HEJ OCH HEJDÅ

Hej på er, idag är det ju sista dagen på detta år, 2012. och sista inlägget för i år. Och jag ska säga hejdå till den här bloggen, jag kommer inte blogga här nästa år - Kanske någon gång i framtiden men jag har startat en ny blogg ihop med min bästavän Cajsa, så vi ska blogga ihop nu vilket kommer bli grymt grymt kul! Den nya bloggen heter www.ecuality.blogg.se. Vi har planerat der här i flera månader nu och vi har längtat så mycket, men nu kör vi, den 1 Januari! Ha det så underbart bra nu så ses vi på ecuality! Kramisar 
GOTT NYTT ÅR!
 
 
 

KUMLA RIDKLUBB - LB:2 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen gick väl inte så jättebra heller, på banan red jag helkonstigt och smackade för första gången i mitt liv i ett dressyrprogram, har ingen aning varför - Det bara kom.. Men det var våran debut på långbana så ja, det gick väl helt okej. Hon var jättefin ibland! 
LB:2 - 64.33 %, Dusty var spänd tyvärr :/ Tvåan och jag hade samma poäng men hon hade mer på helheltsintrycket!
min fina ♥

HÖÖKS

Igår var jag på Hööks med Mamma, vi skulle lämna tillbaka två saker så vi gick och kollade på Hv polo sakerna eftersom det var 25% rabatt. Jag var ju i behöv av ett par nya ridhyxor och testade ett par, de satt som en smäck. Så sjukt underbart sköna asså, som tights nästan, man kände knappt att man hade på sig dom. Och inte nog med det så var dom så fruktansvärt snygga, det blingade överallt! Ni hittar dom HÄÄR. Och sen köpte jag ett par boots också. 
Juste, fick ett mobilskal på köpet också!

SISTA DAGEN PÅ ÅRET

Halloj! Idag ska jag och Ninni rida igen, ska bli så roligt! Vi ska rida ut längre sväng till mig nästan tror jag, ska bli jättemysigt! Helt sjukt att det är sista dagen på 2012, det har gått galet fort!

FÖR MIG ÄR DU, PERFEKT

Hallojjsan! Idag skrittade jag ut en sväng med Ninni och sen red vi i ridhuset en stund. När vi skrittade ut så var Dusty så himla lugn och verkligen underbar, haha (Visste inte hur jag skulle uttrycka mig riktigt). Men hon var så duktig och frustade en del så det är ju bra! Jag skulle ju bara skritta idag men jag red i alla gångarter i alla fall och jag tror det var bra.
 
Hon var jättemjuk och fin på slutet! I traven red jag ganska mycket frammåt så hon skulle lägga ett stadigt stöd på bettet och ha mycket ben och det funkade riktigt bra och hon blev väldigt fin! Så jag fattade galopp från skritt och galopperade henne lite också, hon var avslappnad och tog stora galoppsprång, gick ner till skritt direkt sen och hon var så lugn, hon brukar annars vilja dra iväg direkt men hon skrittade lugnt och det är jag väldigt nöjd med, att hon väntade på mig! Sen travade jag av henne och skrittade hem med Ninni och Cassandra, hon skötte sig exemplariskt idag, mitt hjärta ♥
 

Bloggtävling

Var med och tävla om ett jättefint pris hos fina www.ziro.blogg.se

RYTTARKAMRATERNA KUMLA - LC:2 & LB:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen kommer jag aldrig glömma, det var/är den absolut bästa tävlingen vi har gjort tillsammans, allt var verkligen perfekt - Hon var kanonfin, helt underbar att ha med sig och ja, allt stämde liksom!
LC:2 - 71.78 % och VINST, glädjetårarna kom, så himla lycklig! Trots en stor miss men en nia på halten!
LB:1 -  66.20 % och 3:a, lite övertaggad i första galoppen men annars, så fin!
Världens bästa ponny ♥

30 December

Hej! Idag skrittar jag ut en sväng med Dusty, hon ska få ta det lugnt nu efter 3 dagars intensivt jobb!

RESULTAT

Idag var det ju KM på våran klubb, jag red fram som vanligt och ja, jag ville verkligen inte bråka med henne, hon var verkligen pigg och ville frammåt och det leder till att hon blir väldigt spänd och har svårt att slappna av ordentligt men jag gjorde det bästa av saken, hon var inte riktigt framme till bettet utan var lite fibblig i formen men ibland var hon jättefin! I galoppen var hon taggad, fast det brukar hon vara haha! I slutet när jag red fram så kändes hon jättefin, man behöver driva sjutkt mycket men hon blir så fin då! Sista galoppen var hon superfin i! 
 
På banan var hon spänd och hoppade till lite ibland innan programmet men gav sig rätt så fort, dock var hon spänd tyvärr! Vi hade ganska många missar, i inledningshalten började hon gå iväg vilket hon aldrig brukar göra, knasboll! Men sen var hon fin i travarbetet till galoppen tycker jag! Lite på men annars fin! Det är galoppen som drar ner väldigt mycket, hon var väldigt spänd och på så det blir lite svårt att rida då och sen när jag hade ridit galoppen i vänster varv först så ska det vara trav på hela kortsidan men Dusty körde på galopp! Asså jag brast av glädje, satt och skratta jag vet inte varför haha! Men jag fortsatte som inget hade hänt och ja - fick typ 63 % i KM-klassen så ja, jag hade ju verkligen inga krav på henne, vi kom första utanför placering! 
Knasiga bästa ponny ♥

ÖREBRO RYTTARTEAM - LB:1 RT & LB:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen vill jag inte riktigt minnas, hon var på ett helkonstigt humör den här dagen :/ På banan hoppade hon och skuttade i galoppen och var väldigt övertaggad allmänt.. Men det gick som det gick!
LB:1 Dressyrryttartest - 63.00 % & VINST, trots att hon var som en bomb och hoppade på banan! 
LB:1 - 60.34 %, hoppig och studsig :(  
Men när hon inte hoppa och skutta eller vad hon nu gjorde så var hon jätteduktig, busponnyn ♥

29 December

Hej på er! Idag är det dressyr-KM på våran klubb och jag ska vara med, startar LB:1. Har inga som helst krav på henne, men hoppas att det går bra ändå! 

