REALLY DON'T CARE

Hallå på er!
Dagarna går i ett, det är så skönt med höstlov, så välbehövligt!Idag började dagen att jag handlade med alla pensionärer på morgonen, det var jag och dem, typ. I alla fall så kom Ninni och Lisen över en sväng på en fika, såå mysigt! Sen skjutsade mamma mig till mitt favoritställe, Dusty såklart! Jag började med att ge dem lunchhö och medan så mockade jag och fixade stallet! Därefter tog jag in mitt hjärta och gjorde iordning henne för ett markarbertpass på ridbanan, hon är den finaste verkligen, mitt hjärta! Hon kommer galopperandes när jag ropar och när vi står och borstar ska hon alltid vara nära, min finaste Dusty ♥♥ Markarbetspasset gick helt okej, jag kom inte alls till ridning tyvärr, jag kom liksom inte ner i sadeln kändes det som, men vi tar nya tag, hon var riktigt fin stundtals!! 
 

STÄDA - DUSTY - MAGGIO

Hejsan Svejsan!
Idag tog jag en sovmorgon igen haha, vaknade av att Maria nästan panikringde och frågade om jag ville hänga med på Veronica Maggio som hade konsert ikväll, självklart ville jag det! Det var en tjej som skulle sälja in biljett och den blidde min (!!!) Guud, jag är såå starstrucked, gaah, hon är såå bra och det var så himla himla kul!! Idag har jag städat mitt rum också så det är skinande rent nu och sen åkte jag till mitt hjärta, min finaste tjej! Vi tog en promenix idag och hon skötte sig prima verkligen, fina prinsessan ♥ Denna dag har varit helt fantastisk! 
 
 

MAKE TODAY AMAZING ♛

Hallåå! Det är såå skönt för jag har höstloov(!!!), såå skönt verkligen! Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, fixade iordning en god frukost och slappade i soffan ett tag. Sen har jag städat mitt rum, damsugit här hemma och ätit en jättegod lunch! Dessutom så har jag möblerat om mitt rum men jag ska möblera tillbaka så som det var! Jag har varit i stallt hos mitt hjärta och nu suttit här i min sköna fotölj och bara slappat, såå gött! Skickade in min svnskanovell har jag också gjort en kväll som denna.
 
Jag hade som plan att rida i ridhuset innan klockan 6 för då var det hoppträningar i ridhuset men jag kom till stallet halv 6 så det vart inget med det, haha! Men Dusty och jag trotsade regnet och joggade på ridbanan, jag utrustade henne med ett rid-regntäcke som är så himla smart! Dusty var sååå himla fin, verkligen jättejättefin och svarade på minsta lilla jag gjorde, både framåt och bakåt om man säger! I skritten jobbade jag med tempoväxlingar, öka och minska steglängden, gjorde skänkelvikningar på långa diagonaler som hon gjorde riktigt bra! Såå kul! I traven var hon också såå fin i, verkligen lyssnade på mina signaler. Jag gjorde samma här, öka/minska steglängden. Hon lyssnade så bra och var fortfarande jättefin i formen när jag minskade, såå kul! Duktiga prinsessan ♥
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Ridhus 
Tisdag: Dressyrträning
Onsdag: Promenad/Ut 
Torsdag: Ridhus/banan 
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Ut 
Söndag: Vila 
 

VECKAN SOM GÅTT

Heej på er!
Hoppas läget är bra med er! Just nu sitter jag i myskläder och ska resonera kring fredagens ridpass som jag sedan ska skicka in till min lärare. Idag har jag suttit hemma halva dagen och skrivit klart en uppgift på Spanskan och igår skrev jag nästan klart min novell som ska vara klar på tisdag, gött! Så skönt att ha det klart! Min prinsessa har fått en lite lugnare vecka, ridpasset har gått både bra och dåligt men jag tror vi får ut mycket av det i slutändan så jag är jättenöjd!
Måndag:
I måndags gick vi en promenad eftersom det var tävling dagnen innan, jag lever fortfarande på den känslan som vi hade inne på banan, hon var verkligen såå fin och hon tyckte det var såå kul! Åå, mitt hjärta ♥ 
Tisdag:
I tisdags fick hon en välförtjänt vila men mycket gos! 
Onsdag:
I onsdags red vi ut en sväng men endast runt brevlådan två varv för vi kom ut så sent så det var väldigt mörkt, vi tog en mystur barbacka med back on tracktäcket, supermysigt! Pappa fick gå med en lampa brevid så vi såg vart vi gick, hon var lite spänd men skött sig bra! 
Torsdag:
I torsdags red vi ett joggingpass i ridhuset i skritt och trav med mycket skänkelvikningar och focus på att hon skulle vara låg och bli fin i handen, jämn på båda tyglarna och det blev hon efter en liten stund. När hon la lika stöd på båda tyglarna så blir hon jättefin i traven och trampar under sig, jättenöjd! 
Fredag:
I fredags red vi ett till pass i ridhuset men då la vi mycket focus på galoppen istället och galoppfattningarna. Jag började med skritten där hon var jättefin, mycket skänkelvikningar och vägar så hon blir lösgjord och sen fattade jag galopp direkt eftersom vi skulle rida mycket galopp. I galoppen red jag mycket övergångar med galopp-skritt-galopp och i galoppen mycket tempoväxlingar. Hon var riktigt fin i galoppen stundtals, hon kämpar på jättebra när jag samlar henne och driver igång henne! Sen travade jag av henne med lite skänkelvikningar samt att jag ville få ett bra stöd vilket jag fick sen! Jättenöjd! 
Lördag:
Igår skrittade jag ut en sväng och hon var verkligen såå pigg! Så när jag gick hem fick jag hålla i henne lite så hon inte bara går på och bli hastig utan att hon lugnar ner sig lite, gick in på banan och jobade henne en kortis och hon var såå fin i formen! Jättejättefin!
Söndag:
Idag tog vi en jättemysig promenad, hon skötte sig prima! Efteråt så hade vi pusskalas och mös massor! 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Promenad
Tisdag: Ut 
Onsdag: Vila 
Torsdag: Banan 
Fredag: Dressyrträning 
Lördag: Banan + Ut
Söndag: Promenad 
 Mitt fina hjärta ♥

