NYA TÄVLINGSSTÖVLAR

Jag har fått något nytt i min tävlingsgarderob! Ett par ordentliga tävlingsstövlar som jag inte har haft på länge. Ett par hellackade dressyrstövlar från Deniro, såå snygga! Jag tycker om dem jättemycket! Nu ska jag börja med att gå in dem för att sedan rida in dem, kommer bli så kul att börja använda dem! 
 

VECKANS SCHEMA V.18 & V.19

Måndag: Banan + ut 
Tisdag: Pomenad 
Onsdag: Banan + ut (Rida program, galopp) 
Torsdag: Vila  
Fredag: Banan + Ut (Rida program, trav) 
Lördag: Banan + Ut (Rida program)
Söndag: Promenad 
Måndag: Banan (Rida program, galopp)
Tisdag: Dressyrträning (Program)
Onsdag: Banan + Ut (Rida program, trav)
Torsdag: Vila
Fredag: Ut 
Lördag: Banan + Ut 
Söndag: Tävling 
 

DET BRINNER I BRÖSTET

Heej på er! Hoppas läget är bra med er!
Denna vecka har varit fullproppad både i skolan och för mig och Dusty. Det är så skönt att kunna bock av några uppgifter och prov, gött! I tisdags red jag och Dusty en sååå himla bra träning för Helene! Det var bland en av våra bästa ridpass!! Hon var så galet fin verligen genom heeela träningen och jag är väldigt nöjd med min ridning, vi båda var aktiva genom hela träningen! Såå fin var hon, älskade hjärtat! I onsdags drog jag på mig en rejäl förkylning och öroninflammation, så typiskt! så tyvärr har jag varit lite låg och trött nu de senaste dagarna i och med inflammationen men det stoppade inte mig och Dusty från att träna både torsdag och fredag, också! Massa träning, men det är kul! I torsdags åkte vi iväg vilket Dusty tyckte var såå himla kul och hon skötte sig fantastiskt! Vi tränade för Emelie Nyreröd, superkul att prova någon ny! Tyvärr så var jag inte på topp i och med att jag var lite sjuk men vi kämpade på! I fredags red vi för Lollo också, jag var fortfarane inte helt på topp men vi red några riktigt fina förvända och bakdelsvändningar! 
 

NYTT FRÅN BR

BR har också kommit med nya grejor, jag tycker personligen BR's boots är väldigt bra och jag tycker det är så kul att de vågar komma med nya ideer som ändå sticker ut lite, kul! Boots kan pigga upp en outfit väldigt mycket samtidigt som dem har dess funktion. Glitter och bling kan man nästan inte få för mycket av! För 169 :- blir de dina. 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan + Ut
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Promenad 
Torsdag: Banan
Fredag: Dressyrträning
Lördag: Banan + Ut 
Söndag: Vila
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan + Ut 
Tisdag: Vila 
Onsdag: Ut 
Torsdag: Banan
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Banan + Ut
Söndag: Promenad 
 

HOME

Heej på er!
Jag är chockad att ni fortfarande läser fast jag inte skriver någonting här, men jag blir så glad verkligen! Nu är jag hemma också! Det är så skönt att vara hemma igen! Men vi har haft det oerhört bra verkligen, sol, bad, shopping, skratt och mycket mer! Vi har haft det kanon verkligen! Jag har saknat Dusty något otroligt mycket alltså och vår hund Leja, så det är skönt att komma hem till våra underbara djur! Det var så skönt att komma hem till mitt hjärta igen, nu ska vi rida igång lugnt och komma igång igen! Vi red ett joggingpass på ridbanan idag och hon kändes riktigt fin! Hon är så glad och gosig mitt hjärta, vi har investerat en mikro också så kan vi börja använda vetekudden igen, äntligen! 
 

RSS 2.0