Dagens träning 28 December 2012 - Dusty ♥

Dagens träning gick bra, i början var hon fin men blev stressigare ju längre passet gick men innan jag tog en liten paus så fick vi igenom henne ganska så snabbt och hon var jättefin! Red förvänd galopp och hon kändes väldigt fin, efter den lilla pausen red vi igenom LB:1an. Jag är nöjd med det i början! 
Visst är vi snygga när vi rider till ridhuset? ;)
Bästa ponny ♥

Julklappar

Jag följer strömmen med att lägga upp mina julklappar, jag är mer än supernöjd med mina fina julklappar! Våran kamera var helskum när jag skulle ta kort så bilderna blev inte alls skarpa men ni ser ju vad det är!

CONNEMARA RIKS 2012

I år var vi ju på Connemara riks för första gången och kanske sista, haha! På dresyrdagen var hon väldigt fin kommer jag ihåg, i LA:n hade vi två stora missar, tyvärr men det gick ändå väldigt bra för att vara våran första regionala start!
Regional LB:1 - 67.65 % & 2:a :D Småmissar men väldigt fin! 
Regional LA:1 - 57.89 %Två stora missar som ni ser på filmen, men annars nöjd!

28 December

Hej! Idag är det dressyrträning för Erika igen :)

Dagens träning 27 December 2012 - Dusty ♥

Idag var det ju träning för Erika, det kändes helt okej, Dusty var fin men lite spänd och springig kändes det som men när man kollar på filmerna så ser hon fin ut men hon kändes väldigt spänd, tyvärr! Vi jobbade mest på volten för att få igenom henne ordentligt vilket jag tror och hoppas att vi fick! Vi gjorde lite galoppfattningar som också blev bra, ibland kände man hur hon släppte till och blev jättefin! Så stundtals var hon jättejättefin, så det gick bra idag! Min prinsessa ♥

ÖREBRO FÄLTRITTKLUBB - LB:1 & LA:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen var den 9 Juni, vi åkte på den här mest för att få komma ut lite. Arrangören hade också flyttat in tävlingen vilket kom som en liten chock för oss eftersom Dusty blir så väldigt spänd i ridhuset för den gigantiska läcktaren, tyvärr.. Så det gick inte så bra men ja, vi kämpade på!
LB:1 - 62.41 %, spänd Dusty.. :/ 
LA:1 - 58.15 % - red fel så det drar ju ner väldigt mycket men denna ritten var bättre än den andra! 
Hon var lite övertaggad ibland och skönkelvikningarna blev inte så bra men jag är ändå jättenöjd med min prinsessa!

27 December

Hej! Idag är det träning för Erika, det var så länge sen, men idag är det dags! Det är sån här tvådagars-kurs på wittvång, så idag ger vi gärnet!

Change my mind

Hej och god kväll, eller hur är det man säger?;) Hoppas ni har fast det bra nu i mellandagarna. Jag är fortfarande i Mariestad men vi åker hem imorrn förmiddag, det är dressyrträning på kvällen, ska bli jätteroligt! Tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever! Ska kolla på en film nu, ha det bra :) 
finaste ponnyn♥

SVAR PÅ FRÅGA

SVAR: Tack så jättemycket! Det var en klurig fråga, jag vet inte riktigt om jag har någon förebild på det sättet, det är väldigt många fina medlemmar i våran klubb, dock inte som många som rider dressyr men det är jättesvårt att välja, tyvärr! 
 

Veckans schema

Måndag: Vila
Tisdag: Promenad
Onsdag: Promenad
Torsdag: Erika träning
Fredag: Erika träning
Lördag: KM LB:1
Söndag: Skritta

26 December

Hej! Idag får Dusty en promenad igen med Stina, saknar henne så :(

JULLOV

Hej! Bloggningen i veckan kommer vara lite låg, det är ju jul så jag kommer inte ha tid att blogga så mycket + att jag vill lägga tid på lite annat så bloggen får också lite jullov nu men den nån gång kommer jag att skriva men då blir det lite mer vad jag har gjort på dagen och lite sånt, kommer inte vara hemma julafton-annandagen så Majas lillasyster Stina ska ta hand om henne och se till henne, men då vet ni, God jul på er! 

25 December

Hej! Idag är jag i Mariestad så Dusty får en promenad med Stina idag!

JULAFTON

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra julafton! tänkte bara slänga in ett inlägg som inte är så intressant men så ni vet att jag lever, smygtitt på en av mina julklappar ;) →
 

JUL 2012

♥ © jag

GOD JUL

Hej på er och god jul! Hoppas ni kommer få en bra julafton, för det kommer jag få! :D Mamma och jag åker till stallet vid 8 ungefär och mockar och myser med min prinsessa, hon vilar idag! Sen åker vi hem för att göra iordning oss för att åka till Mariestad där hela tjocka släkten väntar, det ska bli sååå mysigt, det är äkta jul i Mariestad! Vi kommer hem den 27 igen men ni får veta mer i ett annat inlägg, ha det så bra och God Jul önskar mig och Dusty!
3307399697948823_clvgumz1_c_large

Dear best friend, please stay in my life forever because you´re one of the best things to ever happen to me ♥

Tjenare! Idag red jag till ridhuset för att jogga Dusty lite, hon är så himla duktig när man ska till ridhuset nu, stannar ingenting som hon gjorde förut, min prinsessa! I alla fall så ville jag ha henne så låg som möjligt och att hon skulle lägga stöd på bettet. Det gick helt ok, hon var lite ''orolig'' i munnen eller vad man ska säga så hon ville inte riktigt lägga stöd på bettet - Bettet är lite för långt också så jag tror det var därför + att jag red med ganska slappa tyglar men hon var ändå mjuk och fin! Lite tjafsig i galoppen och kändes öppen i formen men efter galoppen tog jag tag i kragen och red ordentligt, då blev hon väldigt fin! Kortade tyglarna och då la hon stöd på bettet, det är alltid jag som gör fel haha, tycker så synd om henne då bara :( Men efter det så vart hon jättefin i formen och låg, tog någon galopp mer och var lugn själv och då var hon också jättefin! Gjorde öppnor, slutor och lite skänkelvikningar, hon var fin, speciellt på slutet! Tror ändå sånna här pass ger ganska mycket, hon skummade jättemycket i munnen så det är ju kanon! 
hjärtis ♥

NI GÖR MIN DAG

Sånt här gör mig så fruktansvärt glad! Kolla in Sara's blogg, hon som skrev alla dessa fina ord!

Malin världscuptvåa!

Malin och Tornesch är verkligen i toppform! Malin Baryard - Tornesch tvåa i världscupen, Gav 17 världscuppoäng!

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

Hej på er! Såhär dagen innan julafton ska jag skritta till ridhuset för att jogga Dusty lite, ha henne avslappnad och låg i formen!

