NYTT FRÅN HÖÖKS

Hööks har kommit med lite nya grejor såhär till början av våren, en del saker var riktigt fina tycker jag medans andra saker inte föll lika bra i smaken men så är det ju alltid, vi alla är ju olika! Dessa schabrak fick jag upp ögonen för, jag tyckte de var såå fina! Det bruna är nog min personliga favorit! Man kan se lite likheter med dessa schabrak och Schockemöhle's schabrak, speciellt på rutorna om man säger, hur schabraket är sytt. Det jag gillade med dessa schabrak är kronan, tyckte det var superläckert! 
 

FourFiveSeconds

Heej på er! Hoppas ni mår bra!
Jag slänger in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten, egentligen ska jag sova nu men så sitter jag här istället, som vanligt nästan, haha. Dusty har gått jättebra nu, i fredags när vi red för Lollo var hon sååå fin! Jättefin galopp, förvänd galopp och galoppfattningar + jättefina skänkelvikningar, hon var så med och jag red verkligen! Sen i måndags så var hon lite tom i bogarna, hon bjuder inte helt framåt och det märktes ännu mer på träningen för Helene då hon tyckte jag var lite ivägen tror jag, hon tyckte det var jobbigt helt enkelt, red igenom henne igår också och det satt kvar lite, det som vi måste tänka är framåt hela tiden så hon inte backar utan hon ska bjuda, då blir det mycket bättre! Nu har jag precis gjort klart lite engelska så nu ska jag gå och borsta tänderna, vi ses och höres! 
 I fredags ♥♥
 

4 ÅR TILLSAMMANS MED VÄRLDENS BÄSTA

"People say it's just a horse. But that horse is a best friend, a teacher and one of the best things that ever happened to me. That horse is my life, my love and my soulmate. No matter what, it's not just a horse. That horse is a part of me and made me who I am today "
 Världens bästa Dusty, jag älskar henne mer än ord kan beskriva, min prinsessa ♥
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus 
Tisdag: Dressyrträning
Onsdag: Ridhus 
Torsdag: Vila 
Fredag: Ut 
Lördag: Markarbete
Söndag: Promenad 
 

WALK THE MOON - BÄST JUST NU

 

USA 2015

30 DAGAR KVAR
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus 
Tisdag: Ut 
Onsdag: Vila 
Torsdag: Ridhus 
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ridhus + ut 
Söndag: Promenad 
 

SHUT UP AND DANCE WITH ME

Hallå på er! Hoppas läget är bra med er!
Jag är på bättringsvägen efter min sjuka som ännu håller i sig men snart är jag på banorna igen! Efter att inte ha varit hos Dusty på 2 (!!!) dagar så var jag så himla glad att äntligen få träffa henne igen, mitt hjärta♥ Så igår joggade vi lite i ridhuset bara i alla gångarter barbacka, såå mysigt! Hon var så himla duktig! Idag red vi också i ridhuset, planen var att ta fram massa bommar och något litet hinder men det var dressyrkurs i ridhuset som jag helt hade missat så vi red ett dressyrpass med fokus på galoppen! Jag red jättemycket övergångar mellan skritt och galopp, hon var SÅÅ fin i galoppen! Vissa avsaktningar blev jättefina när hon inte dyker och jag är med och rider korrekt, men hon var sååå fin! Superduktig är hon, finaste prinsessan! 
 

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus
Tisdag: Dressyrträning
Onsdag: Ridhus + ut
Torsdag: Vila
Fredag: Ut
Lördag: Markarbete
Söndag: Ridhus + Ut
 
 

HOLD BACK THE RIVER

Heej!
Jag tänkte göra lite livstecken här tänkte jag, har inte skrivit på hur länge som helst!Mycket i skolan är det, jag vill lägga all min fritid på Dusty och sen så har jag börjat kolla på The Vampire Diaries som gjort att jag kollar ett avsnitt varje dag innan jag lägger mig istället för att blogga.. Men det var träning igår och Dusty var sååå himla himla fin! Vi red öppnor, skänkelvikningar, förvänd galopp, bakdelsvändningar, fatta förvänd galopp och massa andra roliga saker, jag är nöjd över min ridning också! Jag är såå nöjd med träningen, hon var så himla fin verkligen! Galoppfattningarna var faktiskt jättebra, sååå kul! Lollo tyckte det var stor skillnad på henne sen sist, såå kul! Imorgon ska jag hänga med min fina fina vän Alicia på tävling och hjälpa henne, såå himla mysigt! Min kväll har bestått av plugg och mello, nu ska jag hoppa till kojs, godnatt!
Mitt älskade hjärta ♥
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ut + Ridhus
Tisdag:Vila
Onsdag: Ut 
Torsdag: Ridhus 
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ut + Ridhus 
Söndag: Promenad 
 

RSS 2.0