMA

MÅNDAG: Markarbete
TISDAG: Ut
ONSDAG: Vila
TORSDAG: Banan 
FREDAG: Dressyrträning
LÖRDAG: Banan + Ut
SÖNDAG:Promenad
 
min fina♥
 
 

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Heej på er! Hoppas ni mår bra!
Jag har haft en jättebra vecka tillsammans med Dusty, hon känns så fin i ridningen! det enda som ligger på minus just nu är att vi inte har något passande dressyrsadel så vi dressyrar i hoppsadeln just nu men det går kanon det med! Red en jättejättebra träning för Helene i tisdags, i onsdags red jag ut en sväng, skritta och travade lite, hon var verkligen såå fin! I torsdags vilade hon eftersom jag var på handledarkurs för att få börja övningsköra, spännande. Sen i fredags red jag markarbete på banan innan skolan, hon var jättejättefin! Så kul!! Nu fortsätter vi att rida på nästa vecka också! 
 

SAM SMITH

Jag vet inte om någon har missat att jag är tokig i musik, för det är jag verkligen! Jag lyssnar på musik jämt och ständigt, olika stilar som Sam Smith, Coldplay, Linnea Henriksson, Håkan Hellström, Paramore mm. Sam smith är en speciell favorit som sjunger så fantastiskt bra, här är några av mina favoriter! Och vet ni vad, jag och herr Smith fyller år på samma dag såg jag nr jag googlade, se där!

COOL KIDS

Hallå på er! Hoppas läget är bra!
Idag har skolan bjössat på ett fyspass, så jag är halvt slut nu alltså, haha. Efter att jag slutade skolan så åkte mamma och jag till min prinsessa för att skritta ut en sväng! Vi fixade stallet lite snabbt idag för det var träningar på Jeanna Högberg för klubben, vi hade planerat att åka och kolla så vi gjorde stallet innan. Dusty var sådär extra glad idag, öronen var spikade framåt hela tiden verklgien, hon tyckte det var toppen att rida ut en sväng, gosan ♥ Hon var hur fin som helst när jag jobbade henne, jättemjuk och fin! Jag flyttade henne lite över vägen, det var superenkelt! I traven var hon också jättemjuk och fin, verkligen framme för skänkeln, hon lyssnade kanonbra! Jag är jättenöjd med dagen idag! 
 

HÖSTOUTFIT

Nu när hösten snart är här så klistrade jag ihop en liten "Höst-outfit" som jag gärna skulle vilja ha på mig, ett par basic svarta byxor och en jeansskjorta som är väldigt enkel men som ändå piggar upp lite mer, och ett par svarta kängor. En enkel och stilren outfit!
/Skjorta - Gina Tricot/ /Byxor - Dr Denim/ /Kängor - Primeboots/
 
 

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

Hej på er!
Idag har jag tränat för Helene för första gången på väldigt länge,såå kul verkligen! Dusty var verkligen jättefin också det det var fantastiskt kul! Vi började med att rida lite bågar, halvcirklar och att jag skulle använda hörnen ordentligt för att få igenom henne i sidorna, spåra och ha henne med mig helt enkelt, hon kändes väldigt fin och lätt, superkul! I skritten red vi lite bakdelsvändningar så hon börjar arbeta ordentligt ibak och ibland fick vi till vissa steg riktigt bra när baken var på plats och jag hade koll på yttersidan. Sen satte jag mig ner i traven och började jobba henne, hon var väldigt fin i traven! Framåt och villig till arbete, så kul! Jag red skänkelvikningar snett igenom där jag skulle ha henne helt rak och få med baken ordentigt så hon inte böjer sig i nacken och inte är rak helt enkelt utan att hon är rak hela vägen och efter några gånger så fick vi till det jättebra, hon var rak hela vägen och jag fick verkligen tag i vänster bak. Det som jag tycker är så kul är att hon har fått en helt annan framåtbjudning, nu får jag nästan sitta och bromsa henne, hon har mycket energi! I galoppen var hon också jättejättefin, rund och mjuk, jättefin var hon i galoppen! Galoppfattningarna måste vi jobba lite extra på, vi fick till många bra fattningar när hon sätter under sig och inte slår sig fri. Jag är hur nöjd som helst, hon var jätteduktig idag!! 

 

RIDBYXA TEMPO JH COLLECTION

När mamma och jag var på Hööks för någon vecka sedan så sprang vi på dom här ridbyxorna som vi tyckte var väldigt snygga! Det var mycket fina detaljer på byxorna med fickorna ibak och sen har mamma och jag en speciell kärlek till prinsesskronor, det är såå fint! Sen att det var så mycket stretch i gynnar ju bara oss ryttare, det behövs. Jag ger en tumme upp för dom här! Ni hittar dom HÄRför 699 :-. 
 