Read all about it

Hej! Idag red jag och Dusty en mysig barbackatur, det var så himla mysigt, det snöade och det var verkligen en bra tur! Hade tänkt att jag bara skulle skritta men när jag jobbade henne var hon så fruktansvärt fin och framförallt mjuk så jag kunde inte låta bli att trava, ville verkligen inte sluta trava, hon var gööörfin! När vi red hem såg hon lite spöken men jag var så glad så skrattade bara åt henne, hihi, gulleponyn♥

HISSAR

Det här tränset tycker jag är riktigt riktitg snyggt! Pannbandet är snyggt, nosgrimman är lackad på ett snyggt sätt på bilden i alla fall, vet itne hur den är i verkligheten men hoppas på samma. Nosgrimman hade gärna fått vara några cm längre men i det stora hela tycker jag det är ett snyggt träns! Finns att köpa på Hööks för 479 :-.

Ridsport på TV

Idag är det en sändning från världscuphoppningen 15.35 på svtplay, klicka HÄÄÄÄR så kommer ni direkt dit!

22 December

Hej på er! Idag ska jag skritta ut en sväng tänkte jag, hon ska få ta det lite lugnt :)

Stole my heart

Hej på er! Idag red jag till ridhuset för ett pass. Började i skritten där jag ville ha henne loss och aktiv, började med att ställa och böja henne, gjorde öppnor och slutor, någon halt och lite sånt. Hon vart väldigt fin i skritten, verkligen loss och superfin! Började trava igång henne och hon var fin! Gjorde samma saker som i skritten, skänkelvikningar öppnor/slutor och det gick faktiskt bra, satte mig ner sen när det kändes bra och hon var lite emot i formen men det blev bättre sen, gjorde skänkelvikningar och lite mer öppnor och slutor. Fattade sedan galopp kollade så hon spårade ordentligt vilket hon verkligen gjorde! Så jag samlade henne lite och gick över i förvänd galopp också, gick helt okej, vi är inte riktigt där men snart så! Efter den förvända galoppen tror jag hon tyckte det blev lite jobbigt, hon vart lite tjafsig i galoppen och lite i traven men hon gav sig sen och blev superfin! Man får verkligen inte ge upp med henne men hon var superfin så jag är jättenöjd! :D
Bild från i Februari, fina hjärtat ♥

+

Stora pluss till:

+ JULLOOOOOOV
+ Att man kan vara i stallet hela dagarna nu
+ Julafton snart!
knasbild på min fina ♥


Malin trea i Olympia

Roligt för Malin!

H&M Torneschs fina form verkar hålla i sig. Igår kom Malin Baryard Johnsson och hingsten trea i eftermiddagens högsta klass i Olympia, London.

Klassen, som reds över 1,55-höjder, hade 34 ryttare till start varav 15 ryttare gick vidare till omhoppning. Endast fyra klarade även omhoppningen felfritt och Malin red in på en fin tredje plats.

Peder Fredricson kom också till start i klassen med H&M Damgaardens Extens med fyra fel i grundomgången som resultat.


21 December

Hej! Idag kör jag en genomkörare i ridhuset med Dusty, lång och låg först och sen lite mer jobb!

Locked Out Of Heaven

Hej på er! Idag vilade ju Dusty men jag åkte upp och började packa hö och krafften,sopade i ordning lite och kollade om jag behövde göra rent några skydd eller så, ställde upp mitt hjärta på gången sen för att borsta henne lite, ryckte/klippte manen också, fick ett litet ryck hehe. Dock blev det inte så bra men det är ju en annan femma.. haha! ;) Mockade sen och fixade lite mys åt henne, gosade och hade det jättebra! 
Gammal bild från en dressyrträning förra året!

W E ♥ I T

 
 
 
 
 
 

SVAR PÅ FRÅGA

SVAR: Åh, tack så jättemycket! Vad glad jag blir! Jag är ca 162 cm lång tror jag och Dusty är 145 cm i mankhöjd! Hoppas du blev nöjd med ditt svar.

4 DAGAR KVAR TILL JUL - JULLOV - BETYG

Hej på er! Idag är det fagen alla har väntat på, JULLOV! Ska bli så himla gött asså, behöver verkligen det nu. Vi ska även få våra första betyg, ska bli spännande! Dusty vilar idag, men åker såklart till henne och mockar och fixar, ha en underbar dag, kram mandis

Shake up the happines

Hejsan Svejsan! Idag red jag iväg till ridhuset för ett pass, tänkte att jag skulle ta ett lagom långt pass och ha henne lång och låg i formen men det blev lite annat, hon var sådär ''spooky'' idag igen, tyvärr.. Det förstör ganska mycket eftersom hon blir lite osammarbetsvillig men jag försökte kämpa på men jag kom liksom ingen vart, hon satt fast lite i munnen och jag fick aldrig till det, tror jag red väldigt dåligt också, hehe men jag gjorde lite slutor och skänkelvikningar som gick helt okej! Hon ville inte släppa efter i formen så jag satte mig ner och jobbade henne istället, ville ha henne kvick vilket hon var och då var hon jättefin! Fattade galopp sen och galoppfattningarna blev bra, försökte få henne lägre, gick ganska bra men hon var ändå väldigt fin! Samlade ihop henne och hon var riktigt fin! Så i galoppen är jag väldigt nöjd men i skritten och traven gick det lite trögt.. Men annars så är jag nöjd! :D

Visste ni att..

♥ Jag knäcker mina fingrar
♥ Jag biter på mina naglar
♥ Jag har väldigt dåligt minne, hehe

SUMMER PARADISE

Gamla goa tider, vi har utvecklats en del! Hoppas jag ;) 
 
 

19 December

Hej! Idag ska jag ta mig till ridhuset för att rida, rider nog ett lite längre pass. Det beror lite på hur hon är men hade tänkt mig det i alla fall!

Impossible

Hej på er! Idag red jag ut med Pernilla, det var supermysigt! Vi red runt guttersboda, har inte ridit där på jättelånge så vi tog den svängen idag. Det var faktiskt bra underlag på vissa ställen så jag kunde trava också. Idag var hon lite spooky som jag kallar det, alltså att hon är lite tittig och spänd typ. Jobbade henne lite och försökte så henne låg men hon var nog för spänd för att få henne så som jag ville men istället jobbade jag henne en längre bit, travade också och hon kändes fin! När vi var vid en grusväg skulle pernilla kolla något på sin mobil och då tänkte jag att jag kunde jobba ner henne i formen i halten men då efter ett tag tyckte hon inte som jag haha och börjde köra upp huvudet och greja så jag ryggade henne lite och var på det igen men hon ville verkligen inte försökte säga till henne men tror inte det blev så mycket bättre faktiskt haha! Efter det blev hon väldigt kvick hela hon så jag travade henne lite och hon var väldigt fin då! Så jag är ändå nöjd! :D Sen skrittade vi hem igen!
mitt allt 

FRI FRAKT

Just nu har Hööks fri frakt så passa på att köpa julklappar eller något om ni inte har gjort det!

