Rolf-Göran Bengtsson drar fulla hus

Den här texten var faktiskt väldigt intressant, det står bla om Malin Baryard och hur Tornesch mår just nu, läs!

Rolf-Göran Bengtsson drar utsålda hus. Det är ”lapp på luckan” inför Rolf-Görans clinic på Ridskolan Strömsholm 7 november.
- Ja, det var ju roligt, säger Rolf-Göran, vår svenska världsetta i hoppning på väg till Lyon, Frankrike, för att rida Rolex FEI World Cup, denna helg.

- På lastbilen till Lyon står Casall La Silla, Carusso LS La Silla och Camilo La Silla, berättar han.

Rolf-Göran följer vad som händer i svensk ridsport.
- Jag har sett vilken härlig uppslutning det är för att rädda Saras (Algotsson-Ostholt) häst, kommenterar han räddningsaktionen för Mrs Medicott.
Han blir också glad över att höra att han har ett finger med i spelet. Den så kallade Rolf-Göran Bengtsson-effekten har gjort att ridspotsverige ställer upp menade initiativtagaren Tina Lundin. Nu vet svenska folket vem Rolf-Göran Bengtsson är. 
- Sara gjorde en så bra insats i London så hon bör vara silver-Sara med hela Sverige. Hon red verkligen bra, fortsätter han.

I Lyon väljer han att starta Casall La Silla i världscupen.
- Han tränade väldigt bra sista passet inför avresan, berättar Rolf-Göran.
 Carusso får den här gången gå som andrahäst och troligen hoppa Grand Prix.

Rolf-Göran får i Lyon sällskap av Malin Baryard Johnsson och hennes Tornesch samt unga lovande hingsten Baltimore, som ägs av bolltrollaren Henrik Larsson med familj.
Malin smög igång Tornesch under Volkswagen Grand Prix på Strömsholm. Hon passade också på att vädra Torneschs son Turmalin. Men ingen av hingstarna hoppade de största klasserna. Turmalin är för ung och Tornesch fick ett träningspass.
Under tävlingarna på Ridskolan Strömsholm kommenterade Malin till Aftonbladet:
- Jag var helt knäckt efter Tornesch skada i Falsterbo. Men nu siktar jag mot stora mästerskap igen.

På Ridskolan Strömsholm är alla biljetter sålda inför Rolf-Görans clinic den 7 november. Men dessutom ska han under dagen dela med sig av sina kunskaper till Ridskolans lärare. De har en helt egen frågestund och föreläsning med världsettan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0