GYTTORPS RIDKLUBB

Heeej på er! Idag har vi varit och tävlat igen, jag vet inte rikgt vad jag ska säga. Min ponny är bara bäst, vi red fram i skur och sen på banan är hon hur fin som helst och rider ihop 72,76 % och kommer 3:a, jag vet inte vad jag ska säga faktiskt! Jag är så glad över mitt finaste hjärta, förra året vid den här tidpunkten visste vi inte hur Dusty skulle kunna gå, usch.. Det är ett så stort steg vi har tagit bara att åka på tävling är sååå kul för oss båda! 
 

RESTART

Hej på er! Nu ska jag gå oh lägga mig, imorgon är det tävling som väntar,ska bli så kul! Tyvärr så kollade vi på vädret och det ska regna, rackarns då! Men det ska bli såå kul! Min finaste Dusty ♥
 

FOREVER YOUNG


STEAL MY GIRL

Heej på er! Äntligen är det helg, så som jag väntat efter denna fredag! Bättre kan det ju inte bli för snart är det höstloov, såå gött! Dusty och jag hade en hur mysig dag som helst igår, vi borstade, friserade och myste jättemycket! Idag har vi ridit ett joggingpass i ridhuset, focus var att ha henne låg, på senaste tiden har det kännts som hon går lite mitt emellan den låga formen och tävlingsformen om man säger, men nu ville jag att hon skulle sänka sig yttligare men ändå få upp henne i bogarna så att hon sätter sig ibak och inte faller fram. Jag vet inte om jag har nämnt men Dusty är klippt!! Såå skönt för henne verkligen, hon blev jättesvettig efter varje pass vi red så det var jättebra att vi gjorde det! Det enda som blev sedan vi klippte henne är att hon har känts lite orolig i munnen, hon har lite "perioder" där hon fipplar lite mer med bettet och jag får inte så bra kontakt så det jobbade jag på med idag!
 
I början red jag mest runt, ställde och böjde mycket år båda hållen samt att jag red mycket skänkelviningar, efter det fick jag igenom henne så som jag ville ha henne låg och ett jättefint stöd på handen samt bra driv bakifrån! Jättekul! Sen fattade jag galopp och jobbade henne där, tyvärr slarvade jag med galoppfattningarna idag, jag ville lägga mer fokus på själva galoppen idag, men det tar jag på mig helt! Dusty kändes fin i galoppen, jag märkte skillnad speciellt i högergaloppen att hon börjar komma ihop mer vilket är superduperkul! Jag börjar få tag mer i yttersidan. I vänstergaloppen var hon jättefin, jag red lite tempoväxlingar, när jag samlade henne var hon jättefin! 
 

DAGARNA GÅR I ETT

Hallå på er! Nu känner jag att jag kan pusta ut lite från skolan en kväll i alla fall,idag har vi haft två prov - matteprov och historiaprov. Det är verkligen så skönt att lägga dom två bakom sig! Jag har suttit sen i måndags och pluggat den lilla slutspurten för proven, 2 timmar minst så idag ska jag bara ta det superlugnt! Dusty och jag ska ha värsta mysardagen har jag planerat med mycket godis, kli, frisering och bara mysa! Min bästa tjej ♥ Nu ska jag kika på Dicte innan jag åker till stallet som jag inte hann se i måndags, hoj! 
 
 

VECKANS SCHEMA

Måndag: Banan
Tisdag: Dressyrträning 
Onsdag: Ut
Torsdag: Vila 
Fredag: Ut + Banan 
Lördag: Banan/Ridhus 
Söndag: Tävling LB:1 
 

FREDAG

Hallihallådär om några är kvar här!
Förlåt om jag uppdaterar uruselt rent utsagt men jag känner att tiden räcker verkligen till tyvärr, skolan har dragit igång, jag kommer hem på kvällen och sen är det plugg som gäller, vill så gärna ha världens idéer på inlägg att skriva men jag har tyvärr inte det, så tråkigt! Men snart är det lov så då måste jag ladda upp med en hel radda inlägg! Igår tränade jag för Lollo, Dusty kändes verkligen sååå fin! Det går framåt varje träning och vi kommer till "en del" av hennes gångarter som jag inte kännt på så mycket förut, Lollo är verkligen så bra för hon har massor med övningar för att få igång bakbenen på hästen, det funkar kanon på Dusty! Dusty var verkligen jättefin, min fina prinsessa ♥ 
Igår mina vänner bjöd Maria hem her crew (som hon själv uttryckte det så fint!)hem till henne eftersom hon har fyllt 18 (!!!!) Grattis fina du! Det var såå mysigt, ett superhärligt gäng var vi! Vi lagade pizza, åt chokladtårta, skrattade så vi grät och hade det såå himla kul! Vi spelade spel, med andra ord som jag förövrigt är väldigt dålig på men shit vad roligt det var, verkligen såå mysigt! 
 
 
 

RSS 2.0