Rösta på Silver-Sara - igen!

Rösta på Sara! Efter den första sammanräkningen den 14 december är Sara Algotsson Ostholt en av åtta kandidater som är kvar i kampen om Jerringpriset 2012! RÖSTA HÄÄÄÄR!
 

18 December

Hej! Idag tänkte jag rida ut en sväng tänkte jag, slutar tidigt så det passade bra! Ska försöka trava lite också om det går!
min gulle♥

Don't depend too much on anyone in this world. Because even your own shadow leaves you when you´re in darkness.

Hej! Idag red jag en sväng på banan, eftersom det har varit ganska varmt ute idag och plussgrader + att det har snöat lite så var det kramsnö ute,  kan tänka mig att det blir jobbigare för henne då men till sak nu. Red mest för att hon skulle få röra på sig och hon kändes fin! Hade en sån här slowmotiotrav nästan så jag tror hon fick jobba rejält idag även fast jag inte red så länge vilket inte behövdes idag ;) Red i alla gångarter och hon kändes väldigt fin så jag är jättenöjd! :D 
knasboll ♥

Veckans schema

Måndag: Banan
Tisdag: Skritta
Onsdag: Ridhus
Torsdag: Vila
Fredag: Ridhus
Lördag: Ut
Söndag: Ridhus

Dressyr med nordsvensk

Nordsvenskar är ju så snygga!

För åtta år sedan köpte Hanna Lundberg i Karlstad den oinridna nordsvensken Turbo, som då var två år. Hanna red in honom och numera tävlar de medelsvår dressyr.

Kanske är Turbo (val f -02 e Tagg-Egal, uppf A Emanuelsson) den enda nordsvenska häst som går medelsvår dressyr. Filmen nedan är från Hanna och Turbos uppvisning i somras på nordsvenska hästens dag på Färjestads travbana i Karlstad.


17 December

Hej på er! Idag tänkte jag rida på banan i den höga snön, får se lite om jag hittar på någon övning eller något skoj :)

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you´re awake in someone else´s dream.

Hej! Idag red jag och Maja ut ju, vi skrittade bara eftersom det är så svårt att trava ute nu tyvärr. Vi red den vanliga rundan som vart lagom lång för en dag som denna! Och inte nog med det så var Dusty jättefin, så himla mjuk! Så jag är jättenöjd med henne, hon sköter sig så bra! Några timmar efter vi hade ridit så julpyntade vi i stallet vilket var uppskattat från Dustys sida, det blev så tjusigt! Sen åkte jag och mamma hem för att dressa om lite för att sedan åka till några i stallet,  så goa är dom! Vi fick massa god mat och hade svinkul, vi bytte julklappar och hade det jättebra! 
Olika bilder på Dustys box i olika vinklar, hihi →

hjärtat♥

Hästar finns inte

Ni kanske har sett på facebook att det finns en sida som heter ''Hästar finns inte'' och att hästar är en frukt som inte finns, från början tyckte jag det var lite roligt att skämta om. Bananer i pjamas och allt vad det är, men det har helt gått överstyr nu. Vad jag har hört så har folk brytit sig in i stall och sprayat ''fruktkött'' på hästen, det är inte okej! Någon/några har lagt upp bilder på någon död häst och skrivit äppelmos, asså då blir det inte roligt längre, vi som älskar hästar tar illa upp, eller i alla fall jag.. Att bryta sig in till en annans häst får man bara inte göra, blir så irriterad på vissa människor som inte kan tänka, det är djur - låt dom vara. Det har gått för långt, just saying.
Vad tycker ni om sidan?

- ♥

Hästar är som luft, vi kan inte leva utan dom.
Världens finaste ponny

3:dje advent

Hej på er! Idag ska jag rida ut med Maja, ska bli skitkul! Det var så länge sen! Efteråt så ska vi julpynta i stallet och ha julklappsbyte och en massa mys så det ska bli jätteroligt! 
Gammal bild från förra året!

My lifesaver

Hej på er! Idag red jag till ridhuset med Erica, snön yrde omkring oss men vi tog oss till ridhuset i alla fall! Skrittade några varv och sedan började jag jobba henne. Gjorde öppnor och sluter på både volten och spåret i både skritt och trav, skänkelvikningar, halter och lösgörande uppgifter. Hon var väldigt fin tycker jag, hon var med på noterna hela tiden och lyssnade väldigt bra på mig! I skänkelvikningarna så går det bättre och bättre för varje gång tycker jag, hon måste ha energi bara, detsamma med skolorna. Men hon gjorde ett mycket bra jobb idag tyckte jag! Och hon var väldigt väldigt fin! Galoppfattningarna blev helt okej, i galoppen kändes hon väldigt fin! Red lite förvänd galopp och detgjorde hon väldigt bra, kör inte så hårt med det nu men det är bra styrketräning så det kommer vi göra mycket nu, jag är nöjd med passet, hon var jättefin! 
världens finaste ♥
 

LAXÅ RIDKLUBB - LB:1 & LA:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen kommer jag ihåg att jag var jättenöjd med! Hon sköte sig så himla bra inne på banan, lyssnade på mig, vart någon miss här och där men man lär sig av sina misstag! 
LB:1 - 65.51 % & 3:a ♥
LA:1 -  61.58 %, andra LA:n! 

Uppdaterade SM-regler

Tydligen så ska nya regler för SM i dressyr ha publicerats, klicka HÄÄÄR så kan ni läs de.

15 December

Hej! Idag tror jag att det blir en sväng till ridhuset, vi får se lite hur det blir!

