BLOGGTÄVLING

Jag är med och tävlar, gör det du också! Klicka HÄÄÄR.

TONIGHT, BEST YOU EVER HAD

Tjenare! Hoppas läget är bra med er! 
Med mig är det prima! Vädret är ju såå himla underbart just nu! Dusty har stått utan täcke på dagarna, så himla gött! Jag red henne igår med Maria, Dusty skötte sig hur bra som helst! Hon sköter sig verkligen så himla och hon tycker det är så himla kul, öronen är spikade framåt hela tiden! Hon är för rolig alltså, vi skrittade ut en sväng och på vägen ligger det långa pinnar i en stor hög och dom tyckte Dusty såg jättegoda ut så hon tog tag i en pinne och drog ut den, haha! Hon blev lite förvirrad och kollade på den, sen släppte hon den. Höll verkligen på att skratta ihjäl mig! Sen när vi skulle vända hem igen så ville hon inte vända hem nästan, hon ville gå mer!  På banan jobbade jag henne i både skritt och trav, i början var hon lite hängig i munnen men sen kände man hur hon började lyfta ryggen och blev så mycket lättare i fronten! Duktiga tjejen! Igår gick vi en promenix med Maria igen runt brevlådan, såå himla mysigt!! 



MOT ULLARED





MAGIC

Hallå på er!
Idag har det varit en utomordentligt grym dag alltså! Den började kvart över sju, idag åkte vi nämligen in till ATG med Dusty igen! Bakbenet blir bara bättre och bättre för varje gång vi är inne, det är så fantastiskt underbart alltså! Det som var lite mindre bra är att hon har avlastat fram på samma sida, så det var en liten markering på det frambenet men, han sa det att det är ingen galla eller någonting sånt alls så han trodde att hon kanske hade gjort något i hagen eller liknande så vi gjorde ingenting med frambenet idag utan vi ska se om det försvinner. Vi ska in om två veckor igen! Men det är så himla skönt att bakbenet blir bättre, sååå himla kul! Dusty skötte sig verkligen hur bra som helst idag, såå duktig! Sen när jag kom tillbaka till stallet så släppte jag ut Dusty direkt, snabb som sjutton var hon att rulla sig haha, busen!
 
Jag fixade iordning allt i stallet, mocka, packa hö och allt sånt! Sen gick jag in till Maria, hade tänkt väcka henne så jag smög in och skulle skrämma livet ur henne men hon satt vaken och pratade i telefon, haha! Maria gör godaste pannkakorna, såå himelskt goda alltså så det satt vi och käkade på, gött! När vi var redo stack vi ut i stallet för att mocka lite till och sen började vi skura rent halva stallen, supertjusigt blev det! Sen gick vi vidare in i sadelkammaren där vi bytte plats och ställde iordning lite på våra saker i hyllorna! Kanonbra blev det! Dusty blev tömkörd idag också, hon var riktigt fin idag faktiskt! Lite spänd i början men slappnade av och jobbade på väldigt bra tycker jag! Vi travade serpentiner faktiskt, superkul! Efteråt fortsatte Maria och jag med städningen, såå himla bra dag idag verkligen! 

ANGEL

 
 

BELIEVE YOU CAN AND YOU´RE HALF WAY THERE

 
Tjabba tjena! Hoppas läget med er är gött och att ni har påsklooov! Så himla skönt alltså, leedig! Jag fick faktiskt påsklov redan igår så jag invigde det på bästa sätt genom att ta en låång sovmorgon idag och en god frukost! Sen åkte mamma, jag och min lillebror till marieberg för en gòfika och sen skjutsade mamma ut mig till stallet! Jag mockade, packade hö och allt sånt! Sen gick jag in till Maria och käkade godaste pannkakorna som hon höll på att göra + lite godis, supersmarrigt! Sen gick vi ut i stallet för att göra rida! Dusty är verkligen för goo, när jag går emot hagen och ropar på henne så kollar hon upp supersnabbt och galopperar i en hejdundrande fart till ingången, hjärtat! Det är verkligen så fruktansvärt kul att rida Dusty, hon älskar det verkligen! Idag försökte jag samla upp traven lite mer så hon börjar jobba ibak och hjälp, sen när jag saktade av till skritt kändes det som hon gick och bajsade hela tiden för hon hade jobbat med ryggen, såå kul! Blir så glad! 

ALL OF ME

Idag red Dusty och jag ut en sväng för första gången på riktigt!Hon var verkligen överlycklig alltså, öronen spikade framåt verkligen! Hon gick och småtravade lite på vägen hem, mamma och jag skratta så! Hon lyser verkligen av lycka och den smittar av sig verkligen, åå! Vi avslutade att skritta + trava lite på ridbanan där vi också travade över några bommar som som började galoppera över också, haha! Hon kändes jättefin! Såå himla kul! 
 

ROUND AND ROUND

Tjabba tjena!
Har precis avslutat lite kvällsplugg såhär efter ett mycket bra avsnitt av ryttareliten,tycker det är så himla kul att kolla alltså, helt sjuk vad hästarna kostar på den nivån alltså, pappa höll på att tappa hakan när han hörde, haha! I alla fall så slutade jag skolan tidigt idag, åkte hem och käkade lite + att jag pluggade lite också! Sen åkte pappa och jag till min favorit ♥ Pappa hjälpte mig att mocka medan jag fixade vatten och packade hö tillsammans med goaste Maria, blir så glad när jag är tillsammans med henne! Jag kan vara hur knäpp som helst men hon gillar mig ändå, så hälig! När vi var klara gick jag ut till Dusty som kommer i en rasande fart emot mig, åå! Sen rullar hon sig och kommer gåendes till mig, hjärtat! Gick en promenad på 20 minuter idag, hon skötte sig fantastiskt bra verkligen! Sen borstade jag henne i lugn och ro, kratsade hovarna, tog en duschskrapa för att försöka få bort lite päls, man får bort massor! Sen massa gos såklart! Bästa Dusty ♥
 

RSS 2.0