I'M NOT THE ONLY ONE

Hallå på er!
Idag har varit en slapp och skön dag med endast två lektioner i skolan,skönt! Jag börjar alltid halv 12 på måndagar (!!!) så jag hinner åka till stallet innan skolan och rida, såå kul! Idag red jag ett joggingpass i ridhuset som gick jättebra! I början så var det jag som inte kom igång riktigt i ridningen men när jag började rida mer så gick hon kalasbra i alla gångarter! I skritten och traven red vi mycket skänkelvikningar och lite förändringar, i galoppen red vi mycket tempoväxlingar och hon lyssnar såå bra nu när jag ska ta tillbaka henne, jättejättefin på bakbenen var hon, så kul! Jag galopperade varv på varv så hon kommer igång och får galoppera igenom kroppen, hon var jättefin, sen i slutet travade vi över ett par bommar som avslut i båda varven, kanonfin verkligen! 
 min finaste ♥

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan
Tisdag: Dressyrträning
Onsdag: Banan + Ut
Torsdag: Vila
Fredag: Markarbete
Lördag: Ut
Söndag: Promenad
 

EAST OF EDEN

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft!Den började på Wittvång som funktionär där jag spenderade min förmiddag och lunch, det är  jättekul att få träffa så många kompisar och grattis till allihopa som blev placerade eller red en jättebra ritt! Efter funktionärs-förmiddagen så åkte jag hem där mina kusiner var, min bästavän och kusin ska åka till Spanien som aupair i ett halv år så jag kommer inte träffa henne på jättelänge.. Men jag är verkligen så glad för hennes skull och jag ska försöka hälsa på! Vi åkte en sväng till min prinsessa också för att ta en promenad, hon skötte sig hur bra som helst, så duktig! När vi kom hem ifrån stallet så käkade vi kvällsmat och spelade kort samt så cyklade vi en sväng, supermysigt! Men nu måste jag sova för imorgon åker jag till stallet på förmiddagen och rider!
 

KINGSLAND

Sen har Kingsland kommit ut med en ny kollektion som jag är väldigt imponerad av, många fina saker och fina färgkombinationer. Jag är väldigt svag för blått och kingsland har mycket blått i olika nyanser så för min del så gillar jag en hel del grejer här! Klicka HÄR för att titta på lite mer.

YOU CALL ME OUT UP ON THE WATHER

Hallojsan på er!
Idag har det varit en väldigt bra dag som började i skolan och slutade i stallet, jag red ett pass på banan med Dusty idag, lite markarbete. Det gick sååå bra! Hon var verkligen med mig och lyssnade väldigt bra, fina fina tjejen! Jag red mycket skänkelvikningar, lite öppnor/slutor och så i skitten, jättemjuk och fin. Samma sak var det i traven också, mycket skänkelvikningar och förändringar, jättemjuk och fin! Tog fram lite bommar också som vi travade över några gånger som inte var några som helst problem, hon travade över dom jättebra! I galoppen var hon också superfin, vi hittade en fin rytm och gjorde mycket tempoväxlingar som gick kanon! Jag kan inget annat än att vara kanonnöjd, imorgon är det träning igen!
 

SCHOCKEMÖHLE SPORTS

Charlies Häst och Hund har fått in Schockemöhles nya kollektion som jag tycker dom lyckats väldigt bra med! Jag har själv fastnat för en hel del grejor. När dom år efter år kommer med nya  produkter, olika färger mm, det är ganska imponerande! Ibland lyckas dom bra och ibland mindre bra, men så är det ju med alla olika märken. Här är några av mina favoriter, klicka HÄR för att komma till Charlies hemsida.
 

REA PÅ STRÖMSBERGSGÅRD

Klickade in mig på Strömsbergsgård's hemsida där dom rear ut en mängd olika jättefina saker till bra priser! Jag tycker verkligen att ni ska klicka er in på deras hemsida för att inte missa något, jag hittade lite saker som jag tyckte om. Om ni klickar HÄR kommer ni till Strömsbergsgård's hemsida direkt där ni kan fynda täcken, jackor, ridbyxor och mycket mer!
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan
Tisdag: Ut
Onsdag: Vila
Torsdag: Markarbete
Fredag: Dressyrträning
Lördag: Banan + Ut
Söndag: Promenad
 

OCEANS

Heej på er! Hoppas eran dag har varit bra, min har varit såå bra!
Den började på det absolut bästa sättet, i stallet hos min fina prinsessa ♥ Jag var i stallet kvart över sju idag så det blev ett tidigt morgonpass idag, men åå vad kul det var och det gick jättebra, så jag är hur nöjd som helst! Jag joggade henne mest i alla gångarter och idag försökte jag tvinga mig själv att rida i högervarvet och ta igenom det, jag är nöjd med mig själv idag! Dusty var jättefin verkligen, jag hade henne låg hela tiden, gjorde mycket skänkelvikningar i båda varven i skritt och trav som förövrigt var väldigt fina och lätta! I galoppen jobbade jag henne i något varv och sen ställde jag mig upp i lätt sits och rullade på i galopp, hon var jättefin! Jag gjorde lite tempoväxlingar i galoppen och hon lyssnade hur bra som helst, jag är verkligen jättenöjd! Hon var så fin, mitt hjärta ♥
När jag var klar i stallet åkte jag till skolan och hade Svenska och Matte, sen åkte jag hem igen och bara slappade, åt B&J, målade naglarna och kollade på TV, nu ska jag försöka gå och lägga mig, ha det så bra!
 
 

RSS 2.0