10 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Hej på er! Idag vilade ju Dusty men jag åkte upp och fixade allt och bara mös med henne idag! Ställde upp Dusty på gången och började mocka samtidigt som jag pratade med Cassandra. Dusty fick smaka en sån här slick-skål eller vad man kallar det som Cassandra hade och hon tyckte det var skitgott! Hon stog och slickade sig runt munnen och tyckte verkligen om det, sötnosen! När jag var klar med boxen så ställde jag in henne igen och började göra maten och sedan lite annat småfix, gosade lite med Dusty sen, världens gosigaste ♥

Zara Larsson

Den här tjejen är grym på att sjunga, hon heter Zara Larsson och har vunnit talang 2008 blandannat och varit med i någon mer tv-serie. Hon låter som en blandning av Beyonce och Rihanna tycker jag, hon är sjukt duktig! Hennes blogg → http://zarish.blogg.se/
 

Fårskinnsboots

Innan så tyckte inte jag alls om fårskinnsboots men nu är det raka motsatsen. Jag tycker det är riktigt snyggt nu! Skulle inte tacka nej till några par, hehe! Ni hittar dom på Charlies Häst & Hund för 479 :-.
 

14 December

Hej! Idag ska Dusty få vila så jag åker upp och myser med henne och rullar ihop lite lindor :)

Dagens Ridpass, 13 December 2012 [Dusty♥]

Hej! Idag red jag på banan en kortis i alla gångarter, mest för att hon skulle få röra på sig lite. Det var ju så fruktansvärt kallt idag, så jag tog det lite lugnt ändå, underlaget var ju inte det bästa men hon fick hon kämpa rätt mycket ändå! Jag frös väldigt mycket om mina händer så jag kände inte så mycket, men hon var pigg och glad och kämpade på väldigt bra, hon var fin! 
världens finaste ♥

Tävlingsschabrak

 Jag sitter och funerar lite på vad för tävlingsschabrak som jag vill ha till nästa tävlingsår, det står mellan två stycken. Equilines schabrak med blingbling eller schockemöhles schabrak från deras nya kollektion. Equilines schabrak är ju så fruktansvärt snygg men fruktansvärt dyrt, haha, det är nog det enda för Schockemöhles schabrak kostar 500 :- mindre än equilines. Men jag vet inte om jag vill lägga 1000 :- på ett vitt schabrak med lite blingbling, schockemöles schabrak är ju också väldigt snyggt! Jag får suga på den karamellen ett tag.. ;)
Vilket schabrak skulle du valt, och varför?

Bästa uppvärmningen inför hoppning

HÄÄÄÄÄR kan ni läsa om en riktigt bra uppvärmnings-övning, den verkar väldigt bra faktiskt. 
Galoppbommar gör underverk med hoppekipagen - och det sliter inte på hästarna. Här kommer B-tränaren Mia Granes favoritövning för uppvärmning.
 
 
 

13 December

Hej! Idag tänkte jag rida lite på banan, så hon får lyfta på benen lite!

Dagens Ridpass, 12 December 2012 [Dusty♥]

Hej! Idag var det så himla fint ute när jag red, solen var framme! I alla fall så red jag barbacka en sväng, så fruktansvärt mysigt var det! Just i den här miljön och sitta på världens mysigaste ponny med massa goa täcken är livet asså, och hon skötte sig riktigt bra. Hon var avslappnad hela tiden och frustade några gånger så hon skötte sig exemplariskt idag! Jobbade henne en kortis, så himla mjuk var hon, känner knappt att jag håller i henne. Jag är kanon-nöjd med dagens ridpass!

Vinter-Outfit från Hööks

Satt och knåpade ihop en mysig stallvardags outfit, det är ju så kallt nu, mys-outfit!
Allt är från Hööks.
Jacka -  599 :- HÄR.
♥ Fleecefodrade Ridbyxor -  379 :- HÄR.
Vantar - 119 :- HÄR.
♥ Ridstrumpor -  69 :- HÄR.
♥ Ridskor - 289 :- HÄR.

Nytt namn till Mrs Medicott

Sara Algotsson Ostholt, som genom en Facebook-insamling kunde köpa sitt framtidshopp Mrs Medicott, ber nu om hjälp att hitta på ett nytt namn till stoet.

Sara skriver i Facebookgruppen som säkrade stoet att det är dags för ett nytt namn till Bigsy, som hon kallas, och efterlyser namnförslag. Mrs Medicott är ett sponsornamn från den förra ägaren, och innan dess hette hon Reality. Har du något bra förslag? HÄR kan du hjälpa till att döpa om Facebookhästen Mrs Medicott.


12/12-2012

Idag är det ett speciellt datum, 12/12-2012! Kom på det haha, var tvungen att säga det ;) I alla fall så är jag ledig idag, så jag åker till stallet vid 10 ungefär och skrittar ut barbacka en sväng. Hon har ju gått 2 rätt hårda pass i rad nu så hon får ta det lite lugnt! Senare så åker jag till Marieberg med några kompisar för att köpa lite julklappar!

Good friends are like stars, you don't always see them but you know they´re always there.

Hej! Idag var det ju träning och jag är hur nöjd som helst! Till en början var hon lite seg och hade inte så mycket frammåtbjudning men vi gjorde lite tempoväxlingar och då blev det genast bättre och hon fick en väldigt fin trav. Vi red lite på volten till en början så Helene skulle få kolla lite på oss och sedan gjorde vi lite skänkelvikningar som blev väldigt bra i ena varvet men det är lite klurigare i det andra men vi gjorde gott vi kunde, hon var väldigt fin i alla fall! Red in på volten lite sen igen och gjorde mer tempoväxlingar och bytte varv mm. Vi fattade galopp sedan, galoppfattningarna blev riktigt bra, och hon var väldigt fin i galoppen! Vi gjorde galopparbetet i LA:1an fast på hela fyrkanten, så vi red lite förvänd galopp som gick bra det gick lite snabbt men vi har inte ridit så mycket förvänd galopp så det är inte så konstigt så hon gjorde det väldigt bra, vi fortsatte i förvänd galopp på volten också och sedan vanlig galopp om man säger så det var mest basic-grejer idag men hon var väldigt fin, är riktigt nöjd! Helene sa att hon såg jättefin ut så det var roligt! 
Suddig bild från idag →
fina ponny ♥

Bloggtips..[http://sarahermansson.se/]

En riktigt bra blogg som jag läser så ofta jag kan är Sara Hermanssons. Sara har en fin design med roliga och intressanta inlägg, en ponny som är jättefin och Sara själv rider väldig bra och har en väldigt fin sits! Kika in på hennes blogg → http://sarahermansson.se.

Kittel kürtvåa med Toy Story

Roligt för Patrick!

Patrik Kittel och Toy Story visade en fin kür och slutade på andraplats i Salzburgs femstjärniga meeting under söndagen. Vann gjorde Victoria Max-Theurer, Österrike, på Eichendorff.

Det svenska ekipagets uppvisning belönades med 76,075 procent, vilket var endast  0,7 procent ifrån förstaplatsen.

