Gästbloggning - Wilma

Hej alla Amandas läsare! Amanda undrade om jag ville gästblogga när hon ska på semester, och självklart gör jag det. 
 
Jag heter Wilma Martinsson, är 12 år, bor i Kumla på en liten mysig hästgård och driver http://poniz.blogg.se
Jag går som alla andra i min ålder i skolan. På fritiden är jag i stallet. Rider oftast båda mina ponnyer, ibland blir det mer, ibland mindre. 
 
Jag har, precis som Amanda, min grund i ridningen från Folkatorps Ridskola. Där red jag i ca 7 år. 
Under tiden som jag gick där så fick jag min första häst, Bagheera. Som tyvärr betar på dom evigt gröna ängarna ♥ Han var en riktigt läromästare som  jag gjorde både det ena och andra med. 
Men hästlös var jag inte länge. En vecka och en dag senare var jag och mamma på väg ner till Skåne för att kolla på en häst. 
Det var alltså William som vi hämtade hem. Min B-ponny som vi sålde till en jättebra familj i julas. Som tur bor dom 5 minuter bort, så jag har han inom gosavstånd ;)
Jag och William tävlade upp till LC/LC. Hade jag varit kortare hade vi nog hoppat LB nu. 
 
Nu har jag Farina, som är min D-ponny. Vi har tävlat upp till LD+5 i hoppning, men ska hoppa en LC om nån månad. Vi har kommit upp i LB:1 i dressyr. Tyvärr har hon blivit ganska spänd så resultatet har legat på 50-59%. Men med lite mer övning  hoppas jag att vi också är med och slåss om medaljerna eller vad vi nu ska kalla det. 
 
Sen har jag även en B-ponny. Ängaby Victor, eller Victor som han kallas. Han har vi haft sen han var ett halvår. Vi har bara tävlat dressyr, upp till LB:1. 
Vi försöker kvala in honom till Ungponny Championatet och då måste man ha 60 % eller mer två gånger för att få åka ner till Falkenberg och delta i finalen. Det har fattats 1 eller 2p flera gånger, lite surt -.-
 
Det var lite om mig och mina hästar. Hoppas nu att ni går in och kollar in min blogg, och släng gärna in en kommentar! :) http://poniz.blogg.se heter den. Sen har jag en blogg som heter http://orebroryttarna.blogg.se också, tillsammans med Johanna Skufca. Det är frågestund på den bloggen, så alla frågor ni kan komma på får ni gärna skriva i en kommentar och skicka iväg, frågestund på Örebroryttarna.blogg.se alltså ;)
 
 
Förresten så får ni jättegärna rösta på min bild i Hööks fototävling, http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1891/8c69f93de9b7e381f92c18b4c109c6fd1df30527/ 
Skulle vara så himla snällt ♥
 
Kram Wilma, http://poniz.blogg.se & http://orebroryttarna.blogg.se 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0