11 December

Hej på er! Idag är det dressyrträning för Helene Wannerth så vi får se hur det går, har ju tränat för henne några gånger förut men har inte blivit av på ett tag nu men idag kör vi igen!
En film från sist, hon fick ett litet konstigt ryck på slutet, knas!  

Just thinking about you makes me smile

Hej! Idag har det varit en sjukligt bra dag, skolan var perfekt och Dusty var så himla fin! Red ju till ridhuset idag, skrittade en stund i ridhuset och sedan började jag jobba henne. Hon var väldigt fin, ibland blir hon lite fast i munnen men hon är ändå väldigt mjuk och böjbar! Gjorde lite öppnor, slutor och skänkelvikningar vilket hon gjorde galant! Förresten så red jag i hoppsadeln idag, för lite variation men också för att jag kommer åt henne lättare så vi körde hopp/dressyr idag ;) 
 
När det kändes bra började jag trava henne i lite olika tempon, långsamt/snabbare men ändå lungt om man säger och hon lyssnade otroligt bra och var väldigt lyhörd på mina hjälper! Gjorde samma sak som i skritten, öppnor/slutor och skänkelvikningar och hon gjorde det lika bra i traven. Hon var så fruktansvärt fin! Galoppen var inte dålig den heller, hade ett vanligt tempo från början och sedan samlade jag ihop henne, så fin! I avsaktningarna tog jag massamassamassa halvhalter så det skulle bli en mjuk övergång så hon inte släpper ryggen, funkade väldigt bra förutom en gång då jag inte vet vad hon gjorde men då gjorde jag halt och fattade ny galopp som inget hade hänt och gjorde om och då blev det mycker bättre! Målet med det här ridpasset var att ha henne låg i traven och skritten, lite högre i formen i galoppen och ha henne lugn, och hon skötte sig så himla bra, hon var så sjukligt fin asså!
Världens bästa ponny, du gör mig så himla glad hela tiden ♥
 

Veckans schema

Måndag: Ridhus
Tisdag: Helene Wannerth dressyrträning
Onsdag: Promenad
Torsdag: Ridhus 
Fredag: Vila 
Lördag: Ut
Söndag: Ridhus 

DOUGLAS LINDELÖW

Idag fyller Douglas Lindelöw 22 år, grattis till honom!

10 December

Hej! Idag rider jag till ridhuset för att kolla så att hon är med på noterna :)
mitt hjärta ♥

2:A ADVENT

Hej! Idag tog jag en promenad med Dusty, vi gick ganska raskt eller hur man säger så det blev inte så långt men det räckte. Hon var lite ouppmärksam och kollade runt väldigt mycket och så men jag gjorde lite halter och skulle backa henne och det gör jag genom att jag bara går emot henne och det har alltid funkat jättebra men inte idag haha! Så jag sa åt henne och ''putta'' lite på henne (alltså gick emot henne och backade henne samtidigt) men hon var lite borta, aja men jag sa till henne och sista gången vi backade så lyssnade hon så då gick vi hem igen! Då lyssnade hon väldigt bra oh sänkte huvudet och lyssnade, så som jag vill ha henne! Innan promenaden så borstade jag och myste med henne lite, fick även tid till att frisera henne lite så nu är hon snyggare än snyggast!
finaste knas-Dusty idag →
bästa ponny ♥

ÖREBRO RYTTARTEAM - LB:1 & LA:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen var på hemmaplan, inte Dustys favorit-tävlingsställe. På banan var hon springig och lyssnade inte på mig, i alla fall i första klassen. I andra klassen var hon så fruktansvärt fin stundtals! Våran LA-debut faktiskt. I den första färvända galoppen hade hon och jag lit bråttom, jag samlade inte som jag borde gjort och då bytte hon tyvärr. Det är ju koff 2 på den så detrog ner väldigt mycket på procenten. Det blev även lite missförstånd i skänkelvikningarna men dom jobbar vi på!
LB:1 - 60.00% vilket var bra betalt för den ritten, hehe!
LA:1 - 58.421 % 
Ni får stänga av den hemska musiken om ni vill, haha! 
Ibland var det lite knas men hon var fin ändå ;)
 

RGB 1,50-fyra i Geneve

Heja Roffe!

Rolf-Göran Bengtsson och Carusso LS La Silla var snabbast av fyrafelarna i omhoppningen under lördagens 1,50-klass i Geneve.

Rolf-Göran Bengtsson och Carusso LS La Silla slutade fyra i den 1,50-klass som reds i Geneve på lördagskvällen.

Fyra i fredagens top-ten-final och fyra i lördagens 1,50-klass - så ser Rolf-Göran Bengtssons tävlinde i Geneve, Schweiz, ut hittills.

Lördagens 1,50-hoppning hade 55 startande ekipage och Carusso LS La Silla var en sju felfria hästar i grundomgången. Hingsten hade ett ned i omhoppningen, men var snabbast av fyrafelarna där.


9 December

Hej! Idag ska jag antingen skritta en sväng me Dusty eller så tar jag en promenad, mamma sa att det skulle bli snöstorm så vi får se vad det blir! :)

I'm so happy when i am with you

Hej på er! Idag har det varit en helt galet bra dag i stallet, var sjukt glad och taggad på att rida = bra kombi så det har gått jättebra idag! Gjorde stallet först så det var klart, hämtade in min bästavän sen och fixade i ordning henne för ett pass i ridhuset, förövring var det svinkallt när vi skulle rida dit men vi överlevde som tur var ;)
 
I alla fall så var hon väldigt fin när jag red, ibland var hon lite hängig i traven men då försökte jag fixa till det och det släppte väldigt fort, så det var kul. Skritt-jobbade henne lite, skänkelvikningar och lite volter mest för att mjuka upp henne lite och hon var väldigt fin, hade önskat lite mer tryck i henne men annars var hon superfin! I traven var hon också väldigt fin i när hon hade travat en liten stund, jag kände att jag kom ner i sadeln och hade ett väldigt bra driv och det är då hon går extra bra, hon kändes mjuk och fin i formen. →
 
Fattade galopp sen, 2 gånger i båda varven med skritt emellan. Fattade galoppen från skritt också, hon kröp ur lite ur formen men vi är på rätt väg! I alla fall så första galoppen om man säger så red jag fram henne lite extra så hon skulle få ''galoppera av sig''  lite och sedan saktade jag av till skritt igen och avsaktningarna måste vi träna på, hon släpper ryggen helt men annars så lyssnar hon väldigt bra, jag förbereder lite dåligt också men i alla fall så samlade jag ihop galoppen några snäpp och hon var så himla fin! Jag kom ner i sadeln ordentligt och kom åt henne som jag inte har gjort på så länge som jag har längtat! Men idag var hon så fin, i båda varven så jag är asnöjd med henne! Satte mig ner och jobbade henne lite i traven sen, ganska kort och ''långsam'' trav men jag kände att jag inte hade så bra koll på henne annars, hon var lite pigg hehe. Men i alla fall så i början så var hon lite hängig i munnen men jag behöver bara lirka lite så släpper hon också hon blir så fin då, kunde tyvärr inte rida så länge då hon jag red med var klar så jag kände att vi behöve rida hem men hade gärna ridit mer eftersom hon var så fin, så jag är sjukt nöjd med mitt hjärta, hon gör mig så glad ♥
Förlåt för den långa texten, hehe. 

HISS

Dom här nya täckena från Kingsland tyckte jag vad väldigt snygga! Eftersom det kanske är lite ett lite ''finare'' täcke så kan man ju ha det som tävlingstäcke kanske? Ni kanske vet redan att jag älskar deras kronor som dom har på vissa saker, tyckte att täckena var fina så dom får en hiss! 1 390 :- får man ge för dom.

Åklagare utreder Totilas träning

Hoppsan.. Tydligen ska de ha Rollkur som träningsmetod och att hästen aldrig får gå i hage. Djurskyddsorganisationen Peta i Tyskland har anmält träningen och hästhållningen av Totilas till åklagare. Åklagaren har beslutat att utreda fallet.
 
 

8 December

Hej på er! Idag tänkte jag rida till ridhuset med Dusty, får se vad jag hittar på :)

Troublemaker

Hej! Idag red jag på banan en sväng i all snö. Åh, jag var så himla glad att få sitta på hennes rygg igen, satt och skratta liksom, lycka ♥ I alla fall så skrittade jag fram henne och jobbade henne sedan, gjorde någon skänkelvikning som vart helt okej faktiskt, hon tog det lugnt och gjorde rätt. Travade lite också, inte så jättemycket men tillräckligt, hon var så härlig! Stora fina kliv och väldigt mjuk och fin i formen! Hon var fin hela ridpasset, glad till arbete, så jag är mer än nöjd! 

LÄS HÄR NERE -->

HÖÖKS 

Casall-son såld för 2,8 miljoner

Helt sjukt vad mycket pengar men hästarna är nog värda dom ;)

Rolf-Göran Bengtssons topphäst Casall är inte bara en stjärna på hoppbanan. Hans avkommor säljs för stora pengar runt om i världen.

Senaste exemplaret är 4-årige valacken Cas (ue Baldini I), som såldes för 310 000 euro - 2,8 miljoner kronor - under helgens hopphästauktion i holländska Enschede, Expo Talent Sale. Köparen kommer från Schweiz och hästen ska nu ridas av Jannika Sprunger.


7 December

Hej! Idag vet jag inte riktigt vad jag gör med Dusty får se lite!
älskling

Promenix

Hej! Mamma skrev till mig idag att hon skulle ta Dusty och att jag skulle ta det lugnt hemma, så jag var aldrig i stallet idag :( Bästa mami gjorde allt! Hon gick en promenad i all snö också, hon sa att Dusty var pigg och glad, saknar mitt hjärta ♥

VERA DUNVÄST DAM KINGSLAND

Den här dunvästen tycker jag är snygg! Just nu är det rea på den också, nu kostar den endast 1 599 :-Charlies Häst & Hund så shoppa loss nu! ;)

Nytt från Glen Gordon

Det har komit lite nya väldigt annorlunda saker för att vara Glen Gordon, men rätt så fräcka men jag skulle nog inte ha på mig det ;) Vad tycker ni om grejorna?

6 December

Hej! Idag tänkte jag rida till ridhuset en sväng!

Snöstorm

Hej på er! Idag som alla kanske redan märkt så är det typ snöstorm överallt, helt sjukt vad mycket snö det är nu. Jag var hemma från skolan idag, ont i halsen och massa tråk.. Så Dusty fick vila idag, jag hade tänkt att jag skulle ta en promenad men Dusty gillar inte snöstorm så det var ingen idé att ens försöka gå en promanad och jag mådde ju änd inget bra så hon fick vila! Pappa och jag åkte upp till stallet för att mocka och göra maten, borstade lite på henne också och såklart lite mys! 
finaste ponnyn ♥

LAXÅ RYTTARSÄLLSKAP - LC:2 & LB:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen var i Laxå, den andra tävlingen för oss. På banan var hon lite övertaggad om man säger så haha, över tygel och springig men framåtbjudning hade hon i alla fall! Kommer ihåg att jag inte var så nöjd över ritterna men så är det också! För övrigt anordnade Laxå Ryttarsällskap em mycket bra tävling!
LC:2 - 68.21 % & VINST! 
LB:1 - 63.79 %

 

Beställ biljetter till Falsterbo

Ni som hade tänkt att åka till Falsterbo Horse Show kan redan beställa dom, klicka HÄÄÄÄÄR!

5 December

Hej! Idag ska jag antingen ta en promenad eller skritta ut en sväng, tror det kan bli mörkt då jag slutar rätt sent men då tar vi en promenad bara! :) 

Dagens Ridpass, 4 December 2012 [Dusty♥]

Hej! Idag red jag iväg till ridhuset, det var ju hoppträning så jag red med hela stallet dit. Jag skulle inte hoppa men jag red med dom dit för att rida en stund. Jag red inte alls bra idag, hon kändes helt okej asså ibland var hon jättefin men jag red inte alls idag och det fanns lixsom ingen yta att rida igenom henne på heller mer alla hinder och så men jag försökte så gott jag kunde, hon var lite hängig och springig i traven, blev bättre ju längre tiden gick! Galoppen var hon däremot väldigt fin i! Så det fick helt okej idag! 

HEINE WEEKENDBAG KINGSLAND

Hittade den här supercoola väskan på Charlies Häst & Hund, tyckte den var riktigt läcker! Snygg att ha till vardags men även till andra tillfällen. Tyckte om färgen och just att den är lite annorlunda ändå gör den väldigt fräck! Men Kingsland är ju alltid Kingsland så väskan går på 999 :-, tråkigt nog men man får kolla på den för att den är snygg! ;) Ni hittar den HÄR.

 
 

Över 70 000 i Globen

70 623 besökte årets upplaga av Stockholm International Horse Show i Globen. Flest biljetter såldes till lördagens föreställningar.

Helgens tävlingar i Globen lockade till totalt 70 623 biljettköp, varav 199 var till framridningen och 692 till mässområdet. 

På söndagen var det totalt 24 644 biljetter sålda, på torsdag kväll 1 019 och på fredagen totalt 17 098. Allra flest lockades till Globen på lördagen, då var det sammanlagt 26 974 biljetter sålda.

 


4 December

Hej! Idag ska jag rida till ridhuset, vet inte riktigt vad jag gör men det återstår att se!

Dagens Ridpass, 3 December 2012 [Dusty♥]

Hej! Idag skulle ju jag ridit till ridhuset var det tänkt men det var så fruktansvärt kallt och jag var inte så sugen så jag skrittade ut en sväng med Cassandra och Bella istället! Det var mycket mysigare att rida barbacka tyckte jag och Dusty med hoppas jag, hihi! Vi hann inte skritta så långt förens Danny började busa så vi red hem igen och skrittade en liten kortis på banan, jobbade henne då och hon var riktigt mjuk och fin, sjukt fin var hon verkligen. Vi red inte så länge men det räckte etersom det var så kallt och Dusty skötte sig så bra, bästa ponnyn ♥

Veckans schema

Måndag: Ridhus
Tisdag: Ut
Onsdag: Ridhus, Dressyrträning?
Torsdag: Ridhus
Fredag: Vila
Lördag: Ridhus?
Söndag: Promenad 

Rickard och Sara stjärnvinnare

Rikard Olsson, känd som programledare var den som tog hem priset i stjärnornas hoppning i år! Läs mer HÄÄÄÄR.
Sara Varga, känd som sångerska var den som tog hem stilpriset! Malin Baryard och Sylve Söderstrand var domare, hon fick kommenteren ''- Fantastiskt fin sits, du ser superproffsig ut, var omdömet från Malin till Sara.''
 

3 December

Hej! Idag tänkte jag rida till ridhuset och rida lite, får se om jag hittar på några roliga övningar!

Dagens Ridpass, 2 December 2012 [Dusty♥]

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat men vi har varit på adventsfika på eftermiddagen och sen hade jag plugg men nu är jag klar med det! Idag red jag ut en sväng med Pernilla som sällskap, supermysigt var det, men kallt! Vi skrittade mest, blev en lite kortistrav. Dusty var så fruktansvärt mjuk, helt sjukt egentligen men väldigt fin! Ställde och böjde på henne lite, en lugn tur blev det idag, en mysig lugn tur! 
världens bästa ponny, vad vore jag utan dig? 

Svenskt rekord för Tinne

Det händer mycket saker under Globen nu, våran självaste Tinne Vilhemson Silfvén slog sitt personbästa %-rekord i dagens Grand Prix. Det fick galna 79,553 %! Det gick inte dåligt för Kittel heller, en mycket fin ritt med mjuka övergångar gav honom en fjärdeplats med sina 75.085 fina procent!
Don Auriello svävade fram under ärevarvet.

GYTTORPS RIDKLUBB - LB:1 RT & LB:1 ~ LITTLE DUSTY WIND ♥

Den här tävlingen var den första på året, den 15 April. Dusty var väldigt fin på den här tävlingen, på banan var hon lite spänd och öppen i formen men domarna tyckte om oss den här dagen! Förövrigt skötte sig Dusty fullkomligt perfekt den här dagen, så himla go att ha med sig! Resultatet →
LB:1 dressyrryttartest - 73.4 p och VINST!
LB:1 - 68.82 % och 3:a! 1 p från att komma 2:a och 2 poäng från vinst

Den här tävlingen kommer jag ihåg att jag var så nöjd med, bästa ponnyn ♥
Synd att hon fattade mig fel i travökningen!
 
 

2 December

Hej på er! Hoppas ni mår bra, idag ska jag rida ut en sväng tänkte jag, var ett tag sen men nu har hon ju brodd så det går nog bättre att rida ut nu, ska försöka rida på ställen där det inte är så mycket is, det lär väl bli svårt kanske ;)
mitt hjärta ♥

Dear best friend, please stay in my life forever because you´re one of the best things to ever happen to me ♥

Hej! Idag red jag till ridhuset med Maja, alltid lika roligt att rida med henne! Dusty kändes pigg och glad när vi skrittade iväg. När vi kom in i ridhuset gick vi med dom ett par varv eftersom vi frös så himla mycket. När jag hade blivit varmare hoppade jag upp och skrittade några mer varv på lång tygel för att sedan korta upp dom och jobba henne lite. Hon var väldigt fin i skritten måste jag säga, loss och väldigt mjuk och fin i munnen och i formen! I traven var hon också väldigt mjuk och fin, tror det var jag som red väldigt vingligt idag kändes det som men mjuk och fin var hon! Satte mig ner sen och jobbade henne lite, hon hade mycket energi men hon blir väldigt fin då men somsagt så red jag knasigt idag.
 
Galoppfattningarna blir riktigt bra nu, jag börjar få kläm på hur jag ska göra och Dusty är så duktig, hon får mycket mycket beröm eftersom det har varit ett ganska stort problem som vi har fått minus på när vi har tävlat så det är kul att det går bättre nu! I galoppen var hon okej fin, hon kräver så fruktansvärt mycket ridning i galoppen och efter ett tag så blir ju jag trött och orklös men vi kämpade på och hon var fin! Traven efter det så var hon kvick och alert, superfin! Travade av henne i en låg form sen, riktigt fin var hon så jag är nöjd!
bästaste ponny

Nytt från Hööks

Kikade in på Hööks och såg dem här schabraken, kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar dem eller inte. Det som är ett minus är att färgerna inte passade så bra, tycker jag. I alla fall inte på det gråa men på det röda såg det faktiskt bättre ut tycker jag. Men samtidigt om man matchar ihop något snyggt så kan det nog bli riktigt läckert! Men helt okej snyggt från min sida :) Ni hittar det HÄÄÄR för 249 :-.
 

GÅRDAGENS KÖP

Det som fick hänga med hem igår var müsli till Dusty och en remontnosgrimma för 149 ;-, ska ha den till mitt tävlingsträns, den andra som jag har är bred, den som är runt nacken. Det är ju alltid bra att ha två ;) Tycker hon passar väldigt bra i remont måste jag få säga, vad tycker ni? 

första DECEMBER

Helt sjukt, första december idag.. Det inleder Dusty och jag med ett dressyrpass uppe i ridhuset, ska rida igenom henne och känna hur hon känns. Mycket galopp tänkte jag, så hon blir igenomriden ordentligt!

RSS 2.0